Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Doğa Olayına Benziyor?

etiket Senin Ruhun Hangi Doğa Olayına Benziyor?

07.08.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 17.08.2020 - 18:28

Acaba senin ruhunda fırtınalar mı kopuyor, depremler mi oluyor? Cevabı sadece bizde!

Testi çöz, ruhunun hangi doğa olayına benzediğini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ne sıklıkta öfkelendiğini öğrenelim:

2. Fiziksel olarak birine hiç zarar verdin mi, kasıtlı ya da kasıtsız?

3. Burcunu da merak ettik açıkçası...

4. Sen gece insanı mısın, gündüz insanı mı?

5. Peki sen bu dört elementten biri olacak olsan, sence hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz tepkilerini tanıyalım... Sosyal medyada bir gönderinde seninle zıt düşünceye sahip bir yorum gördün ve sinirlendin. Ne yaparsın?

7. İlişkilerinde en önem verdiğin şey genelde bunlardan hangisi?

8. Son olarak, bu yerlerden hangisine gitmeyi daha çok istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tutulma!

Tutulma!

Senin ruhun tutulmaya benziyor. Ruhunda her ne kadar karmaşık ve bazı insanlara göre ürkütücü görünen bir yan varsa da, aslında hiç de öyle değil. Aksine öyle güzel ve eşsiz ki... Aynı zamanda esrarengiz bir yanı da var, bu yüzden insanlar seni merak ediyor ve ilgi çekici buluyorlar. Bu sebeple seni tanımak, sana yakın olmak isteyen pek çok insan var. Artık sen de ruhuna hitap eden ve anlaşabileceğin birini bul deriz.

Fırtına!

Fırtına!

Ruhunda fırtınalar kopuyor desek yanlış olmaz herhalde! Kimi zaman hislerin o kadar karmaşıklaşıyor ki, sen bile çıkamıyorsun işin içinden. Biraz dengesiz tavırların da yok değil açıkçası. Bu yüzden çevrendeki insanlar bazen senden çekinebiliyorlar. Ama kendi içindeki sorunları çözersen içindeki bütün iyilikler ve güzellikler ortaya çıkacaktır. Üzülme, dönem dönem hepimizin yaşadığı şeyler bunlar.

Gökkuşağı!

Gökkuşağı!

Ah sen yok musun... Tamamen sevgi ve iyilik dolu bir ruha sahipsin. İyi niyetli, arkadaş canlısı ve aşk insanısın. Herkes çevresinde senin gibi biri olsun ister. Arkadaş, sevgili, kardeş... Her şey olabilirsin sen bir insana! Dünyanın kötülüklerinden kendini bu kadar izole edebildiğin için şanslısın da ayrıca. Hiç değişme olur mu?

Deprem!

Deprem!

Ah ah... Depremlerde yine yüreğin desek yalan olmaz. Hayatında bir şeyler yoluna girecek derken, yeniden tepetaklak oluyor ve bu durum seni doğal olarak bir miktar geriyor. Etkilenmemeye çalışsan da, bunun çok mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama şunu unutma, hepimizin hayatında böyle çalkantılı dönemler oldu ve oluyor. Biraz sabır sadece, bu günler geçecek ve ruhun eski neşeli zamanlarına kavuşacak.

Yanardağ!

Yanardağ!

Senin ruhunda alevler yükseliyor, ama bunu neye yorsak bilemedik. İki seçenek var, birincisi içindeki enerjinin patlaması bu. Hayat dolu, neşeli ve bitmek bilmeyen bir enerjiye sahip olduğundan bunu nasıl atacağını bilememenle ilgili bir durum olabilir. Olmasını dilediğimiz sonuç bu. Diğer seçeneğe gelirsek, yaşadığın olumsuzlukları içine ata ata artık patlama noktasına gelmiş olabilir. Yine de biz şöyle düşünelim, nereden bakarsak bakalım yakında bir rahatlama söz konusu olacak senin için. Sen yine sakin kalıp çevrene zarar vermemeye bak :)

Kuzey ışıkları!

Kuzey ışıkları!

Öyle güzelsin ki, neşe dolu ve rengarenk bir kişiliğe sahipsin. İçin dışın bir, her şeyden mutluluk çıkarmayı biliyorsun ve her şeye iyilikle yaklaşıyorsun. Çok sevilen bir insansın, bunu sonuna kadar hak ediyorsun zaten. Tüm bunlar da ruhundaki güzelliğin bir yansıması. Herkes senin çevrende olmak ister, sana hayran olmamak elde değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
534
229
119
32
31
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

gökkuşağı:)

Pasif Kullanıcı

Tutulma

chloesundar

Yanardağ. Daha uygun bir şey çıkamazdı gerçekten