Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Yiyeceklere Göre Hangi Mutfak Eşyasısın?

etiket Sevdiğin Yiyeceklere Göre Hangi Mutfak Eşyasısın?

Yemekleri sen seç, sana kim olduğunu söyleyelim

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Günaydın, sabah oldu ve kahvaltı yapacaksın. Tercihin hangisi olurdu?

2. Öğlene doğru hafif bi karnın acıkır gibi olur, hangisini seçerdin?

3. Gelelim öğle yemeğine, hangisini seçerdin?

4. Akşam yemeğine daha var, biraz daha atıştırmayalım mı?

5. Ve akşam yemeği geldi, hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatlı önemlidir, tatlı seçelim hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Miksersin!

Miksersin!

Mikser bir mutfağın olmazsa olmazıdır. Hayatta büyük görevleri vardır; parçalamak, ezmek ve karıştırmak gibi. Sen tam bir miksersin. En az mikser kadar ortalık karıştıran birisisin. Ortalığı karıştırıp sonra kendini dolaba kaldırıyorsun, ortalık savaş alanı olarak kalıyor. Şöyle düşünmek lazım mikser bir mutfağın olmazsa olmazıdır. Hayatta büyük görevleri vardır. Parçalamak, ezmek ve karıştırmak gibi. Aynı sen gibi hayatta büyük hayalleri var ve bunları gerçekleştirmek, mutfaktaki en güzel yeri kendine almak için aşamayacağı engel yoktur.

Tahta Kaşık!

Tahta Kaşık!

Tahta kaşık kadar yalnızsın ve onun kadar birçok sorumluluğun var bu hayatta. Bir tahta kaşığı en vazgeçilmez yapan gelenekselliği, ağırbaşlı oluşudur. İnsanların kafasını karıştıran bir yapın var. Seni çözemiyorlar; acaba ne demek istedi diye bir kez daha düşünüyorlar.

Küçük tatlı çatalı seni!

Küçük tatlı çatalı seni!

Küçük tatlı çatalı, kahvaltı çatalı da diyebiliriz senin için. Zarif, sevimli ve etrafına mutluluk saçan çatal. Senin gibi! Bir ortamda masaya oturduğunda etrafına ışık saçıyor ve zerafetinle göz dolduruyorsun. Herkes arkandan ne kadar da zayıflamış diye konuşuyor. Bu aralar gerçekten biraz süzüldün gibi, biraz büyük çatallarla yemek yemeye çalış. Bünyen zayıf düşmesin.

Saklama kabısın!

Saklama kabısın!

Evet evet, sen bir saklama kabısın. İçinde bütün dertlerini taşıyorsun ve ağzını açmıyorsun. Arkadaşların senden laf alabilmek için 40 takla atıyorlar. Bu kadar da ketum olunmaz ki! Biraz içini aç, etrafına mutluluk saç. Bir saklama kabı kadar basit ve en az onun kadar içine sakladığın şeyleri bozmayan bir yapın var. Her mutfağa lazım olanından. Komşuya götürülen ve geri dönmeyen bir yapın da var. Kendin orada olabilirsin ama aklın hep başka yerlerde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
566
328
192
69
32
29
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?