Görüş Bildir
Haberler
Mücadeleci misin?

Mücadeleci misin?

Eda Hakim
20.01.2023 - 20:41 Son Güncelleme: 21.01.2023 - 00:57

Hayatımızda zaman zaman zorluklarla karşılaşıp, onlarla savaşma durumunda kalabiliyoruz. Peki sen mücadeleci bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun? Eğer bir sonuca ulaşmak istiyorsan hazırladığımız testi çözmeni tavsiye edebiliriz. Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Yakın arkadaşını defalarca kez ikaz etmene rağmen yapmaması gereken bir şey yaparsa, ne yaparsın?

4. Yemek için mi yaşarsın yoksa yaşamak için mi yersin?

5. Moralini bozan bir olay yaşadığın zaman ilk olarak kime anlatırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana daha yakın gelen rengi seçer misin?

7. Aşağıdaki evlerden hangisinde yaşamak isterdin?

8. Kindar bir yapıya sahip olduğunu düşünüyor musun? (Cevaplarken objektif olmalısın.)

Mücadeleci bir yapıya sahipsin!

Küçük, büyük fark etmeksizin her türlü soruna bir çözüm üretmeye çalışıyorsun. Sorunlardan asla kaçmıyorsun ve onlarla eninde  sonunda yüzleşeceğini çok iyi biliyorsun. Genel olarak üşengeç bir yapıya sahip değilsin ama bazı zamanlar mental olarak düşük hissediyorsun ve tembelliğe başvurabiliyorsun. İstediğin şeyi elde etmek için her yolu deneyebilecek potansiyele sahipsin. Sevdiklerine çok değer vermene rağmen bünyende biraz bencillik var. Kendi çıkarlarını ve mutluluğunu her şeyin üstünde tutuyorsun, bu durum da çevrendekilerin dilinde. Sana imrenen ve gıcık olan birçok kişi mevcut, sen de bunun oldukça farkındasın. Senin hakkında konuşulan şeylere kulak vermiyorsun ve kendi bildiğini okumaya çalışıyorsun. Zorlandığın ve pes etmek istediğin zamanlar çok olsa da, kendine bir söz vermişe benziyorsun. Ne olursa olsun mücadele etmeyi bırakmıyorsun ve sana inanmayanlara başarılarınla cevap vermek için sabırsızlanıyorsun.

Mücadeleci bir yapıya sahip değilsin!

Sorunlardan kaçmaya çalışan ve ufak olayları bile büyük sorunlarmış gibi büyüten bir kişiliğe sahipsin. Karşındaki kişiyi kendinden daha fazla düşündüğün için fedakarlık konusunda kimse senin eline su dökemez. Kaostan, kavgadan ve gürültüden nefret ediyorsun. Sessiz sakin görünen yapının altında cıngar çıkarabilecek bir alev topu yatıyor olabilir. Kendinle alakalı beğenmediğin ve haz etmediğin birçok özellik var. Duygularınla hareket ediyorsun, çevrendekilere insanlara fikirlerini sorsan da her zaman kendi istediğini yapıyorsun. İnatçı, kıvrak zekalı ve olayları hemen kavrayabilen bir yapıya sahipsin. Önceliği kendine değil de hep başkalarına verdiğin için  hayal kırıklığına uğradığın ve sırtından hançerlendiğin çok vakit olmuş. Bunlara rağmen hala insanlara güvenmeyi seçiyorsun. Üzüleceğini bilsen de istediğin şeyi yapmak konusunda keçi inatlısın.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
23
11
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Mücadeleci bir yapıya sahipsin!

Adanalı

Ben mucadeleciyim ha inanması Zor olan bir şey

Keziban Uçar

Mücadeleci bir yapıya sahip değilsin! bunun altında yazanlar neden bu kadar kırıcı :')