Görüş Bildir
Haberler
Senin Temizlik Stilin Hangisi?

etiket Senin Temizlik Stilin Hangisi?

Begüm
26.08.2024 - 10:16

Nasıl temizlik yapıyorsun? Senin temizlik stilin ne? Sen bize temizlik tarzını anlat, biz de sana temizlik stilini söyleyelim. Hazırsan hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Temizliğe başlamadan önce genellikle naparsın?

2. Nasıl toz alıyorsun?

3. Temizlik senin için nedir?

4. Dolabını nasıl düzenliyorsun?

5. Toz almaktan en nefret ettiğin yer neresidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir odayı temizlerken nereden başlıyorsun?

7. Evin en zor temizlenen köşesi sence hangisi?

8. Evin hangi köşesi her zaman düzensiz kalır?

Serseri serbest stil!

Kabul edelim sen temizlikten pek hoşlanmıyorsun, o yüzden de temizlik yaparken tamamen kendi tarzında yapıyorsun. Yani serseri serbest bir stilin var. O anki ruh halin ve kafana göre bir şeyler yapıyorsun. Olabildiğince pratik ve hızlı şekilde temizliği bitirmeye odaklanıyorsun, bu yüzden de çok detaya girmeden genel bir temizlik yapıyorsun ama yine de hızlısın!

Oldukça pratik!

Sen her yerin temiz görünmesini seviyor ama zaman zaman temizlik rutininden yoruluyorsun, bu yüzden de zaman içerisinde en pratik şekilde temizlik yapmayı keşfetmişsin. Kendine göre tüyoların ve kolay yolların var, bunlar sayesinde hızlı bir şekilde temizlik yapıyor ve her şeyi toparlıyorsun. Pratikliğin gerçekten büyüleyici!

Mükemmeliyetçi!

Senin için hiçbir yerde toz olmamalı, hiçbir yerde dağınıklık görünmemeli. Sen gerçekten temizlik konusunda çok mükemmelliyetçi birisin, bu yüzden de temizlik yaparken en kıyıya köşeye giriyor her yeri tertemiz yapıyorsun. Temizlik malzemelerini hem pratik hem de etkili bir şekilde kullanarak temizlenmedik yer bırakmıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
3
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal Kilci

Mükemmeliyetçi! Senin için hiçbir yerde toz olmamalı, hiçbir yerde dağınıklık görünmemeli. Sen gerçekten temizlik konusunda çok mükemmelliyetçi birisin, bu y... Devamını Gör

Hilal Kilci

Günlük hayatta da mükemmeliyetçiyim.