Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliniz Telefonunuzu Karıştırıyorsa Bu Psikolojik Rahatsızlıktan Birine Sahip Demektir!

Sevgiliniz Telefonunuzu Karıştırıyorsa Bu Psikolojik Rahatsızlıktan Birine Sahip Demektir!

bathsheba
15.10.2019 - 18:33

Siz de karıştıyorsanız kendinizi de bir sorgulayın bence 🤔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlişkinizden yeterince memnun olmayabilir.

1. İlişkinizden yeterince memnun olmayabilir.

Sağlıklı bir ilişkide taraflar birbirine koşulsuz güvenir ve diğer tarafın kişisel alanına, hayat tarzına ya da mahremiyetine saygı duyarlar. Ama taraflardan birisi gizli gizli telefonu karıştırıyorsa bu ilişkiniz hakkında kafasında sorular olduğunu gösterir.

Muhtemelen partneriniz sizin doğru yerde olduğunuzdan emin değil ya da sizinle olup olmak istemediğine karar vermeye çalışıyor.

2. Sevgilinizin güven problemleri var.

2. Sevgilinizin güven problemleri var.

Güven sağlıklı bir ilişkinin en önemli dayanağıdır. Birine kolay güvenip güvenmemek ise geçmişteki deneyimlerinize bağlıdır. Eğer sevgiliniz ona yalan söylediğinizi düşünüyorsa muhtemelen daha önce kendisine yalan söylenmiştir ya da aldatılmıştır. Böyle kötü bir deneyimden sonra da daha şüpheci olduğu için sürekli sizi ya da telefonunuzu kontrol etme ihtiyacı duyuyor.

3. Onu aldattığınızı düşünüyor olabilir.

3. Onu aldattığınızı düşünüyor olabilir.

Kişisel alanınızla ilgili sağlıksız bir merak duyan sevgilinizin zihninde hoş olmayan derin düşünceler yatıyor olabilir. Yani sizin uygun olmayan bir şey yaptığınızdan ya da yapacağınızdan şüpheleniyor olabilir.

4. Sevgiliniz açık konuşmaktan korkuyor olabilir.

4. Sevgiliniz açık konuşmaktan korkuyor olabilir.

Eğer sevgilinizin gizemli bir şekilde telefonunuzu karıştırdığını fark ederseniz, sizden bir şeyler sakladığından şüphelenebilirsiniz. Bu durumda açık bir şekilde neler olduğunu sorun. Zaten size değer veriyorsa geçiştirmek yerine ilişkiniz hakkında konuşmaya başlayacaktır.

5. Sevgiliniz sağlıklı sınırlar çizemiyor olabilir.

Her ilişkide bazı sınırlar olmalıdır ve bu sınırların aşılması asla normal karşılanmamalıdır. Eğer siz bu konudaki tavrınızı açık açık belli ederseniz, karşınızdaki kişi de sınırlarınızı ihlal edemeyeceğini anlayacaktır. Sevgilinizin telefonunuzu karıştırması bu sınırları ihlal ettiği anlamına gelir. Karşınızdaki kişi sizin için önemli olan bir şeye aynı önemi göstermiyorsa bu sizi de önemsemediği anlamına gelir. Bugün telefonuzu karıştırarak ihlal ettiği sınırları yarın başka şekillerde de ihlal edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiliniz ilgi istiyor olabilir.

6. Sevgiliniz ilgi istiyor olabilir.

Öncelikle son bir ayda ne kadar konuştunuz ya da sevgilinizi ne kadar dinlediniz bunu düşünün. Sevgilinizle normalde olduğu gibi birlikte zaman geçirdiğiniz mi? Bazı durumlarda iletişimsizlik insanları, telefon karıştırmak gibi gurur duymayacakları şeyleri yapmaya itebilir. Sevgiliniz hayatınızda neler olduğunu merak ediyor olabilir.

7. Sevgiliniz ciddi bir ilişkiye hazır olmayabilir.

Sevgiliniz sizinle konuşmak yerine arkanızdan gizli gizli telefonunuzu karıştırıyorsa, ciddi bir ilişki yaşayacak kadar olgunlaşmamış olabilir. Sizi kimin aradığını merak ediyor olabilir ama bunu açık bir şekilde sormak yerine telefonunuzu karıştırıyorsa, daha ciddi şeyler konuşmanız gerektiği zaman olacakları siz düşünün.

8. Sevgiliniz kendine olan güveni az olabilir.

8. Sevgiliniz kendine olan güveni az olabilir.

Telefon karıştırması size güvenmediğini gösterse de durum tam tersi de olabilir. Bazı durumlarda, çiftler birbirlerinin mesajlarına bakar çünkü kendilerini eksik hissediyorlardır ve o mesajlarda bununla ilgili bir şey görebileceklerini umut ederler. Uzun ve durağan ilişkilerde bile bu insanlar partnerlerinin daha iyilerini hak ettiklerini düşünürler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
46
15
8
8
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?