Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterini Hangi İçecek Yansıtıyor?

etiket Senin Karakterini Hangi İçecek Yansıtıyor?

Yung Boş Ada
09.02.2015 - 14:28 Son Güncelleme: 09.11.2018 - 18:37

Çay mı, kola mı yoksa rakı mı? Hayatımızın her anında olan bu içeceklerden acaba hangisi senin karakterini yansıtıyor? Hadi hemen başla ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kahvaltı alışkanlığın nasıl?

2. Şimdi de bir bardak seç!

3. Peki işte/okulda öğle yemeklerini genelde nerede yersin?

4. Yılbaşı da yaklaşıyor, sen hediye alacak mısın birilerine veya özel birine?

5. Peki en sevdiğin yemek türü hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşe/Okula ulaşımını nasıl sağlarsın?

7. Akşamları evinde en sevdiğin yer neresi?

8. Bir de atıştırmalık bir şeyler seç hadi!

9. Son olarak en sevdiğin hava durumunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kola" çıktı!

"Kola" çıktı!

Senin çok genç bir ruhun var! İnanılmaz enerjik olmanın yanı sıra keyfine de düşkünsündür sen. Çevrende de oldukça popüler olduğunu söylememize gerek yok sanırım? Seni sevenler sana adeta bağımlılık derecesinde bağlanıyorlar. Seni sevmeyense anten taksın ;) Ayrıca tersin de çok pistir senin, bir yanın tatlıyken diğer yanın fena asitli yani. İşte bütün bunlar bir araya gelince seni en iyi yansıtan içecek Kola oluyor! Seni soğuk içmek gerek...

"Kahve" çıktı!

"Kahve" çıktı!

Sen ciddi bir insansın. Çok çalışkansın ayrıca, biraz işkolik diyebiliriz yani sana. Ayrıca biraz sertsin de, hemen yelkenleri suya indirmezsin her zaman temkinlisindir. Gerçekçisin sen ayrıca, hayallere kapılıp gitmek sana göre değil asla. Gece hayatına da düşkün olduğunu söylemezsek olmaz yalnız, hafif bir çapkınlık kokusu geldi burnumuza; ama ertesi gün iş varsaa... Allah belasını versin bu pazartesi sendromunun! Ve işte seni en iyi yansıtan içecek de bu yüzden Kahve'den başkası olamaz öyle değil mi?

"Çay" çıktı!

"Çay" çıktı!

Sen o kadar sempatik o kadar sevecen bir insansın ki, gördüğü an bağrına basası geliyor insanın seni! Bizden birisin sen, içimizden biri. Arkadaşlarına ve ailene de son derece bağlısın ayrıca. Mükemmel bir hayat enerjin ve neşen var senin. Sıcacık bir insansın sen bizim de içimizi ısıttın daha şimdiden :) Çay gibisin sen çay, samimiyetin tanımısın adeta!

"Süt" çıktı!

"Süt" çıktı!

Öncelikle çok sevimli bir insan olduğunu söylemezsek olmaz! Çünkü sen doğalsın, yapmacıklığa yer yok senin hiç bir zerrende. Ve öyle bir saflık var ki sende, yeni doğmuş bir bebek kadar temizsin. Kıpır kıpır, hayat dolusun. Ayrıca asla tembel değilsin, çalışkansın ve elinden her iş gelir senin. Sağlığına da çok dikkat ediyorsun ayrıca. İşte bu yüzden senin içeceğin kesinlikle süt! Afiyetle...

"Su" çıktı!

"Su" çıktı!

Senin insana huzur veren bir tarafın var, sırf sakinleşmek için bile senin yanına gelir insanlar. Çok iyi bir dostsun sen ayrıca, omzunda ağlanan cinsten. Sade bir insansın, abartıdan hiç haz etmezsin. İçin dışın birdir senin kesinlikle, neysen osundur. Tam bir düz adam/kadınsın sen! Çok da sportifsin, sağlığına dikkat ediyor elinden geldiğince sporunu yapmaya çalışıyorsun. İşte senin içeceğin, Su!

"Viski" çıktı!

"Viski" çıktı!

Öncelikle şunu demek gerekir ki: Olgun bir ruha sahipsin sen. Kendine güvenin tamdır her zaman. Ayrıca dışarıdan çok sert görünsen de yanındaki yörendeki insanlara karşı da bir o kadar yumuşaksın, o kadar incesin ki... Sendeki bu yumuşaklığı çıkarmak için baya bir uğraşmak lazım ama. İnsanı etkileyen bir havan olduğunu da söylememiz lazım. Tam bir patron havası var sende. Asillik var kanında, ağırbaşlısın. Sende doğuştan liderlik olduğuysa bir gerçek. Ee durum bu olunca sana Viski'den başka bir şey yakışmaz öyle değil mi ;)

"Portakal Suyu" çıktı!

"Portakal Suyu" çıktı!

Sen tam anlamıyla pozitif enerjinin beden bulmuş halisin; ruhun her zaman genç, çok neşelisin, kıpır kıpırsın sen! Asla sıradan da değilsin sen, değişiksin, kendine özgü bir tarzın var. Çoğu zaman ilginin odağında olduğunu söyleyebiliriz ayrıca. Ama sen kendi sınırlarını çizmeyi de çok iyi bilirsin. Dışarıya çok açık gibi görünsen de kendini korumayı çok iyi bilirsin. Sağlığına da öyle bir dikkat ediyorsun ki bu dünyaya kazık çakarsın sen, 100 yaşına kadar yolun var (oha deme gerçek bu :))  İşte senin içeceğin; Portakal Suyu!

"Bira" çıktı!

"Bira" çıktı!

Sen kesinlikle eğlence insanısın! Arkadaşların olmadan yaşayamazsın. Çok sempatiksin sen ya :) Tam bir keyifçi olduğunu söylemezsek olmaz yalnız! Ayrıca hiç öyle parada pulda gözün yok senin, ne olmuş son model araban yoksa? En büyük zenginlik sahip olduğun dostlar senin için, doğrusu da bu güzel kardeşim! Ee durum buysa senin içeceğin de kesinlikle Bira! Hocam biz senden bi ellilik alalım!

"Rakı" çıktı!

"Rakı" çıktı!

Sen kelimenin tam anlamıyla ağır abi/ablasın! Sen bir ortama girdin mi herkes kendine çeki düzen verir, oturuşunu düzeltir. Sözünün erisin ayrıca, söz ağızdan bir kez çıkar dersin ve gerekeni anında yaparsın. Yanlışa yer yoktur senin hayatında, biri sana bir yanlış yaptı mı anında çıkarırsın o insanı hayatından. Kendini yormaya değmez çünkü. Ayrıca ailene ve dostarına çok düşkünsün. Çok da hoş bir sohbetin var be senin! Durum bu, senin içeceğin de elbette Rakı! Ya ne olacaktı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1541
779
420
393
123
119
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın