Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin İçin Damatlık Seç, Düğününün Nerede Olacağını Söyleyelim!

Sevgilin İçin Damatlık Seç, Düğününün Nerede Olacağını Söyleyelim!

Aburoski
15.04.2021 - 20:30

Yaz kapıyı çaldığına göre yavaş yavaş da düğün hazırlıkları başlıyor demektir! 

Hadi sevgiline güzel bir damatlık seç bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ormanda!

Ormanda!

Sevgilin için seçtiğin damatlıklara göre siz kesinlikle düğününüzü ormanda yapacaksınız. Düğününüz çok fazla kalabalık olmayacak ve tam istediğin gibi bir gün yaşayacaksın. Her şey dört dörtlük olacak. Kuş ve ağaçların sesleri eşliğinde birbirinize evet diyeceksiniz. O gün de sen de müstakbel eşin de yıldız parlayacaksınız. O günü sabırsızlıkla bekleyeceksin. Düğününüz gibi evliliğiniz de muhteşem geçecek. Birbirinizi hep seveceksiniz. Aşkınız hiç bitemeyecek.

Kumsalda!

Kumsalda!

Sevgilin için seçtiğin damatlıklara göre sizin düğününüz bir sahilde olacak. Az davetliyle çok güzel bir düğün geçireceksiniz. Akşam saatlerinde her ne kadar rüzgar size zorluk çıkarsa da siz bu sorunu dert etmeyip eğlenmenize bakacaksınız. Tam anlamıyla içinize sinecek bir düğün olacak. Bu kararı vermeden önce çevrenizdeki insanlar sizi bu fikirden vazgeçirmeye çalışacak fakat siz onları dinlemeyip kumsalda birbirinize evet diyeceksiniz. O vazgeçirmeye çalışanlar da hayran olacak!

Boğazda!

Boğazda!

Sevgilin için seçtiğin damatlıklara göre sizin düğününüz kesinlikle boğazda olacak. Denizin kokusunu içinize çeke çeke muhteşem anlar yaşayacaksınız. Bu düğün biraz cebinizi yoracak ama olsun her şey istediğiniz, hayal ettiğiniz gibi olacak. Muhteşem bir organizasyonla herkesi kıskandıracak bir düğüne imza atacaksınız. İnsanlar uzun süre bu düğünü konuşacak. Çok şanslısınız vallahi!

Kapalı otel salonunda!

Kapalı otel salonunda!

Sevgilin için seçtiğin damatlıklara göre sizin düğününüz bir otelin salonunda olacak. Sanırım ikiniz de açık havada düğün yapma fikrine sıcak bakmıyorsunuz. Bu nedenle mahalle arasındaki kapalı düğün salonları yerine daha modern bir şekilde düzenlenmiş otel salonunda evet diyeceksiniz. Tam istediğiniz gibi bir düğün olacak. Aşırı derecede eğleneceksiniz. İçine sinen bir düğün olacak. Hiç merak etme!

Havuz başında!

Havuz başında!

Sevgilin için seçtiğin damatlıklara göre sizin düğününüz havuz başında olacak. Çok fazla davetli istemediğiniz için küçük, tatlı bir havuz etrafında gerçekleşecek düğününüz. Düğün sonunda da arkadaşlarınızla güzelce havuza atlayabileceksiniz. İçine sinen, hiçbir sorunun yaşanmadığı bir düğün olacak. Çok eğleneceksiniz çok...

Teknede!

Teknede!

Sevgilin için seçtiğin damatlıklara göre sizin düğününüz teknede olacak. Muhteşem bir organizasyonla tam istediğin bir düğün olacak. Teknede düğün çok tercih edilmese de sizden sonra insanların çoğu teknede evlenmek isteyecek. Herkes düğününüzü kıskanacak! Vallahi ben bile şimdiden kıskandım...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
96
47
38
15
11
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zippapo

Ormanda diyor ya ayılar da şahidimiz olur 🙄

İdil

Ormanda diyor. Ya ne gerek var

Ezgi

gidip orman seçiyim