Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliden Ayrılmanın Dünyanın En Zahmetli İşlerinden Biri Olduğunun 15 Tatsız Kanıtı

etiket Sevgiliden Ayrılmanın Dünyanın En Zahmetli İşlerinden Biri Olduğunun 15 Tatsız Kanıtı

cakyz
12.03.2016 - 03:19

Ayrılmak insanı duygusal olarak bitirdiği gibi, aynı zamanda pek çok gündelik iş de çıkartır sevgili dostlar. Zordur bu zamanda ayrılmak; varsa öyle bir düşünceniz bir kere daha düşünmenize sebep olacak 15 madde sizlerle:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ona ait olan eşyaları ve size aldığı hediyeleri atmak zorunda kalırsınız; yine de bir şeyleri unutursunuz ve siniriniz bozulur.

İlişki çok uzun sürdüyse elde avuçta bir şey kalmayabilir dostlar, dikkatli olmak lazım...

2. WhatsApp'te en son ne zaman çevrimiçi olduğuna bakmaktan vazgeçmeniz çok çok uzun zamanlar alabilir...

3. Sosyal medya hesaplarınızdaki ve bilgisayarınızdaki tüm fotoğrafları, videoları; kısacası onu hatırlatan her şeyi silmekle saatlerce uğraşırsınız.

4. Fakat bu saatler boyunca yine onunla olan anılarınıza dalar ve kendinizi "Acaba hala seviyor muyum onu?" gibi bir sorgulamanın içinde bulursunuz.

5. Son zamanlarda dinlediğiniz tüm müzikler onunla özdeşleştiği için çılgınlar gibi yeni müzik arayışlarına girersiniz.

s1156.photobucket.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkekseniz anında hovardalık etmeye başlamanız gerektiği; kadınsanız da saçlarınızı boyatmanız/kestirmeniz gerektiği öğretilmiştir. Yorar bunlar insanı...

7. Arkadaş ortamınız iç içe geçmiş durumdaysa, aynı ortamda bulunmamaya özen gösterirsiniz. Biriniz geldiğinde diğeriniz kalkıp gitmelidir...

8. Neyse ki kalkıp gitme zorunluluğu çok uzun sürmez; çünkü arkadan konuşmalar ve gruplaşmalar başlar. Kimisi sizin tarafınızı tutar, kimisi onun...

9. Bunun ardından da elbette kaybettiğiniz arkadaşların yerine yenilerini koyma zahmetine girmeniz gerekir.

10. Aileniz, yakınlarınız, arkadaşlarınız, kısacası herkes neden ayrıldığınızı sorar ve siz de defalarca kez tüm ayrıntılarıyla anlatmak zorunda kalırsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. En ufak olayların, nesnelerin ve insanların bile size onu hatırlatması durumuyla aylar boyunca uğraşabilirsiniz...

12. Ayrılığın üzerinden belirli bir süre geçtiğinde, ortak arkadaşlarınızın hesaplarından girip neler yapıyor, yeni sevgilisi var mı, varsa ayrılmamışlar mı daha(!) diye durmadan kontrol edersiniz.

13. Ve onu yeni biriyle gördüğünüzde, artık ilişkinin tamamen bittiğini fark eder; onu kalbinizden silip atmaya çalışırsınız...

14. Akabinde güzelce giyinip, süslenip dışarı çıkmanız; yeni bir ciddi ilişki arayışına girmeniz gerekir.

15. Fakat her ne yaparsanız yapın; eğer o kişiyi gerçekten sevdiyseniz, kalbinizin derinliklerinde sonsuza kadar taşırsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
328
171
34
19
12
11
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?