Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Aslında Hangi Milletten Olmalı?

etiket Sevgilin Aslında Hangi Milletten Olmalı?

Osman Avcı
18.09.2014 - 10:36 Son Güncelleme: 18.09.2014 - 14:05

Sınırları aşmak gerekiyor bazen!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle... Bir erkeğin hangi özelliği, seni kendine mıknatıs misali çeker durur?

2. Şu evlerden hangisi tam senlik?

3. Çok kısa süreli ilişkilerle aranda nasıl bir bağ var?

4. Eskilerden bir jön seç!

5. Sırada elim bir soru var :( Allah korusun da sevgilin seni terk ettiğini söyledi. Ona karşı vereceğin tepki hangi gife benzer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra çok temel bir soruda. Aşk evliliği mi, yoksa mantık mı?

7. Aşağıdaki vücutlardan hangisi?

8. Son olarak... Süveter giyen bir hayvan seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"İtalyan" çıktı!

"İtalyan" çıktı!

İtalyan erkeklerinin en belirgin özelliği, pek tabii ki hepsinin 'Taş Meslek Lisesi' çıkışlı olmasıdır: Yakışıklılıklarına diyecek söz yok: Kararında esmer ten, dengeli vücut yapısı ve baktı mı insanın içini delebilecek gözler. Ancak senin bir İtalyan'a layık olmanın sebebi bunlar değil pek tabii ki. İtalyan erkeği 'sevmek' eylemini sonuna kadar yerine getirir bir kere. Hatta onların lügatında sevmek değil 'tapmak' vardır. Mutlu etmesini bilirler, çünkü nasıl mutlu olacağını çok iyi bilirler. Hadi siz erin muradınıza, biz çıkalım kerevetine; çünkü bu, peri masalı olsa gerek :)

"İspanyol" çıktı!

"İspanyol" çıktı!

İspanyol erkeğinin en belirgin özelliği gizemli olmasıdır. Bu adamlar bu özelliğiyle kedigiller ailesine mensuptur; ama aklınıza sıcağı bulunca mayışan uysal tekir gelmesin; jaguardır bunlar. Dominantlardır bir kere. Asla yönetilmezler, başına buyruktur ayrıca. Serserilikleri de cabası. Sana hep efendi adam yerine 'piç' tercih ediyorsun diyorlar. Ki haklılar, ama tüm efendiler de kendini Javier Bardem sanıyor, orası ayrı mesele :)

"Fransız" çıktı!

"Fransız" çıktı!

Sen zor tercihlerin insanısın. Zor tercihlerin insanısın ki, sana Fransız çıktı! Evet, Fransızlar ukaladır, kendini beğenmiştir ve aklından geçeni çözmek Uzay Matematiğine eştir (bulmaca vesselam). Fakat buna katlanabiliyorsan, sonunda crème de la crème de seni bekler. Mesela dünyanın en ince, en romantik, en şık erkekleri de bu millettendir. Sanata felsefeye meraklılardır; ama en önemlisi hayatı yaşama sanatını bilirler. Zaten Alain Delon gibi kasınmaları da hep bundan. Kısaca size mutlu olmak, bize de senin Paris fotoları like'lamak düşer :)

"İskandinav" çıktı!

"İskandinav" çıktı!

Sen, erkeğin güzelini seven birisisin. Kaşlı, gözlü, döşü kıllı erkek; ancak senin mideni bulandırır. Erkekte sevdiğinse şunlar: Lannister sarısı saç, okyanus mavisi gözler, en az 1.90 boy, ikizkenar üçgen vücut, az biraz da çil! Bu kriterler her ne kadar ütopya gibi görünse de, Allah, Allahtan İskandinav erkeğini yaratmış, ki sana o çıktı! Çerle çöple uğraştığın yeter; zaman, kuzeyin ışıklarının zamanıdır. Al gel maçı :)

"İngiliz" çıktı!

"İngiliz" çıktı!

Senin erkekte aradığın birinci şey şu: Asalet. Sulu, yılışık, çocuk gibi adamları oldum olası sevmedin zaten. Senin kafandaki erkek, konuştu mu herkesi susturan, az ama öz konuşan, yürüdü mü asaletinden yolları titreten birisi olmalı. Biz de araştırdık ve buna en uygun erkek tipinin İngilizler olduğuna karar verdik. Bunun yanında zekilerdir ve jilet gibi giyinmeyi kendilerine adeta bir borç bilirler. Uzun lafın kısası, bizce siz bir 'çay' için! :)

"Latin" çıktı!

"Latin" çıktı!

Sen, tam bir 'Carpe Diem' insanısın. Eğlencesiz, patırtısız, gürültüsüz, aksiyonsuz geçen zamanı boşa sayıyorsun bu yüzden. Bu yüzden senin sevgilin kesinlikle Latin olmalı. Çünkü Latinler kadar eğlenmeyi bilen, eğlendirmeyi bilen bir millet daha yok. Onlarla iken tek bir dileğin olabilir, o da 'aman sabahlar olmasın'. Kavruk tenlerinden bahsetmiyoruz bile ;)

"Avustralyalı" çıktı!

"Avustralyalı" çıktı!

Şu dünya üzerinde arasan tarasan bir Avustralyalı kadar evlenmeye müsait bir erkek bulamazsın. Uysallardır, gereksiz egoları yoktur, yaşamayı zorlaştırmak yerine kolaylaştırmayı tercih ederler. Kafalarına vur, ekmeğini al bunların, o derece. Ayrıca oldukça saftırlar, bozulmamışlardır yani. Altın sarısı saçları, Yunan Tanrısı vücutları da bonus, ki bu nasıl bonussa :)

"Amerikan" çıktı!

"Amerikan" çıktı!

Sen tam bir mantık insanısın. Mantıklı olan insanın tercihi Amerikalı'dan yana olur pek tabii ki! Zenginlerdir bir kere, seni rahat ettirirler; zengin olmasa ne fayda; green card'ın olduktan sonra, dünya sana güzel! Ayrıca bu milletin erkekleri ailesine düşkün olur, işleri güçleri sabahtan akşama gril yapmak; tek sorunları ise 'etler 'well done' mı olsun, 'medium rare' mi?' Dibinden bir dakika ayrılmazlar, 'honey honey' diye dolanır dururlar. Kafan rahat eder kısaca bunlarla, bizden demesi :)

"Türk" çıktı!

"Türk" çıktı!

Sen gerçekçi bir insansın. Herkes Giovanni'lerin, Pedro'ların hayalini kurar; ama cenazene Faruk gelir, Salih gelir ya ya! İşin şakası bir yana, hakikaten Türk gibisi yok. Evet, çok bakımlı olmayabilirler. Evet, çok ince ruhlu da olmayabilirler (hatta çoğu zaman 5'e 10 kalas :)). Ama onlar sevdiğini sahiplenirler, tüm kıskançlıkları da aslında bundandır. Samimilerdir ayrıca, isteseler de yalan söylemezler. Ama en önemlisi Türk'türler, şunun şurasında 80 milyon kişiyiz, biz birbirimizi biliriz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
927
380
264
157
70
51
32