Görüş Bildir
Haberler
Senin Müzik Anlayışın Hangi Döneme Ait?

Senin Müzik Anlayışın Hangi Döneme Ait?

Dünya değişirken müzik de aynı kalmadı. Her dönemin fonunda başka bir şarkı, başka bir enstrüman, başka bir melodi vardı. Hatta yeri geldiğinde müzik öyle güzel etkiledi ki insanları; dünyayı bile değiştirdi. Peki müzik söz konusu olunca sen hangi dönemin insanısın?

Öğrenmek istiyorsan bu çok güzel müzik testi seni bekliyor!

Haydi testeeee...

İdeal bir müzik grubu kaç kişiden oluşmalı?

Sence müziğin dinleyiciye en iyi sunumu hangisi?

Müziğin değişimini ve gidişatını nasıl değerlendiriyorsun?

Müzikte elektronik seslere bakış açın ne?

Bir şarkıyı dinlerken sözlerine mi, yoksa müziğine mi daha çok önem veriyorsun?

Birçok dönemde birden bulunmuş bu gruplardan en başarılı bulduğun hangisi?

Son olarak bir de enstrüman seçelim:

60'lar!

60'lar!

Albüm çağı başlasın! Popüler müzik için en hafif tabiriyle devrim niteliğindeki bu 10 yıl, kesinlikle yaşaman gereken dönemdi. 50'lerin pop ve rock'n roll'unu cebine koyan bu çılgın yıllar, işleri elektrikli hale getirip her şeyi değiştirdi ve bize birçok şarkıcı-şarkı yazarı armağan etti.

70'ler!

70'ler!

Müziğin en hareketli yılları, tam olarak seni tanımlıyor! Ortalarından sonlarına kadar gelişerek hem diskoyu doğuran, hem de punk rock ile.rock 'n roll'u ana akım yapan bu mucizevi 10 yıla bir teşekkürümüz yok mu?

80'ler!

80'ler!

Modasıyla, müziğiyle, senin bütün olayın 80'ler! EDM ve yeni dalga modern rock müziğin yanında bizlere diskoculuğu da armağan eden 80'ler, yeri asla doldurulamayacak bir 10 yıl!

90'lar!

90'lar!

70'lerde ve 80'lerde ortaya çıkan genç akımının geldiği inanılmaz boyut: 90'lar! Hip hop'ı, çağdaş R&B'yi ve rock müziğin en enerjik görünümlerini bizlere armağan eden 90'lar senin dönemin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
28
16
14
13
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Blau und Marchen

60'lar... Yani Beatles ve Elvis Presley'inin dünyayı kasıp kavurduğu yıllar... Rock'n'Roll'un ve Blues'un doğuşunu tamamladığı zamanlar...

Aylin Kayhan

80 ler.

Nrgsss

90'lar, zaten o nesildenim👍