Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin Aşkın Ömrü Ne Kadar?

etiket Senin İçin Aşkın Ömrü Ne Kadar?

Begüm
13.11.2022 - 23:10 Son Güncelleme: 09.10.2022 - 16:07

Gerçekten aşk var mı? Sen aşka inanıyor musun? Aşk senin için ne kadar sürelik bir şey? Testi çöz, senin için aşkın ömrü ne kadar söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Hiç ilk görüşte birine aşık oldun mu?

3. Bu zamana kadar kaç kişiyle bir ilişki yaşadın?

4. Bir ilişkinin olmazsa olmazı hangisidir?

5. İlişkilerin genellikle ne kadar sürüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç ilişkideyken partnerini aldattın mı?

7. Son olarak, çevrendekilerin ilişkin hakkında yaptığı yorumlara göre hareket eder misin?

Senin için aşk yok...

srv.onedio.com

Evet, senin için aşk olmadığı için aşkın da bir ömrü yok. Sen aşka inanmıyorsun. Yaşadıkların, tanıştığın insanlar ve deneyimlerin seni aşkın olmadığına inandırmış. Birinden hoşlanıyorsun, ona karşı yoğun duygular besliyor hatta belki de aşık oluyorsun ama maalesef bu sadece 1-2 gün sürüyor. Şanslıysan bunun birkaç haftayı bulduğu da oluyor ama genel olarak aşk diye bir şey senin hayatında yok...

Senin için aşkın ömrü birkaç hafta!

Sen aşkı hızlı bir şekilde yaşayanlardansın. Kabul edelim sıklıkla da aşık oluyorsun. Herkese yoğun duygular besliyor, büyük aşk hayallerine dalıp gidiyorsun ama onlardan da sıkılman çok çabuk oluyor. Bu yüzden senin için aşkın ömrü maksimum birkaç hafta. Zorlarsak bir ayı bulduğuda oluyor tabii. Ama aşk senin için ömür boyu sürecek bir şey değilmiş gibi düşünüyorsun, zaten aşkın bir gün bitip gideceğine kendini inandırmışsın.

Senin için aşkın ömrü 3-5 ay!

Evet sen ilk başlarda çok yoğun duygular besliyorsun ama zaman içerisinde bu yoğun duygular yerini hayal kırıklıkları ve umutsuzluklara bırakıyor. Bu yüzden de aşkın ömrü ortalama 3 ile 5 ay sürüyor. Tabii zaman zaman daha uzun süren ilişkilerin de oluyor ama sen öyle aşka ömür boyu sürecek bir şeymiş gibi bakmıyorsun. Yine de bu süreçte yoğun bir şekilde aşkını yaşıyor, duygularını paylaşıyorsun.

Senin için aşkın ömrü yıllar!

Senin için aşk demek yıllar boyunca sürecek bir şey demek. Sen gerçekten bu aşka inanıyor ve aşkını sonuna kadar yaşıyorsun. Birine duyduğun aşk yıllar boyunca sürebilir. Hatta doğru kişiyi bulursan ona olan aşkının ömür boyu süreceğine bile eminiz. Sen duygularını, sevgini ve aşkını bu şekilde yaşamayı seviyorsun. Sen demek zaten aşk demek. Gerçekten tam bir aşk insanısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
16
12
5
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Senin için aşkın ömrü birkaç hafta!

Gizem Yenikler

Senin için aşk yok... Evet, senin için aşk olmadığı için aşkın da bir ömrü yok. Sen aşka inanmıyorsun. Yaşadıkların, tanıştığın insanlar ve deneyimlerin seni... Devamını Gör

Tuğba Erçetin

Sen gerçekten aşk insanızın güzel bi tespit ama aşk ı we sewgiyi hakk edene etmeyenede güle güle.