Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatını Ne Değiştirecek?

etiket Senin Hayatını Ne Değiştirecek?

Aburoski
04.01.2019 - 18:09 Son Güncelleme: 13.11.2020 - 12:33

Her insanın hayatını değiştiren bazı şeyler vardır. Peki senin hayatını değiştirecek şeyi merak ediyor musun? 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da söyle bakalım!

3. En önemli soruyu soralım: Sence bir insanın kaderi değişir mi?

3. En önemli soruyu soralım: Sence bir insanın kaderi değişir mi?

4. Peki arkadaşların hakkında bize bilgi vermeni istesek?

5. Sence çok gezen mi yoksa çok okuyan mı bilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok bu iki kelimeden hangisini kullanıyorsun?

7. Son olarak, sabahları alarmını kaç dakikada bir erteliyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğitim!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını eğitimin değiştirecek. Belki hayatından çok büyük beklentilerin yok ya da eğitimin senin hayatın için önemli olacağını düşünmüyorsun ama hayatın için bir dönüm noktası olacak. Eğitim hayatına eğer çok önem verirsen, hayatını, kaderini tamamen değiştirebilirsin. Şu an belki de memnun olmadığın hayatını tamamen tersine döndürebilirsin. Şimdiden hangi alanda ilerlemek istediğini düşün, iyice bi' tart ve daha yolun başındayken yavaş yavaş adımlarını atmaya başla. Senin dönüm noktan ciddi anlamda eğitim hayatında olacak. Karşına bir sürü güzel fırsat çıkacak. Bu fırsatları iyi değerlendir, değerlendir ki kaderini de etkile. Unutma her şey senin elinde! Aldığın karar, içinde bulunduğun ortamlar, senin için çok önemli olacak. 

Bunlarla birlikte de kendine güvenmelisin. Güvenmediğin taktirde hiçbir şey başaramazsın. Yeniliklere hep açık olmalısın. Çünkü hayatını bu yenilikler değiştirecek. Her şeyin üstesinden gelebileceğini bilmelisin. Unutma eğitim hayatın senin her şeyin olacak!

İş!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını işin değiştirecek! Şu an çalışıyor musun bilmiyoruz ama ya şu anki işin ya da ileride gireceğin bir işin senin hayatını değiştirecek. Bu değişim nasıl bir yönde olacak bilmiyoruz ama oturup, 'Gerçekten eski hayatımdan eser yok!' diyeceksin. Bu değişim elbette ki iyi yönde olacak. Burada kendine katabildiğin kadar çok fazla şey kat. Eski hayatını unutacağın ve tamamen yeni bir sayfa açacağın bir işin olacak! Eğer bekarsan belki de aradığın aşkı burada bulacaksın. Önüne gelen fırsatları iyi değerlendir. Her şeyi elinin tersiyle itme! Şu anki konumun belki anlattığımız konumdur ama eğer değilse önüne gelen fırsatları iyice gözden geçir. Hayatın değişeceği yer o fırsatlardan biri olabilir. 

'Keşke daha önce bu fırsat karşıma çıksaydı!' diyeceksin ama olsun geç olsun da güç olmasın. Sen bu değişen hayatına ayak uydurmaya çalış, gerisini düşünme. Sen, hayatının, kaderinin değişeceği noktaya odaklan!

Kitap!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını bir kitap değiştirecek! 'Bir kitap nasıl bir insanın hayatını değiştirir?' diyebilirsin ama birçok insanın kaderi bazı kitaplar sayesinde değişti. Bazen insan içinde bulunduğu ruh halini bir türlü anlayamaz, kavrayamaz. İşte bu gibi durumlarda rastlantı eseri okuduğumuz bir kitap tokat gibi yüzümüze çarpar. İşte senin de hayatını bir gün tokat gibi yüzüne çarpacak o kitap olacak. Yazılan şeyleri okuduğunda o kadar çok kendini göreceksin ki, şaşırıp kalacaksın. 

Kitap sana okuduktan sonraki süreçte hayatında neler yapman gerektiğini ya da yapmaman gerektiğini söyleyecek. O senin adeta yol göstericin olacak. Bu kitap herhangi bir kitap değil, psikoloji kitabı falan da değil. Ciddi anlamda kendine yeni sayfalar açacağın bir bölüme geçeceksin. İyi ki de olmuş diyeceksin.

Aşk!

Verdiğin cevaplara göre senin hayatını aşk değiştirecek! Herkesin hayatını yeni bir aşka yelken açtığında değişebilir fakat seninki biraz farklı olacak. Hayatına girecek olan kişi ya da belki de şu anda hayatında olan kişi sana çok iyi gelecek. Monoton giden hayatın tamamen tersine dönerek tam olarak istediğin bir hayata dönüşecek. Seni her anlamda değiştiren, yeni yeni şeylerle karşına çıkan bu kişi, hayatının dönüm noktası olacak. Bazı insanları aşk kötü yönde etkileyebiliyor, hayatlarını olumsuz yönde değiştirebilir fakat senin böyle bir durumun olmayacak. Kendini dünyanın en şanslı insanı hissedeceksin. Sanki bir rüyadaymışsın ya da bulutların üzerinde dans ediyormuşsun gibi hissedeceksin. 

Bu kişi hayatına girdiği için şükretmelisin. O kişiyi bulana kadar çok badireler atlatacaksın tabii ama sonunda ona kavuşacaksın. Bu nedenle bu saatten sonra karşına çıkan insanları iyi değerlendir ve doğru kişiyi bulmak için çabala!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
812
379
129
90
78
57
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DelisiaDeli

Eğitim.

Anıl Ozan Bektaş

üşenmedim denedim hepsi aynı sonucu veriyor bende