Görüş Bildir
Haberler
Seri Katillerin Elinden Kurtulmayı Başarmış 10 İnsan ve Tüyler Ürpertici Hikayeleri

etiket Seri Katillerin Elinden Kurtulmayı Başarmış 10 İnsan ve Tüyler Ürpertici Hikayeleri

Dolores Haze
26.03.2016 - 19:44

İşte seri katillerle olan karşılaşmalarından sağ çıkmayı başarabilmiş 10 insan ve hikayeleri:

Kaynak: http://allday.com/post/6591-10-people...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ted Bundy - Kathy Kleiner ve Karen Chandler

Ünlü seri katil Ted Bundy, yetkililerden kaçarken Florida Devlet Üniversitesi kampüsünde bulunan bir kız öğrenci yurduna girdi. Bundy'nin saldırısına uğrayan dört kadından yalnızca ikisi hayatta kaldı: Kathy Kleiner ve Karen Chandler. İki kızın da yüzlerinde birden fazla kemik kırılmıştı.

2. Angel Resendiz - Holly Dunn

2. Angel Resendiz - Holly Dunn

'Demiryolu Katili' olarak bilinen Angel Resendiz, trenle eyaletten eyalete seyahat ediyordu. Yetkililer, Resendiz'in Holly Dunn'ın erkek arkadaşı Chris de dahil olmak üzere 30 kişinin ölümünden sorumlu olduğunu düşünüyor.

Holly ve Chris çifti, katıldıkları bir partinin telaşından uzaklaşmak için bir yürüyüşe çıkmışlar ve tren raylarına oturmuşlardı ki,  Resendiz'in saldırısına uğradılar. Chris olay yerinde hayatını kaybederken; katil, Holly'e tecavüz etti, onu dövdü, bıçakladı ve ölüme terk etti. Ama Holly bir süre sonra uyandı ve yakınlardaki bir eve ulaşmayı başardı. Çenesi kırılmış ve göz çukuru parçalanmıştı, ancak genç kadın hayata tutundu. Resendiz daha sonra tutuklandı, idam cezasına çarptırıldı ve 2006 yılında zehirli iğne ile infaz edildi.

3. Robert Black - Teresa Thornhill

3. Robert Black - Teresa Thornhill

Teresa Thornhill, seri katil ve pedofili Robert Black'in 5-11 yaş arasındaki küçük kızlardan oluşan kurbanlarının arasına katılmaktan son anda kurtuldu. Black, yaşından daha küçük gösteren 15 yaşındaki kızı kaçırmaya çalıştı. Teresa onu bütün gücüyle ısırdı, genital bölgesine eliyle zarar verdi ve deli gibi bağırmaya başladı; bu da genç kızın kurtuluşu oldu. Korkan Black, olay yerinden hızla uzaklaştı.

4. Richard Speck - Corazon Atienza

4. Richard Speck - Corazon Atienza

Corazon Atienza, Filipinler'den değişim programıyla ABD'ye gelen 23 yaşında bir hemşirelik öğrencisiydi. 1966 yazında, yoğun bir gün geçirdikten sonra uyumak için yatağına gitti. Saat 22:30 civarında kapısı çalınan Corazon, kapıyı açtığında seri katil Richard Speck ile yüz yüze geldi. Speck, bıçağını çekerek zorla içeri girdi. Speck beş saat boyunca aynı evde kalan sekiz okul arkadaşına şiddet uygularken, Corazon evdeki farklı yatakların altına saklandı. Genç kadın, Speck'in kurbanlarını bağlamasına ve onları bıçaklayarak veya boğarak öldürmesine tanıklık etti. Katil, öldürdüğü son kadına tecavüz etmişti.

Dehşet sona erdiğinde ve Speck evi terk ettiğinde, Corazon saklandığı yerden çıktı ve 'Öldüler! Tüm arkadaşlarım öldü!' diye defalarca bağırdı.

