Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Seni Aldattığını Anlamanın 17 Basit Yolu

Sevgilinin Seni Aldattığını Anlamanın 17 Basit Yolu

Tabii ki bunlar normal hayat sürecinde birkaç kez olabilecek durumlar. Oldu diye sevgiliniz illa da sizi aldatıyor diye bir şey yok. Ama bu durumlar sık sık yaşanıyorsa temkinli olmakta fayda var. Tabii çok profesyonel olup hiç bir şey çaktırmayan da var. Artık orası senin dedektifliğine kalmış

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sıradışı bir durum mu var?

Sevgilinin normal rutinindeki değişikliklere dikkat et. Örneğin, bazı akşamlar normalden daha erken eve geldiği oluyor mu? Gelir gelmez bol parfüm kokuyor, hemen duşa giriyor mu?

2. Kavga etmeye istekli mi?

Bazen, aldatan bir sevgili, saçma bir kavga başlatarak kendi yaptığı utancı, kendine olan öfkesini ve suçluluğunu ortadan kaldırdığını düşünür.  Kısacası, olumsuz duygularını atmak için bir bahaneye ihtiyaçları vardır.

3. Seni artık eskisi kadar aramıyor olabilir.

'Eskiden günde en az üç kez arardı, konuşurduk. Şimdi ise belki bir belki de hiç aramıyor.' Mesajlaşmayı da pek sevmez ve işinin çok yoğun olduğunu söylüyor.' Genellikle uzak ilişkilerde görülen bu durum, onun hayatına başka birinin girdiği anlamına gelmiş olabilir. Birlikteyken de artık pek fazla anlatacak şey bulamıyor ve çoğu zaman susuyorsa ilişkinin yokuşa sürüldüğü alamına gelebilir.

4. Farklı kokuyor.

Aslında bunu çoğu kişi bilir ama bazen dikkat etmez. Çoğu aldatılma olayının yakalanma durumu bu yüzden bile olabilir. Eğer sevgilinin ya da eşinin seni aldatmış olabileceğini düşünüyorsan ona sarıl ve çaktırmadan kokla. Başka bir kadın parfümü onu ele verir! Bol bol kendi parfümünü sıkmış olması da bir soru işareti.

5. Değişen ilgi alanları.

Müzik, politik görüşler, sosyal konular, favori kitaplar veya filmler vb. değişen ilgi alanlarına dikkat et. Birisi bir başkasıyla yeterince zaman harcadığında, görüşlerini benimsemeye başlar veya en azından onları anlamaya başlar. Sevgilin daha önce nefret ettiği şeylerle ilgileniyorsa, belki de birinden normalden daha fazla etkileniyordur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Telefonuna ne kadar hakimsin?

6. Telefonuna ne kadar hakimsin?

Bu, telefonundaki sosyal medya uygulamalarının şifresine kadar bilmen anlamına gelmiyor tabii ki. Telefonunu eline almana izin veriyor mu? Ya da telefonundan sana bir şeyler gösterirken hızlı mı davranıyor? En tehlikelisi ise her buluşmanızda telefonu masaya ters çevirerek koyması.

7. Gizli telefon konuşmaları.

Telefonu çaldığında senden uzaklaşıyor, odadan çıkıyor ya da sessiz mi konuşuyor? Eğer sana bir süpriz yapmıyorsa büyük sıkıntı var demektir.

8. Temizliğine dikkat et.

Evine, arabasına ya da ona ait olan bir mekana girerken acil bir toparlanma ya da temizlik ihtiyacı hissediyor mu? Evine her gittiğinde ortamı tertemiz bulman biraz garip olabilir. Arabasına bindiğinde gözün yerdeki küpeyi, tokayı arasın.

9. Biri hakkında sürekli kötü konuşması

Dikkat et. Eğer bir tanıdığı hakkında sürekli alçakça konuşuyor mesela hiç güzel olmadığını, kötü bir insan olduğunu dile getiriyorsa şüphelenilmesi gereken hareketi yapıyor demektir. Bu onu anlaşılmaması için böyle bir davranışa sürükler.

10. Süprizlerini nasıl karşılıyor dikkat et.

Habersiz şekilde evine gitmen ya da canın istediğinde araman onu rahatsız ediyor ve sana kızıyorsa burada bir sorun var demektir. Tabii sen çok yanlış zamanlarda aramadığında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Açıklanamayan faturalar.

11. Açıklanamayan faturalar.

Faturaları kontrol ettiğinde haberin olmayan tarihlerde iki kişilik yemek ve içecek hesaplarıyla karşılaşıyorsan vay haline.

12. Sevgilinin kaç tane sosyal medya hesabı olduğunu öğren.

Sana şifresini vermiş olması başka bir hesaptan iş yürütemeyeceği anlamına gelmiyor. Başka hesabının olup olmadığını bir şekilde öğrenmeye çalış. Hele hele şifresini verdiği sosyal medya hesabının şifresini durduk yere değiştirdiyse bu tam bir kırmızı alarm demek.

13. Arkadaşlarının sana karşı farklı davranıp davranmadığına dikkat et.

Arkadaşları sana karşı garip davranmaya başladı mı? Arkadaşlarınızla görüştüğünüzde, endişeli, gergin mi? Onlar muhtemelen senin bilmediğin bir şey biliyorlar.

14. Sana sürekli hediyeler alması.

Sürekli, nedensiz yere hediyeler alması gerçekten içinden geldiği için mi? Bu suçluluk, aldatan kişinin kendini özgür hissetmesini sağlar.

15. Bazı davranışlar:

Seni kimseyle tanıştırmıyor, kalabalık ortamlarda bulunmaktan kaçınıyorsa bu da bir şeylerden saklandığı anlamına gelir. Ayrıca sana ara ara 'Biz ayrılsak ne yapardın?' gibi sorular sorması da sonrası adına içini rahatlatmak ve olayı kolaylaştırmak için olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir kere yapan bir daha yapar mı?

Muhtemelen evet! Onu yakaladıktan sonra affedip affetmemek sana kalmış ama güvensiz bir ilişkiyi ne kadar sağlıklı yürütebilirsin iyi düşün, kendini üzme ve hayatını daha mutlu sürdürmeyi dene. Hiç bir şey senden daha değerli değil, unutma!

İlgili içerikler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
43
35
18
14
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın