Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Aya Göre Hangi Türk Dizisi Karakterisin?

Doğduğun Aya Göre Hangi Türk Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
20.01.2023 - 19:19 Son Güncelleme: 20.01.2023 - 19:20

Doğduğun ayı belirt ve hangi Türk dizisi karakteriyle uyumlu olabileceğini söyleyelim! İyi eğlenceler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun ayı seçer misin?

Sen Çal Kapımı dizisinden ''Serkan Bolat'' karakterisin!

Her zaman mantığınla hareket etmeye çalışıyorsun ve disiplin senin için çok önemli. Salak davranışlarda bulunan insanlara karşı tahammülün sıfır. Mesafeli, soğuk ve tedirgin görüntünün altında yumuşak, pamuk kalpli biri yatıyor.

Hayat Şarkısı dizisinden ''Kerim Cevher'' karakterisin!

Özgürlüğüne çok düşkünsün ve kısıtlanmaya asla gelemiyorsun. Kıvrak bir zekaya sahipsin, olayları çabucak kavrayabiliyorsun. Fikir üretmekten asla çekinmiyorsun ve sanata ayrı bir ilgin var. Prensipleri olan, idealist bir yapıya sahipsin.

Kara Sevda dizisinden ''Nihan Sezin'' karakterisin!

Şefkat denince akla ilk olarak sen geliyorsun. Duygusal ve naif bir kişiliğe sahipsin. Aşkına her zaman sahip çıkmasını iyi bilen ve fedakarlıklarıyla çevrendekilerin takdirini fazlaca kazanmış birisin. Hayal dünyanda sürekli kayboluyorsun.

Vatanım Sensin dizisinden ''Hilal'' karakterisin!

Fevri ve agresif davranışlarda sıklıkla bulunan birisin. Cesur, korkusuz tavırların karşındaki kişiye adeta cezbediyor. Bir ortama girdiğinde saçtığın hava kimsede yok. Gözü kara, dünyanın en inatçı insanısın.

Fi dizisinden ''Sadık Murat Kolhan'' karakterisin!

Kıskanç ve bu kıskançlığı her şekilde belli edebilen birisin. Sabırlı bir yapıya sahipsin ama sınırların zorladığında içinden adeta bir canavar çıkıyor. Rahatına düşkün, değer verdiğin insanlara karşı ılımlı bir kişiliğin var.

İçerde dizisinden ''Mert Karadağ'' karakterisin!

Dengesiz tavırlara sahipsin ve ani duygu değişimlerin etrafındakileri şaşırtıyor. Eğlenceli, sempatik, mizahi yönü gelişmiş bir yapıya sahipsin. Genel olarak çevrendekilere enerji depolayan ve spontane hareket eden birisin.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden ''Arzu'' karakterisin!

Karşındakini nasıl manipüle edeceğini çok iyi biliyorsun ve adeta bir manipüle ustasısın. Gerçekten sevdiğin ve değer verdiğin insanlara karşı anaç bir tavır sergiliyorsun. Kıskanç ve kimi zaman aşırı duygusal birine dönüşebiliyorsun.

Aşk-ı Memnu dizisinden ''Firdevs Yöreoğlu'' karakterisin!

Kibirli ve egoistlikten çığır açmış birisin. Liderlik ruhun, otorite sahibi olmak için gösterdiğin uğraş hemen fark edilebiliyor. Her zaman son söz senin olmalı yoksa asabileşiyorsun. İddialı ve her daim meraklısın. Araştırmayı çok seviyorsun.

Avrupa Yakası dizisinden ''İfot'' karakterisin!

Detaylara çok fazla önem veren birisin ve aşırı mükemmeliyetçisin. İster istemez bazı olaylara ve kişilere karşı yargılayıcı bir tavırla yaklaşıyorsun ve eleştirmeye bayılıyorsun. Dağınıklıktan nefret ediyorsun. Kendi sistemini kurduğun kurallarla yaşamayı tercih ediyorsun.

İstanbullu Gelin dizisinden ''Süreyya Boran'' karakterisin!

Kibarlığından asla ödün vermiyorsun ve sosyal ilişkilerin çok kuvvetli. Modayı yakından takip ediyorsun, şık olmak senin için bir hobi. Yüzeysel sonuçlara varıyorsun ve bazı zamanlar yalakalık yapıyorsun. Ne olursa olsun adil davranıyorsun ve haksızlığın olduğu yerde hemen sesini çıkarıyorsun.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden ''Hürrem Sultan'' karakterisin!

İhtiraslı, kararlı ve dediğim dedik bir yapıya sahipsin. Bazı zamanlar takıntılı davranıyorsun. Güçlü duruşun herkesin dilinde ve sana imrenen çok kişi mevcut. Kindar birisin ve sana yapılan kötülüğü uzun zamanlar geçse bile asla unutmuyorsun.

Yalı Çapkını dizisinden ''Ferit Korhan'' karakterisin!

Maceraya atılmayı seven ve içinden nasıl geliyorsa öyle davranmayı tercih eden bir kişiliğe sahipsin. Çok samimi ve etrafındakilerle kolaylıkla iletişim kurabilen birisin. Flört etmeyi çok seven ve biraz çapkın bir yapıya sahipsin. Umursamaz yapının altında aslında küçük olayları bile kafasında kuran biri yatıyor.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
64
34
22
14
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Aralık. Yalı Çapkını dizisinden ''Ferit Korhan'' karakterisin! Maceraya atılmayı seven ve içinden nasıl geliyorsa öyle davranmayı tercih eden bir kişiliğe sa... Devamını Gör

Armylog

Senin aşkın kimin umurunda 😅 Hürrem Sultan

İstanbullu Gelin dizisinden ''Süreyya Boran'' karakterisin! 🙂 Sevdiğim ve izlediğim nadir dizilerde dair...