5. Andrew Urdiales - Jennifer Asbenson

5. Andrew Urdiales - Jennifer Asbenson

Jennifer Asbenson, işine gitmek için otobüs durağına doğru ilerlerken, bir mağazaya uğramak için yolunu değiştirdi. Döndüğünde, otobüsü kaçırdığını fark eden Jennifer,  Andrew Urdiales isimli bir adamın kendisini iş yerine bırakma teklifini kabul etti. Jennifer, ertesi gün işten çıktığında adam onu orada bekliyordu.

Adamla daha önce bir sorun yaşamadığı için Jennifer, bu ikinci eve bırakma teklifini de kabul etti. Ancak bir süre sonra Urdiales bıçağını çıkardı, Jennifer'ın ellerini arkasına bağladı ve arabayı ıssız bir yere çekti. Psikolojik ve fiziksel olarak kadına şiddet uygulayan Urdiales,  Jennifer'a  tecavüz etmeye kalkıştıktan ve onu çeşitli cinsel eylemler için zorladıktan sonra, zavallı kadını bagaja kapattı. Jennifer, bagajdayken emniyet düğmesini buldu ve iyi bir zaman kollayarak dışarıya atladı. Yakınlarda bulunan deniz piyadeleri, kadını yetkililere teslim etti.

Urdiales kısa bir süre sonra yakalandı ve 8 kadını öldürmekten hüküm giydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rodney Alcala - Tali Shapiro

6. Rodney Alcala - Tali Shapiro

Tali Shapiro, daha sonra 5 kızı işkence ederek öldürmekten hüküm giyen Rodney Alcala ismindeki seri katille karşılaştığında henüz 8 yaşındaydı. Alcala arabasıyla okula giden Tali'ye yaklaştı ve onu okula bırakmayı teklif etti. Küçük kız teklifi reddedince, adam ailesini tanıdığını söyleyerek onu ikna etmeye çalıştı. En sonunda Alcala, güzel bir resim göstereceğini söyleyerek kızı arabaya binmeye ikna etti. 

Katil, küçük kızı dairesini götürdü, dövdü ve tecavüz etti. Neyse ki, biri ikiliyi caddede konuşurken görmüş ve durumdan şüphelenerek polisi aramıştı. Çabucak olay yerine varan polis, kızı çıplak, baygın bir halde kendi kanının içinde yatarken buldu. Alcala ise arka kapıdan kaçmıştı.

Küçük kız iyileştikten sonra, ailesiyle birlikte Meksika'ya taşındı. 2010'da görülen duruşma sırasında artık 52 yaşında olan Tali, saldırganla bir kez daha karşı karşıya geldiğinde, Alcala, 'O günkü aşağılık eylemlerimden dolayı pişmanlık duyuyor ve içtenlikle özür diliyorum.' dedi.

7. Dean Corll - Rhonda Williams

7. Dean Corll - Rhonda Williams

15 yaşındaki Rhonda Williams, evinde şiddet görüyordu. Arkadaşı Elmer Wayne Henley, Jr. ona kaçması için yardım edeceğini söylemişti ama Rhonda, Henley'nin David Brooks isminde bir adamla birlikte seri katil Dean Corll'a öldürmesi için erkek çocuklar bulmakta yardım ettiğinden bihaberdi.

Henley, Rhonda'yı Corll'un cinayetlerini işlediği eve götürünce katili kızdırdı. Çıkan tartışma sonucu Henley, Corll'a ateş ederek onu öldürdü. Bu hayatta kalma hikayesinin etrafındaki gizem hala çözülmüş değil; çünkü bazı insanlar Rhonda'nın, özellikle Henley'le hala iyi arkadaş olduğu için, bazı başka cinayetlerde suç ortağı olarak rol aldığına inanıyor.

8. Zodiac - Bryan Hartnell

8. Zodiac - Bryan Hartnell

1960'ların sonundan 1970'lerin başına kadar, Zodyak Katili Kuzey California'ya dehşet saçtı. Hiçbir zaman yakalanmayan katilin elinden yalnızca bir kişi kurtuldu.

