Görüş Bildir
Haberler
Senin Sorunun Ne?

etiket Senin Sorunun Ne?

Acaba senin sorunun ne? Öğrenmek için;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk defa tanıştığın insanlarla hemen samimiyet kurabiliyor musun?

4. Peki dışarıdan bakıldığı zaman insanlar seni nasıl biri olarak tanımlıyor?

5. Sosyal medyadan tanışıp şu anda aranın iyi olduğu biri var mı?

5. Sosyal medyadan tanışıp şu anda aranın iyi olduğu biri var mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce sevgilin tarafından aldatıldığın oldu mu?

7. Ve son olarak, çocukluğunda yaşayıp hala hatırladığında seni kötü yapan bir olay yaşadın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendinle sürekli çelişki yaşamak!

Senin bu hayattaki en büyük sorunun kendi içinde vermiş olduğun savaş! İçsel olarak o kadar çelişikili şeyler yaşıyorsun ki bunu çözebilmek adına kendini çok yoruyorsun.Dışarıdan sanki hiçbir şeyi kafaya takmıyormuş, hayatı sürekli tiye alıyormuş gibi bir havan var. Fakat kendi köşene çekildiğin zaman içinde mutsuz ve bi o kadar duygusal bir insan var. Geçmişe dair kendine kızdığın bazı konular var ki, onlardan bir türlü kurtulamıyorsun. Her yerde karşına çıkıyor. Sürekli düşünüyor ve hatayı bulmaya çalışıyorsun. Yaptığın hataların geri telafisinin olmadığını fark edip daha da üzülüyorsun. Hem kendine hem de geçmişindeki insanlara çok sinirleniyorsun. Sanki şu anda yaşadığın hayatın suçlusu onlarmış gibi. Önünde kurduğun hayaller var, bunları gerçekleştirmek adına çok çabalıyorsun. Ama bazen öyle bir şey oluyor ki, kendini her konuda yetersiz buluyorsun. Her şey yolundayken bile durup düşünüyorsun. 'Neden çok daha iyi değilim?' diye. Ama  sen zaten her şeyin iyisini yapıyorsun. En azından yapmaya çalışıyorsun. Bunu takıntı haline getirdiğin için sürekli kendinde kusur arıyorsun. O yüzden artık kendine bu kadar yüklenmemelisin. Sen de insansın ve hayatında bazı yanlış kararlar alabilirsin. Önemli olan bunlardan ne kadar ders çıkarıp bundan sonrasında nasıl davrandığın. Kendine iyi davran :)

Senin tek sorunun karamsar olmak!

Senin bu hayattaki en büyük sorunun umutsuz ve karamsar olmak! Başına ne gelirse gelsin olaylara her zaman olumsuz yanından bakıyorsun. Sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi kendini yiyip bitiriyorsun. Yaşadığın güzel şeylerde bile kendi kendini yiyorsun. Ya kötü bir şey çıkarsa diye kendini yok yere üzüyorsun. iBelki bu kendi içinde yaşadığın korkulardan kaynaklanabilir. Geçmişinde yaşadığın bazı olaylar senin diğer insanlar tarafından kaygılanmana sebep olmuş olabilir. Bunu çözebilmek için daha önce seni etkileyen olayları gözden geçirmelisin. Ve bunların üstesinden gelmelisin. Aksi takdirde kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Olayların pozitif tarafından bakmak yerine hep negatif tarafını ele alıyorsun. Böyle olunca da mutsuz ve isteksiz oluyorsun. İnan belki farkında değilsin ama çok etkileniyorsun. Çünkü hayatında yapmak istediğin şeylere adım atarken çok zorlanıyorsun. İçinde sanki hep bir korku hep bir başarısızlık korkusu taşıyorsun. O yüzden artık kendine güvenmeli ve emin adımlarla yürümelisin. Bu sorunun üstesinden gelmenin zamanı geldi bile!

Senin tek sorunun güven problemi!

Senin bu hayattaki en büyük sorunlarından bir tanesi de insanlara olan güven problemin! Daha önce yaşadıklarından kaynaklı olarak belki böyle hissediyor olabilirsin. Bu durumun sende kötü etki yaratması şu anda karşılaştığın insanlara karşı bakış açını değiştirmene sebep olmuş olabilir. çünkü her ne kadar karşındaki kişi sana dosdoğru gelse de içinde ona karşı hep bir korku yaşıyorsun. Daha önceki yaşadığın ilişkide oldukça hayal kırıklığına uğraşmışsın. Senin hiç beklemediğin bir şekilde karşına çıkmış ve tüm duygularını yerle bir etmiş. O yüzden senin biraz zamana ihtiyacın var. Bunu atlatabilmek adına kendini dinlendirmeli ve yeni bir sayfa açmalısın. Çünkü senin için doğru olan kişiyi sırf bu yüzden kaybetmek sonradan üzücü olabilir. Karşındaki insanı bir başkasına benzetmemeli ve şans vermelisin. Hayatına giren hiçbir insan birbirine benzemiyor. Hepsinde farklı bir hayat farklı bir hikaye var. Sonuçta hepsi sana farklı bir şeyler katıyor. O yüzden artık bu güven problemi sorununu aşmalısın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
607
150
97
65
40
34
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?