Görüş Bildir
Haberler
SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN EN UNUTULMAZ HEDİYE; ‘PATATES’

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN EN UNUTULMAZ HEDİYE; ‘PATATES’

YiyenAdam
05.02.2016 - 16:46

14 Şubat’a sayılı günler kala hediye arayışları başladı. Herkes sevdiğini etkileyecek unutulmaz bir armağan ararken patatesmesaji.com sunduğu ilginç alternatifle görenleri hayrete düşürüyor.

Sevgilinize bu sevgililer gününde bir değişiklik yapıp patates göndermeye ne dersiniz? Çikolata çiçek ikilisinden bıkanların tercihi bir patates olur mu bilinmez ama “Patates Mesajı” şimdiden sevgililer günü siparişleri almaya başladı bile.

Yüzde 100 gizli, yüzde 100 eğlenceli

2016 yılı itibari ile hayata geçen patatesmesajı.com sattığı sıradışı ürün ve hizmet ile hem eğlendiriyor hem de şaşırtıyor. Patatesmesaji.com, sevdiklerinize (veya sevmediklerinize) üzerinde mesaj yazan patates göndermenizi sağlayan bir web sitesi. Siteye girip patatesinizi seçiyor, mesajınızı yazıyor ve göndermek istediğiniz kişinin adres bilgilerini giriyorsunuz. “Patates Mesajı” sizin yerinize patates üzerine mesajınızı yazıp verdiğiniz adrese gönderiyor. Posta kutusunda patates ile karşılaşan arkadaşınız önce şaşırıyor, sonra mesajınızı görüp eğleniyor. Patatesinizi gönderirken dilerseniz kimliğinizi gizleyebiliyorsunuz. Bu sayede patatesi alan kişi kimden geldiğini bilemiyor.

Amerika’da ayda 10 bin dolar kazandı

Çoğu kişinin şaşkınlıkla karşıladığı iş modelinin aslında kanıtlanmış bir başarısı var. Sitenin yabancı versiyonu “Potato Parcel“ ayda 10 bin dolara yakın kar elde ederek birçok habere konu olmuştu. Amerika’da popüler bir akım haline gelen patates mesajı, sosyal medyada da en çok konuşulan gündem maddelerinden biri haline gelmişti.

İlk haftadan sipariş almaya başladı

İnsanları eğlendirmeyi ve şaşırtmayı amaçlayan patatesmesaji.com kısa sürede 10’larca sipariş aldı bile. Site yöneticileri en çok sevgililerin birbirlerine patates gönderdiğini belirtirken en çok siparişi erkeklerden aldıklarını söylüyorlar.

Kaynak: http://www.haberler.com/sevgililer-gu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın