Görüş Bildir
Haberler
Senin Özel Gücün Ne Olmalı?

Senin Özel Gücün Ne Olmalı?

Eda Hakim
28.01.2023 - 16:19

Bir özel gücün olsaydı bunun ne olmasını isterdin? Hazırladığımız testi çözerek sana uygun gücü bulabilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Takıntılı bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun?

4. Kendini başkalarıyla kıyaslıyor musun?

5. Çok değer verdiğin biri hakkında asılsız bir dedikodu yayılırsa, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir doğal taş seçer misin?

7. Sıklıkla yalan söyler misin? (Objektif ol.)

8. 10 üzerinden kaç kıskançsın? (10 en kıskanç.)

9. Aşağıdaki dizi karakterlerinden birini seçmeni istesek?

10. Son olarak burcunu seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kesinlikle akıl okumalısın!

Sen karşındaki kişiyle konuşurken ona karşı aşırı derecede saygılı olmaya ve onu kırmamaya çalışıyorsun. Söylediğin veya söylemek istediğin şeyleri iki kez düşünerek dile getiriyorsun ve çok hassas bir kalbe sahipsin. Eğer senin özel bir gücün olsaydı hiç kuşkusuz akıl okuma özelliğine sahip olmalıydın çünkü bu sayede kimin ne düşündüğünü, senin hakkındaki fikirlerinin ne olduğunu kolaylıkla algılayabilirdin ve buna göre karşındaki kişiye tavır alırdın. Fedakar ve sürekli kendinden ödün verdiğin bir yapıya sahipsin ama çoğu zaman karşındaki kişilerden aynı davranışları göremeyince büyük bir hayal kırıklığına uğruyorsun.

Sen kesinlikle nesneleri kontrol etmelisin!

Otorite sahibi oluşun ve her seferinde kendi istediğini oldurma çaban seni bu hayatta çok zorluyor. İnsanları, işini, bulunduğun ortamı kısacası hayatındaki çoğu şeyi kontrol etmeye çalışıyorsun çünkü aksi takdirde kendini asla rahat hissetmiyorsun. Olaylar ve kişiler senin elinin altında, kontrolünde olduğu zaman daha pozitif biri oluyorsun. İşte bu yüzden senin için en uygun güç nesneleri kontrol etmek olabilir. Kendi isteğinle, yer ve zaman fark etmeksizin cisimleri, nesneleri kontrol etmelisin!

Sen kesinlikle sinirlendiğinde alev saçmalısın!

Öfke kontrolünü sağlamakta zorluk çekiyorsun ve bu durumdan çevrendekiler de dahil sen de oldukça rahatsızsın. Sana emir verilmesinden çok nefret ediyorsun ve yanlış olduğunu bilmene rağmen sırf inat uğruna bir davranışı gerçekleştiriyorsun. Aslında çok sabırlı bir yapıya sahipsin ve kolay kolay her şeye sinirlenmiyorsun ama bazı sınırlarının aşıldığını hissettiğin an, gözlerinden alev fışkıracakmış gibi oluyor. Bütün bunları ele alırsak sana uygun olan özel güç kesinlikle bir ejderha gibi alev saçmak olur..

Sen kesinlikle şekil değiştirmelisin!

Bulunduğun ortama ayak uydurmayı ve uyum sağlamayı çok iyi becerebiliyorsun. Senin hakkında konuşulan şeyleri ve düşünceleri biraz merak ediyorsun. Hatta bazı zamanlar bunları kafana takıyorsun. Sevdiklerine çok fazla değer veriyorsun ve zor biri gibi görünsen de aslında içinde çok yumuşacık biri yatıyor. Sana en uygun gücün şekil değiştirme olabileceğini söyleyebiliriz çünkü bu şekilde bulunduğun ortamda kamufle olup, senin hakkında ne konuşulduğunu daha rahat bir şekilde algılayabilirsin.

Sen kesinlikle görünmez olmalısın!

Aşırı meraklı ve hemen her şeyi öğrenmek isteyen bir yapıya sahipsin. Kendinle alakalı haz etmediğin bazı özelliklerin var. Dedikodu yapıldığını hissettiğin zaman veya senin ve sevdiklerinle alakalı olan herhangi bir konuyu daha rahat duyabilmen için görünmez olman gerektiğini söyleyebiliriz. Birden yok olmak istediğin zaman ya da insanlarla muhatap olmak istemediğin vakitlerde de bu gücü hemen kullanabilirsin!

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
51
51
18
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?