Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhunu Dinlendiren Enstrüman Hangisi?

etiket Senin Ruhunu Dinlendiren Enstrüman Hangisi?

Senin ruhuna iyi gelen sesler hangi enstrümandan geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Müzik sence nedir?

3. Müzik sence nedir?

4. Peki senin vedalarla aran nasıl?

5. Müzik sadece arkada bir ses olsun diye dinlenmez. Peki senin müzikten beklentin nedir tam olarak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Müziği ne için dinlediğini anladık. Peki müzik dinlemek için en güzel yer neresidir?

7. Aşağıdaki fotoğrafın sende çağrıştırdığı şey nedir desek?

7. Aşağıdaki fotoğrafın sende çağrıştırdığı şey nedir desek?

8. Son olarak hayat sence ne demek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bağlama!

Bağlama!

Senin ruhunu dinlendiren enstrüman: Bağlama! Senin karakterin bu toprakların ruhunu birebir yansıtıyor; arada sırada saçmalayıp, hatalar yapsan da; iyi niyetli olduğun su götürmez bir gerçek. Alabildiğine duygusalsın, bunu gizleme çabansa pek tatlı, saklayamıyorsun yani; ama sana böyle öğretilmiş: Gözyaşlarını göstermemen gerek. Sadıksın kara toprak misali, mütevazisin de Neşet misali. Kalendersin ayrıca, senden zarar gelmez; yine de bam teline basmamak gerek!..

Piyano!

Piyano!

Senin ruhunu dinlendiren enstrüman: Piyano. Evet evet senin asil bir kişiliğin var. Sen hiçbir şartta, hiçbir halde, hiçbir zamanda kendinden, kişiliğinden ve kalitenden ödün vermeyenlerdensin. Kimin senin hakkında ne dediği, ne yorum yaptığı da mühim değildir burada. Sana doğru ve soylu gelen şeyi, (evet bulduk kavramı: Soylu) yaparsın her zaman. Lider ve dominant bir kişiliğin var ayrıca ve en önemlisi bu liderlik sende kendiliğinden. Yani sen liderliği elde etmek için kendini küçük düşürenlerden değilsin asla, sayın soylu kişilik!

Keman!

Keman!

Senin ruhun; oldukça duygusal, alabildiğine hassas ve çokça romantik. İnce düşüncelere sahipsin; bir şey söyleyeceğin zaman suyunun suyunun suyunu düşünüp söylersin, o derece insanları kırmaktan korkarsın. Aşk demek sen demek ayrıca. Tutkulusun ve aşkı çok derin yaşarsın; o hatta öyle ki senin ayrılığın 2. Dünya Savaşı sonrası Avrupa'ya benzer: harap, yıkık, bitmiş... Aşk zamanınsa tam tersi; Lale Devri İstanbul'una: Festival gibisindir, katılmamak mümkün değil. Bu yüzden senin enstrümanın: Keman!

Elektro gitar!

Elektro gitar!

Senin kurallarla ilgili çok ciddi problemlerin var; kendini önüne konulan her şeyi yemek zorunda hissetmiyorsun: Asisin, kural tanımazsın, bir nevi zurnanın zırt dediği delik, sürüden ayrı uçan martısın. Ara sıra içe kapandığın olsa da, çekingen asla değilsin, gerektiği yerde sesin öyle bir çıkar ki... İdealistsin bir yandan da; ama bu ideallerini insanların gözüne sokmuyor, içinde yaşıyor, sadece yürürlüğe koyulacağı zaman gün yüzüne çıkarıyorsun. Fikir insanından çok, aksiyon adamısın yani. Karizmatik ve lokomotif bir kişiliğini söylememize gerek yok sanırım. Tüm bu sebeplerle senin ruhunu dinlendiren enstrüman: Elektro Gitar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
190
120
67
38
26
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WALRİDER

Senin ruhunu dinlendiren enstrüman: Bağlama! Senin karakterin bu toprakların ruhunu birebir yansıtıyor; arada sırada saçmalayıp, hatalar yapsan da; iyi niyet... Devamını Gör