Görüş Bildir
Haberler
Beden Dili Her Şeyi Anlatıyor! Erkek Arkadaşınızın Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız?

Beden Dili Her Şeyi Anlatıyor! Erkek Arkadaşınızın Sizi Aldattığını Nasıl Anlarsınız?

Sheida
16.06.2018 - 22:06

Beden dili uzmanı Patti Wood'a göre erkek arkadaşınızın sizi aldatıyor olabileceğini gösteren 11 işareti sizler için derledik. Derin bir nefes alın ve okumaya başlayın...

Kaynak: https://www.cosmopolitan.com/sex-love...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyelim ki harika giden bir ilişkiniz ve deliler gibi aşık olduğunuz bir erkek var hayatınızda. Ama nedense içinizde bir şüphe vardır ve tam olarak neden böyle hissettiğinizi anlamazsınız.

Aslında bunun sebebi , karşınızdaki insanın beden dilinin size bir şeyler anlatması ve bilinçaltınızın da bunu algılamasıdır.

Beden dili uzmanı Patti Wood: “Beden dilinin en güzel yanlarından biri budur çünkü merkezi sinir sisteminizi bir şeylerin ters gittiğine dair uyarır.” diyor.

Patti’ye göre bilinçaltınız, bilincinizin rahatlıkla algılayamadığı bazı tehlikeleri anlar ve sizi bu konuda uyarmaya başlar. Yani karşı taraf hakkında şüphelenmenizin sebebi budur.

İşte Patti Wood’a göre, partnerinizin sizi aldatıyor olabileceğini gösteren 11 işaret!

1) İhanet söz konusu olunca; saçlarına dokunması, üstünü düzeltmesi vs.

Eğer bir arkadaşınızın nasıl aldatıldığını anlatıyorsanız ve erkek arkadaşınız sizi dinlerken bir yandan üstünü başını düzeltip saçlarıyla oynamaya başladıysa, sizi korkutmak istemeyiz ama Wood bunun en büyük ihanet sinyallerinden biri olduğunu söylüyor! Çünkü neden başka birinin sadakatsiz davranışı onun gerilmesine sebep olsun ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2) Hayır derken kafasını onaylıyormuş gibi sallaması

Bu da klasik sinyallerden birisi! Beden dili uzmanı Traci Brown’a göre eğer “hey! Beni aldatıyor musun?” gibi basit bir evet-hayır sorusuna, hayır cevabı verirken kafasını evet der gibi sallıyorsa, bu size kocaman bir yalan söylediğinin sinyalidir.

3) Seks sonrasında size sarılmaması

Eğer partneriniz, seks sonrasında yanınızda durmuyor ve size sarılmıyorsa bu onun duygusal olarak bağlı olduğu başka bir partneri olduğuna işaret ediyor olabilir. Yani üçüncü kişiye olan güçlü hisleri, sizinle samimiyet kurmasını engelliyor olabilir. Tabii sarılmayı seven bir insan olup olmadığını da aklınızda bulundurmakta fayda var! Sadece “neden sarılmıyorsun?” sorusunu sorun eğer bir düzine yalanları dizmeye başladıysa, hadi geçmiş olsun…

4) Size sanki dayısıyla sarılıyormuş gibi sırtınıza pıt pıt hafifçe vurarak sarılması

Hani bazen sarılmak istemediğiniz bir insana sarılmak zorunda kalırsınız ve hafifçe sırtını sıvazlayıp pıt pıt vurursunuz ya, işte partnerinizin bunu size yapıyor olması ihanet sinyali olabilir. Aslında bunun farkında olmadan, bilinçsizce yapıyor olabilir bu da size olan aşkının artık üçüncüye kişiye yöneldiğinin göstergesidir.

5) Suratında bir anlık öfke ve korku ifadesi belirmesi

Wood’a göre yüz ifadeleri de bir şeyleri anlamamız için bize yardımcı olur. Bir anlık surat ifadesi değişimi bile çok şey anlatmaktadır. Örneğin, erkek arkadaşınıza hayatın da başka biri var mı diye sormayı deneyin. Eğer suratında ani bir korku ya da öfke ifadesi beliriyorsa dikkatli olmanızda fayda var. Karşınızdaki kişi çok iyi bir oyuncuysa diğer sinyalleri okumaya devam edebilirsiniz!

6) Avuçlarını saklaması

İnsanların avuç içlerini göstermesi genellikle dürüstlük işaretidir. Birine yardım ederken elinizi avuç içinizi göstererek uzatırsınız. Ama partneriniz konuşma esnasında ellerini cebine koyuyor ya da masanın altında tutuyorsa, bu sadakatsizliğin sinyalidir. Ona ihanet ile ilgili bir soru sorun ve dikkatle ellerini izleyin bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

7) Konu ihanetken bir şekilde ağzını saklaması

7) Konu ihanetken bir şekilde ağzını saklaması

Aldatanlar hakkında ne düşündüğünü sorduğunda yalan söyleyip söylemediğini anlayamıyor musunuz? Ağız hareketlerini inceleyin! Eğer ağızlarını saklamaya çalışıyorlarsa, ağızlarından çıkan cümle yalanla doğru arasında bir yerdedir. Dudaklarını ısırması, ya da başka bir yöne dönüp konuşması, dudak hareketlerinin tümü sizin için verilen birer sinyaldir. Mesajı alın ve ne yapacağınızı düşünmeye başlayın…

8) Hassas bir konu konuşurken göz ifadesinin değişmesi

Eğer bir soru sorduğunuzda gözlerini kaçırıyorsa, endişe etmeniz gereken bir durum olabilir. Mesela normalde konuşurken gözleri sağa ya da yukarı bakarken, sadakatsizlikle ya da aldatmayla ilgili bir konu açtığınızda sola ya da aşağı bakmaya başlıyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Eyvah ki ne eyvah!

9) Cep telefonunu sizden aile sırrı gibi saklıyorsa

Sevgilinizin telefonuyla çok içli dışlı olması, sizden telefonunu sürekli saklaması iyiye işaret değildir. Çok net bir şekilde söyleyebiliriz ki, telefonunun ekranında sizin görmenizi istemediği gizli kapaklı işler dönüyordur. Yani ÖHÖ ÖHÖ sizi aldatıyor ÖHÖ ÖHÖ.

10) Söz konusu bağlılık olduğunda konuşma tarzının değişmesi

Şüphelenmeniz gereken bir diğer sinyal ise, ciddi bir konu konuşurken ses tonunun yükselmesi ya da alçalmasıdır. Bu size yalan söylediğinin ennnnn büyük işaretlerinden biridir. Aman dikkat!

11) Kendi bakımına çok fazla zaman harcaması

Partneriniz ayna karşısından ayrılmamaya başladıysa, sürekli kendine bakıyor, saçını kontrol ediyor, parfümler sıkılıyorsa; sizi üzmek istemeyiz ama bir şeyler ters gidiyor. Birini elde etmek için yapılan hazırlıklar bunlar ve bu kişi siz değilsiniz…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısacası Wood, partnerinizin beden dilinden bazı işaretleri kapmanızı ve içinizdeki şüphelere kulak vermenizi öneriyor!

Kısacası Wood, partnerinizin beden dilinden bazı işaretleri kapmanızı ve içinizdeki şüphelere kulak vermenizi öneriyor!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
59
52
29
22
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın