Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinize Kilo Vermesini Söylemenin 6 Yolu

Sevgilinize Kilo Vermesini Söylemenin 6 Yolu

10.02.2014 - 09:13

Sevgilinize Kilo Vermesini Söylemenin 6 Yolu

İlk erkekten bu yana çok yol aldık. Artık istediklerimizi az da olsa söyleyebiliyoruz. Peki kız arkadaşınıza kilo vermesi gerektiğini nasıl söylersiniz?

Bizler aptal değiliz; yıllardır tahammül ettiklerimizin hepsi bir tasarımdan ibarettir. Yakında istediğimizi alacağız. Ve bu arada, siz de sevgilinizin birkaç kilo vermesini istiyorsunuz. Eğer zayıf olsaydı, onu daha çok arzulayacaktınız, daha fazla çekici olacaktı, demek istediğim elbiseleri üzerine daha iyi oturacaktı ki bu… kahretsin.

Riskli Işler

Sevgilinize kilo vermesini söyleme görevine girişmek, o dedi/öbürü dedi tarihindeki en yasak törenlerin ötesindedir. Tek bir yanlış adımla, birçok adamın uzun, çok uzun yıllar sonra başardıklarını mahveden adam olarak sonsuza kadar mahremiyet içinde yaşarsınız. Diğer yandan, eğer birkaç grannies güzel sözle sevgilinizi kilo vermeye başarıyla mecbur ederseniz ölümsüzlük için hazır olun. Asla şişman ninelere öpücük dağıtmak zorunda kalmayacaksınız.

Sevgilinizle kiloları hakkında açıkça konuşmak girift bir marifettir. Kadınlar iki apayrı sınıfa ayrılırlar:

Şişman hissedip muhteşem görünenler ve şişman hissedip şişman olanlar. Prensesinize yontulmuş bir güzellik olabilmesi için bu nazik konuda yardımcı olurken ve güvensizlik düğmelerini sert bir sopa ile dokunurken bunun farkında olmanız çok önemlidir.

Sizin için bu, mutluluk ile zamansız bir ölüm arasındaki fark gibidir. Her hareketinizin her erkek tarafından izlendiği inancı ile davranın. Çünkü izliyoruz.

Yapmak Istemesini Sağlayın

Erkekler, hanımefendilerin şekilleri hakkında sızlanmak ve hesap yapma hakkını ellerinde tutmaya çalıştıkça, kadınlarımız hakkındaki düşüncelerimizin sadece “fikir” olduğunu unutmamalıyız.

Bir erkeğin kömür yığını, diğerinin elmasıdır. Eğer aktif, sağlıklı ve ebatından mutluysa en iyisi endişelerinizden kurtulun. Yapacağınız en kötü şey belden aşağı vurmaktır. Ama eğer aşırı düşkün ve tembelse ve görünüşü gerçekten kötüyse kilo vermesi için bir rejim konusunda yardım alması gerekebilir.

Sevgilinizin aklına daha ince olmanın tohumlarını dolaylı olarak sokmanın birçok yolu vardır.

İşte Söyleyebileceğiniz En Şeytanca 6 Şey…

1-”Bu Elbisenin Üzerinde Duruşunu Artık Sevmiyorum”

Her kadının zor durumlarda başvurduğu kıyafetleri vardır. Eğer bunu bilmiyorsanız, yağlı midesini tartışacak kadar onu iyi tanımıyorsunuz demektir. Bir elbisenin duruşunu değiştiren tek şey üzerinize oturuşudur. Neden tuhaf göründüğü konusunda emin olmadığınızı söyleyin, daha gevşek bağlamasını ve abur cuburu az yemesini söyleyin.

2-”Bu Kadar Şişman Hissettmeyi Hazmedemiyorum”

Kadınlar kalçalarının kalınlığı konusunda birbirlerine karşı çok uzun zamandan beri merhametli olmuşlardır. Eğer kendinizi ne kadar ağır hissettiğinizle ilgili kendinizi acındırırsanız ve bunu her seferinde hatırlatırsanız, geçişimle bir şişman takıntısı olacaktır. Kadınlar umumi tuvaletler ortaya çıktığından beri bunu birbirlerine yapmaktadırlar.

3-”Arkadaşın O Kiloları Aldıktan Sonra Eskisi Kadar Çekici Değil”

Dikkatli olun. Konuşma tarzı herşeydir. En gösterişsiz arkadaşını seçin ve en çirkin yayın kaynağınızı uçurun. Çekici dostlarınızdan birini seçin ve ona bir yüzük verene kadar meraklı gözlerinizi açıklıyor olacaksınız. Umulmadık hedefinize odaklanın. Eğer onun kitap kurdu dostunu iriyarı bulursanız, bir diyeti gündemine alması gerektiğini düşünecektir.

4-”Spor Salonunda Yeni Bir Kadın Eğitmenim Var.”

Spor salonuna birkaç kere gelmeyecektir fakat başka bir kadının sizin düşük kalçalarınıza bakıyor olması onu çılgına çevirecektir. Salona kaydolup sadece size gözünü üstünüzde tutmak için 24 saat orada olacaktır.

5-”Tezgahtar Kadın Bunun Daha Zayıf Kadınlar Için Olduğunu Söyledi.”

Eğer sevgilinizin bebek yağlarını kaybetmesini istiyorsanız, ona birkaç beden küçük birkaç hoş giysi alın. Eğer gözünüzde zayıf olduğunu düşünürse ve aksini söylemek sadece bir parça elbise ise, aldığınız o küçük şeye girebilmek için sabah, öğlen ve akşam çalışacaktır.

6-”Haydi Birkaç Kilo Vermek Için Birbirimize Yardımcı Olalım”

Artık yüzleşin. Eğer sevgilinize bira kilo vermesini söylerseniz, muhteşem kıvrımlarına tüm geçme haklarınızı geri çekecektir. Ancak formda olmak için birlikte başarmaya ve istenmeyen kalınlıklarınızdan kurtulmaya yönelik dürüst bir söz, sizin ona yaptığınız yatırım onun da size yapmak istediği yatırım ile aynı ise ancak o zaman coşku ile karşılaşılabilir. Kilo vermek küçük bir olay değildir. Buna değer olduğunuza emin olmasını sağlayın.

Zayıf Kalmasını Sağlayın

Erkekler unutmayın: Kırıcı olmadan kilo verme konusundaki kararlarını etkilemek için her şeyi kendinizle ilişkilendirin. Nasıl hissetiğiniz, ne düşündüğünüz, fikrinizin ne olduğu bunlar sizi tamamen onun olan savaştan yeterince uzak tutacaktır. Yaptığının yanlış olduğunu söylediğiniz anda, öldünüz ve bizler de hemen sizin arkanızdan geliyoruz demektir.

Kilo vermek zaman alır, bu nedenle sabırlı olun. Şimdi, yapmanız gereken kendi kilonuzu korumanız ki böylece üzerinde durabileceğiniz bir ayağınız olsun.

Kaynak: http://cicibebeler.com/erkek-kadin/be...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?