Görüş Bildir
Haberler
Senin Gizli Bağımlılığın Ne?

etiket Senin Gizli Bağımlılığın Ne?

Serngl
16.05.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 31.05.2020 - 20:01

Bakalım sen aslında neye bağımlısın?

Merak ediyorsan, seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki hafta sonunu kalabalık bir arkadaş grubu ile geçireceksiniz. Ne yapmayı önerirsin?

2. Hayatının aşkını buldun ama ailen bir türlü bu evliliğe onay vermiyor. Ne yapacaksın?

3. Peki bir ilişkide senin için en ama en önemli şey ne?

4. Peki, diyelim ki uzun süre karantinada kalacaksın. Bunlardan hangisi mutlaka yanında olsun isterdin?

5. Pekiiiii... Etrafındaki insanlar senin en kötü özelliğinin ne olduğunu düşünüyor sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence senin karanlık bir tarafın var mı?

7. İyi sır saklar mısın?

8. Her insanın bu hayatta zayıf bir noktası vardır. Seninki ne?

9. Psikolojik bir rahatsızlığa sahip misin? Ya da olsaydın bunlardan hangisi olurdu sence?

10. Peki sence senin bağımlılığının ne olduğunu bilebilecek miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

SEKS!

Sen tam bir seks bağımlısısın! Bu hayatta her şey olmadan yaşayabilirsin ama SEKS olmadan asla! O kadar tutkulu ve şehvetlisin ki, ne sen sekse karşı koyabiliyorsun, ne de karşındaki insan sana karşı koyabiliyor! Dış görünüş de aynı şekilde senin için çok ama çok önemli. Kendini içten içe beğenen ve kendine hayran bir insan olduğun için, karşındaki insanın dış görünüşüne de acayip önem veriyorsun! Ne diyelim ki, seks artık sende bağımlılık olmuş. E performansın o kadar iyi ki, sen de başarılı olduğun şeyi yapmak istiyorsun. Öyle değil mi?

YEMEK!

Sen tam bir yemek bağımlısısın. Bu hayatta yapmaktan en çok keyif aldığın şeylerden biri yemek yemek. Hatta en çok keyif aldığın şey diyebiliriz! Gelsin hamburgerler, gitsin lahmacunlar... Okurken bile ağzının suyu aktı di mi? Senin bu bağımlılıktan kolay kolay kurtulman mümkün değil, nasıl olsun ki? Ağzının tadını bilen, yemek yemeği keyif haline getirebilmiş bir insansın. Bir künefe olsaydı da yeseydik be...

UYKU!

Sen tam bir uyku bağımlısısın! Elinden gelse kış başı uyuyup, yazın uyanacaksın; öyle bir bağımlılık bu. Hayatta en çok sevdiğin şey, yorgun argın çoraplarını çıkarıp yatağa girmek, yatağın içine huzur içinde gömülmek. Bir de yeni yıkanmış nevresim kokusu geliyorsa burnuna, değmeyin keyfine! Çünkü sen bu hayatta hiçbir şeyin uyku kadar insana keyif vermediğini çözen nadir insanlardansın! Uykun için hiçbir şeyden fedakarlık etmezsin. Ne diyelim ki, iyi uykular!

ÇİKOLATA!

Sen tam bir çikolata delisisin! Hani şu tatlı krizine girip, tatlı bulamayınca eli ayağı titreyen insanlar vardır ya... Hah, işte sen onlardan birisin! Mantıklı, aklı başında ve gerçekçi bir insansın ama söz konusu çikolata olduğunda mantık falan kalmıyor! Resmen çikolata senin zaafın olmuş artık... Şimdi şöyle sütlü bir Belçika çikolatası olsaydı da yeseydik be, di mi? Ağzın sulandı senin de. Koş bir çikolata ye hemen, kendine gel!

İNTERNET!

Sen tam bir internet ve telefon bağımlısısın! Resmen o kafanı telefondan kaldırmıyorsun! Sırf bu internet bağımlılığın yüzünden evinden çıkmak, insanlarla vakit geçirmek istemiyorsun. Varsa yoksa dizi film izle, oyun oyna, sosyal medyada gezin. Senin de hayat tarzın bu olmuş artık. Kazara dışarı çıksan bile o telefon elinden düşmüyor, o yüzden arkadaşlarından tonla trip yiyorsun. Ama nafile, huylu huyundan vazgeçmez. Bir de senin kafan öyle kalabalığı, gürültüyü kaldırmıyor. Kendi halinde, sakin bir insansın. E sen de kalabalıklardan kaçmanın yolunu böyle bulmuşsun. Ne diyelim ki?

KONTROL!

Sen tam bir kontrol bağımlısısın! Evet insanlar yemek, internet ya da seks bağımlısıyken; senin en büyük bağımlılığın kontrol. Sen bu hayatta etrafındaki insanları, yaşananları kontrol etmeden yaşayamazsın. O kadar mükemmeliyetçi ve takıntılısın ki, her şeyin kontrolü senin elinde olsun istiyorsun. Kendinden başka kimseye ama kimseye güvenmiyorsun. Çünkü biliyorsun ki senden başka hiç kimse o işi mükemmel yapamaz! O kadar detaycısın ki, bazen etrafındaki insanlar senden bıkıp 'Yeter be!' diyecek hale geliyor. Ama ne yapabilirsin ki, bu da sende bir bağımlılık haline gelmiş. Ha sen bir de 'Ya hep ya hiç' diyen insanlardansın. Ya bir şeyin en iyisini yaparsın, ya da hiç yapmazsın. Ama bir dost tavsiyesi, elinde tuttuğun o ipi biraz gevşet, böyle hayat geçmez!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
938
776
251
162
107
83
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nagumi

Hahhahhahahah Bağımlılığımı soruyorsunuz sonrada biliyorsunuz. Böyle herkes bilir zaten.

Şevval Demir

Ne seks i amınakoyim