Görüş Bildir
Haberler
Senin En Büyük Sırdaşın Kim?

Senin En Büyük Sırdaşın Kim?

Sen derdini tasanı, kendinle ilgili her şeyi kiminle paylaşıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. İlk olarak ailenle vakit geçirme sıklığın nedir?

4. Peki bu insanlardan hangisinin söyledikleri senin üzerinde daha büyük bir etki bırakır?

5. Genelde nasihat verir misin yoksa nasihat dinler misin?

5. Genelde nasihat verir misin yoksa nasihat dinler misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki genel olarak insanlarla olan ilişkini nasıl tanımlarsın?

6. Peki genel olarak insanlarla olan ilişkini nasıl tanımlarsın?

7. Peki akrabalarınla çok içli dışlı mısındır?

8. Son olarak arkadaş grubunda tahammül edemediğin ama katlanmak zorunda olduğu biri var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Annen!

Annen!

Senin sırdaşın annen! Senin dünyaları verseler değişmeyeceğin tek şeyin annenle olan ilişkin diyebiliriz. Her zaman en özel ve en değerli olmayı başarmış senin için. Çünkü ona güvendiğin hiçbir anda seni yalnız bırakmamış ve de yanıltmamış. Aynı şekilde sen de onu. Sadece bir sırrını paylaşmak için değil, yardım etmek için, beraber dışarı çıkmak için hatta bazen sadece sarılmak için bile annene gidebiliyorsun sen. Hayattaki en saf sevgiyi ve güveni onun yaşıyorsun zaten, daha doğru bir alternatifin olabilir miydi ki?

Baban!

Baban!

Senin sırlarını korkmadan paylaşabileceğin insan baban! Sizin aslında çok ama çok özel bir ilişkiniz var çünkü sen babanın bazı yönlerini kendin için rol modeli olarak görmüşsün. Çünkü o senin hayatını hep önceden planlayan, zaman zaman seni kassa da hep senin iyiliğin için orada olan çok ama çok özel biri. Tabii ki annelerin yeri farklı ama senin babanla olan durumun, nasıl desek biraz daha telepatik! Kesinlikle gurur duyman gereken, çok özel bir ilişkiye sahipsiniz.

En yakın arkadaşın!

En yakın arkadaşın!

Senin bu hayatta sırlarını paylaşabileceğin insan en yakın arkadaşın! Çünkü siz bu güveni kan bağı olmadan kendiniz inşa ettiniz! Ve bu dünyadaki en güzel duygulardan biri senin için. Senin en büyük sırlarını mezara kadar götürecek, her aradığında yanında olacak biri o! Senin için çok ama çok özel biri yani. Aynı şeylere ilgi duyduğunuz ve aynı şeylerden nefret ettiğiniz için her şeyi hiç sıkılmadan, yargılamadan saatlerce konuşabilirsiniz!

Sevgilin/Eşin!

Sevgilin/Eşin!

Senin bu hayatta sırlarını paylaşabileceğin insan sevgilinden/eşinden başkası değil. Hangi çılgın aşkın gücünü inkar edecekmiş şaşarım?! Birbirinize ilk baktığınızda hastalıkta sağlık, iyi günde ve kötü günde onun hep orada olacağını biliyordun aslında. Bu yüzden çok bağlandın. Her ne yaşanırsa yaşansın, düştüğünde kaldıracak, seni sonsuz sevgisiyle saracak kişi o, bir başkası değil. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
76
49
20
12
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alperen Mikailoglu

Oha Bence Gerçekten Doğru (Babam)

Yaren Eylül Engin

baban! dedi de söylemeden geçmek istemedim, kendisi beni 12 senedir arayıp sormaz. Yani muhtemelen yolda görsem tanımam :)