Görüş Bildir
Haberler
Senin Gönlün Hangi Renk?

etiket Senin Gönlün Hangi Renk?

Aburoski
09.09.2018 - 17:50 Son Güncelleme: 10.09.2018 - 17:59

'Gönlümün rengi mi varmış canım?' dediğini duyar gibiyiz fakat var! Bakalım senin rengin ne?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını!

3. Sence bu kuşlardan hangisi şimdiki ya da gelecekteki sevgiline benziyor?

4. Dünyanın en kötü şarkısını sonsuza kadar dinlemen karşılığında görünmez olacaksın kabul eder misin?

5. Ölümsüz olacaksın fakat seni sonsuza kadar bir arazide yaşamaya mahkûm edecekler. Bu hangisi olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların düşüncelerini okuyabileceksin ama sonsuza kadar kimseyi duymayacaksın. Kabul eder misin?

7. Son olarak, bu ünlülerden hangisiyle olur?

Senin gönlünün rengi mor!

Senin gönlünün rengi mor!

Verdiğin cevaplara göre senin gönlünün rengi mor! Senin yüzüne bakıldığında bile ne kadar temiz bir yüreğe sahip olduğun anlaşılıyor. Adeta gönlünün temizliği, saflığı yüzüne vurmuş. Her girdiğin ortamda dikkat çekiyor ve o ortamın popüler insanı olmayı başarıyorsun. Aynı zamanda mor senin için güç demek! Kimse hakkında kötü düşünmeyen bir yüreğe sahipsin. Fakat seni üzen insanlardan da hırsını çıkarmaktan çekinmiyorsun!

Senin gönlünün rengi yeşil!

Senin gönlünün rengi yeşil!

Verdiğin cevaplara göre senin gönlünün rengi yeşil! Sen her zaman hayat dolu olan, çok fazla olayları kafasına takmayan bir insansın. Aynı zamanda sen tam bir aşk insanısın. Gönlün her zaman kıpır kıpır. Hiçbir zaman karalar bağlamaktan yana olmayan birisin. Buradan yola çıkarak sana duygusal ve oldukça hassas birisi demek oldukça yerinde. Son olarak bir adet nefes misali; taze, hayat veren ve duru bir kişiliksin!

Senin gönlünün rengi beyaz!

Senin gönlünün rengi beyaz!

Verdiğin cevaplara göre senin gönlünün rengi beyaz! Beyaz renk gibi gönlünde tertemiz. Hiçbir zaman kötülük düşünmeyen ve kendinden çok başkalarını düşünen kocaman bir yüreğe sahipsin. Senin son derece iyilik dolu ve temiz bir karakterin, kalbin var. Acıma hissin de kuvvetli. Gaddar, kinci bir kalbe sahip değilsin!

Senin gönlünün rengi mavi!

Senin gönlünün rengi mavi!

Verdiğin cevaplara göre senin gönlünün rengi mavi! Sen hem duygusal hem de içine kapanık bir insansın. Bazen içine dönük bazense dışa dönük olabiliyorsun. İçine kapandığında kimseye bulaşmadan kendini dinliyorsun. Aynı zamanda sezgilerin de kuvvetli! Bu senin neredeyse altıncı hissin gibi bir şey. Bunun sendeki ismi 'içimdeki ses' olur, 'içgüdü' olur, fark etmez. Son olarak, melankoliye eğimli olduğunu da eklemek gerek.

Senin gönlünün rengi kırmızı!

Senin gönlünün rengi kırmızı!

Verdiğin cevaplara göre senin gönlünün rengi kırmızı! Senin tutkulu, kıpır kıpır bir kalbin var. Sen tam bir aşk insanısın. Yüreğin gönlün her zaman herkese açık! Hırslı ve azimlisin, tuttuğunu koparır, gözüne kestirdiğini ham yaparsın. Kendini çok iyi tanıyorsun, kafandaysa yapacağın şeyler çok ama çok net. Karşı konulamaz bir çekiciliği bünyende barındırdığını da söylemeden bitirmeyelim.

Senin gönlünün rengi siyah!

Senin gönlünün rengi siyah!

Verdiğin cevaplara göre senin gönlünün rengi siyah! Sen gizemli bir karaktere sahipsin. E siyah renk çıktığına göre başka bir özellik olamazdı. Gönlünü ciddi anlamda kimseye açmıyorsun. Bunu sadece aşk hayatın için düşünme. Arkadaşlık ilişkilerinde de böylesin. Biraz gönlünü rahatlat ve insanlara aç. Aç ki için ferahlasın değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
416
247
107
65
22
19
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?