Bryan Hartnell ve kız arkadaşı Cecilia Shepherd, San Francisco yakınlarında bir gezintiye çıkmış ve manzaranın tadını çıkarmak için bir yerde durmuşlardı. Bu sırada kukuletalı ve silahlı bir adam, onları arabalarından çıkmaları için zorladıktan ve defalarca bıçakladıktan sonra kaçtı. Adamın yüzünü gören tek kişi olan Cecilia, yetkililere katili tasvir etti. Genç kadın, ertesi gün öldü.

Bryan tam olarak iyileşti, ancak saldırganın hiçbir zaman yakalanmamış olması sürekli huzursuzluk içinde yaşamasına sebep oldu.

9. Gary Ridgway - Rebecca Garde

9. Gary Ridgway - Rebecca Garde

1982 yılında yaşanan olayda, Rebecca Garde isimli bir kadın, yağmurun altında evine yürürken yanında bir araba durdu. İçerideki adam, Green River Katili olarak da bilinen Gary Ridgway'di ve kadına kendisiyle seks yapması karşılığında 20 dolar önerdi. Kadın, bunun kendisini yağmurdan kurtaracağını ve parayı da marihuana almak için kullanabileceğini düşünerek teklifi kabul etti. Ormanda ıssız bir yere çektikleri arabadan çıktıklarında Ridgway Rebecca'yı boğmayı denedi, ancak kadın direndi. Rebecca, daha sonra yardım istemek için kaçtığını ama yetkilileri aramaktan vazgeçtiğini, çünkü fuhuş ve uyuşturucu kullanımı yüzünden başının derde gireceğini düşündüğünü söyledi. İki yıl sonra olayı ihbar eden kadın, bir grup şüpheli arasından Ridgway'i teşhis etti.

Ridgway, 2001'e kadar yakalanmadı ve o zamana kadar da çok fazla kurbanı oldu. 71 kişiyi öldürdüğünü itiraf eden Ridgway, 49 kişiyi öldürmekten hüküm giydi. Ancak yetkililer Ridgway'in kurbanlarının 90 civarında olabileceğine inanıyor.

10. Richard Ramirez - Whitney Bennett

10. Richard Ramirez - Whitney Bennett

1985 yılında, 20 yaşındaki Whitney Bennett evinde mışıl mışıl uyuyordu. Ancak, penceresini  açık bırakmıştı ve  'Gece Avcısı' olarak bilinen Richard Ramirez yavaşça odasına süzüldü. Seri katil, genç kadını bir lastik levyesi ile acımasızca dövdü ve mücevherlerini çaldı. Bir bıçak almak için mutfağa giden Ramirez, fikrini değiştirerek baygın haldeki genç kadını boğarak öldürmeye karar verdi. Kadının boynunun etrafına telefon kablosu saran Ramirez, kablo kıvılcım çıkarmaya ve Whitney nefes almaya başlayınca, korkarak kaçtı. Ramirez, daha sonra kıvılcımların kadının hayatını kurtarmaya gelen İsa olduğuna inandığını söyledi.

13 kişiyi öldürmekten ve başka suçlardan hüküm giyen Ramirez, 2013 yılında hapishanedeyken kanserden öldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1062
314
100
85
38
28
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rebecca'nın bencilliğini bir kenara bırakıp Ridgway'i acilen ihbar etmesi lazımdı.Belki daha erken yakalanırdı.2 yıl sonra ihbar etmek neyin kafası ya.Kim bi... Devamını Gör

sosyalitici

#4 te kadın kapıyı açmış katil onu öldürmeden evdeki diğer herkesi öldürmüş kadın o sırada saklanmış bana saçma geldi

Sed Sed

İnvestigation Discovery sağolsun çoğunu biliyorum bunların ve paranoyak olmama ramak kaldı.

Hamide Aksu

Ben çoktan kafayı bozdum ya,kormana gerek yok,deli olmuyosun