Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Filmlere Göre Aşk Hayatında Yolunda Gitmeyen Ne?

Sevdiğin Filmlere Göre Aşk Hayatında Yolunda Gitmeyen Ne?

Biliyoruz ki senin de bir aşk hayatın var ve bazen her şeyin neden bu kadar karışık olduğunu anlamakta zorlanıyorsun. Ama merak etme, buradayız ve sana yardımcı olacağız. Nasıl mı? Tabii ki de en sevdiğin filmler üzerinden! Bu testte şıklarda sana sunduğumuz filmlerden en sevdiklerini seç, aşk hayatında yolunda gitmeyen neymiş tahmin edelim.

Hazırsan, başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatın o karmaşık labirentinde, kalbinin ritmini hızlandıran o kişiye rastladığın anı hatırlıyor musun? Evet, tam da o kişiden bahsediyorum. O, senin ruh ikizin, hayallerindeki prens ya da prenses, belki de bir yıldız kadar parlak ve bir o kadar da ulaşılmaz. Ama bir sorun var: Doğru insan yanlış zaman kıskacına takılmışsın! Hayatın hızlı treninde, bir anda karşına çıkan bu özel insanı tanıdığın an, kalbinin ritmi değişmişti. Onunla geçirdiğin her an, dünyanın tüm renklerini bir arada görmek gibiydi. Onunla konuşmak, en sevdiğin melodiye eşlik etmek gibiydi. Onunla birlikte olmak, hayatın tüm zorluklarını unutturacak bir sihirli dokunuş gibiydi. Ama işte o büyülü an, bir anda hayatın gerçekleriyle karşı karşıya kaldı. Belki de hayatının en yoğun dönemindeydin, belki de kariyerinde yeni bir sayfa açıyordun ya da belki de hayatın sana sunduğu başka bir fırsatı değerlendirmek zorundaydın. İşte tam da bu sebeplerle, kalbinin sesini duyamadın. Ve o, hayatının doğru insanı, yanlış zamanda karşına çıktı. Hayatın bu acımasız oyunu karşısında ne yapacağını bilemezken, belki de en doğru kararı vermek için biraz zaman ayırmalısın. Belki de kalbinin sesini dinlemeli ve onunla birlikte olmanın yolunu aramalısın. Ya da belki de hayatın sana sunduğu bu fırsatı değerlendirmeli ve onu bir süreliğine beklemeye almalısın. Sonuçta, hayatın en güzel anları genellikle en beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkar. Ve belki de bu, hayatın en güzel sürprizlerinden biri olabilir. Unutma, belki de doğru insan yanlış zaman kıskacına takılmış olabilirsin ama hayat her zaman bir çıkış yolu sunar. Yeter ki kalbinin sesini dinle ve ona göre hareket et.

Sevdiğin filmlere bakacak olursak aşk hayatında 'doğru kişi, yanlış zaman' kıskacına takılmış olduğunu söyleyebiliriz. Aşk hayatında tam birini bulduğunu düşündüğün anlarda, gündelik hayatının getirdiği karmaşa ve stres, seni o büyülü aşk hikayesinden çalmış. İşte o anlarda, hayatın sana sunduğu güzel bir ilişkiyi yaşama fırsatını kaçırmışsın. İş, okul, aile gibi sorumluluklar, aşk hayatının önünde bir engel oluşturmuş ve seni romantik filmlerdeki gibi bir aşk hikayesinden mahrum bırakmış. Bazen de tam tersi bir durum yaşanmış. Kendini aşka hazır hissettiğin ve kalbin dolu dizgin bir aşk yaşamak için çırpındığı anlarda, karşındaki kişi buna hazır olmamış. Belki de o, seninle aynı duygusal yoğunluğu paylaşamamış ya da belki de hayatının farklı bir noktasındaymış. Yine de umudunu kaybetme, ikisinin bir arada olduğu anlar nadir olsa da gün gelecek seni de bulacak!

Aşk Hayatın Üçüncü Kişilerden Çok Etkileniyor!

Sevdiğin filmlerden yola çıkarak söyleyebiliriz ki aşk hayatın oldukça karışık görünüyor. İlişkilerinde hiçbir zaman sadece iki kişi olamamışsın, her zaman bir üçüncü kişi devreye girmiş. Bu üçüncü kişiler genellikle kötü niyetli olmuşlar ve ilişkinin düzenini bozmaya çalışmışlar. Peki, bunun nedeni ne biliyor musun? Çünkü sen, herkese karşı şefkatli ve samimi bir kişilik taşıyorsun. Bu özelliğin, insanların kıskançlığını tetikliyor ve bu yüzden aşk hayatını sabote etmekten çekinmiyorlar. En iyisi, sen dört gözle etrafını izle ve ilişkin hakkında yanlış bilgiler yaymaya çalışanları belirle. Sonuçta, arada bir başkalarına kendini kanıtlaman aşk hayatının düzene girmesi için gereklidir, değil mi?

Aşka Olan İnancını Yitirmişsin!

Evet, işte geldik sana. Sevdiğin filmlere bakacak olursak son zamanlarda aşk hayatın pek parlak değil. Ne zaman birini sevsen ya da en azından sevmeye çalışsan karşındaki insan sana istediğin ilgi ve sevgiyi göstermemiş. İlişkilerinde en çok seven taraf hep sen olmuş, yeterince dengeyi kuramamışsın. Tabii bu durum çok sık başına gelince aşka olan inancını da kaybetme noktasına gelmişsin. Ama unutma ki bazı şeyler yeterince inanırsan olur. Aşk hayatında olumsuzluklar yaşasan bile doğru insanı bulabilmek için inancını kaybetmemen önemli. En iyisi sen inanmıyormuş gibi yap ama günün birinde aşkı bulacağını içten içe bil. Bu da bizden sana bir tavsiye olsun.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
25
19
11
11
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sevdiğin filmlere bakacak olursak aşk hayatında 'doğru kişi, yanlış zaman' kıskacına takılmış olduğunu söyleyebiliriz. Aşk hayatında tam birini bulduğunu düş... Devamını Gör

ömer

Aşka Olan İnancını Yitirmişsin! Yitirtttirdiler sihehe sihehe sihehe…

Pasif Kullanıcı

Aşk hayatımız üçüncü kişilerden etkileniyormuş.. Hadi canım ne alakası var 🤭😄

Pasif Kullanıcı

Nerden buluosun böyle seyleri 😁😁