Görüş Bildir
Haberler
"Senin Dinimizle İlgin Yok ki?" Diyebileceğimiz 9 Oluşum

"Senin Dinimizle İlgin Yok ki?" Diyebileceğimiz 9 Oluşum

diazepam
17.02.2015 - 16:31 Son Güncelleme: 17.02.2015 - 16:50

77 milyonun, tarafsız, kucaklayıcı, hoşgörülü cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın; 'Bu feministler filan var ya, 'kadın Allah’ın erkeğe emanetidir' deyince kızıyorlar, senin dinimizle ilgin yok ki' açıklaması üzerine kafamıza dank etti. Ülkemizde 'dinimizle' ilgisi olmayan kimler yok ki? Bunları tespit etmek ve cumhurbaşkanlığı makamına bildirmek vatandaşlık görevidir diye düşündük ve aşağıdaki listeyi hazırladık. 

77 milyonun, tarafsız, kucaklayıcı, hoşgörülü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey, şunların da dinimizle ilgisi yok ki?

DİKKAT: İroni içerir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. LGBT

1. LGBT

Eğer feministlere dinimizle alakanız yok diyorsak, bunların hiç yok cumhurbaşkanım. Böyle nerdesin aşkım, burdayım aşkım diye gezmeler, rengarenk giyinmeler falan, tövbe estağfurullah diyor ve aforoz edilmelerini talep ediyoruz.

2. İnsan hakları savunucuları

2. İnsan hakları savunucuları

İnsan hakkını zaten dinimiz savunuyor, sen kimsin ki şahsi şova döküyorsun işi? Sanki devlet büyüklerimiz senden daha mı az biliyor insan hakkını? Onlar bu işi sevgililer sevgilisinin kitabından öğrenmiş be hey cahil! Derhal aforoz.

3. Hayvan hakları savunucuları

3. Hayvan hakları savunucuları

Yaradılanı, yaradandan ötürü seven bir insana siz neyi öğretmeye, anlatmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ki? Sizin de dinimizle alakanız olmadığı besbelli, sonuç malum; aforoz time!

4. Cehape zihniyeti savunucuları

4. Cehape zihniyeti savunucuları

Bunlara hiçbir şey demiyorum, güzelim bir kızımızı Hristiyan yaptıkları, camileri ahırlara çevirdikleri yetmedi şimdi de 77 milyonun, tarafsız, kucaklayıcı, hoşgörülü cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi eleştiriyorlar. A-fo-roz!

5. Sendikalar

5. Sendikalar

Sürekli işçi hakları, iş güvenliği, vs. diye sayıklıyorlar. Bizim dinimiz 'işçinin parasını alın teri kurumadan verin' diyen bir peygamberin dini, sen kime işçi hakkı öğretiyorsun hadsiz! Afooooo....

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. TÜSİAD, GİSİAD ve daha bir sürü şey...

6. TÜSİAD, GİSİAD ve daha bir sürü şey...

Bunların dinimizle ilgisi olmadığı çeşitli kereler dile getirildi zaten. Satılmış, işbirlikçi, Mason, Yahudi dostu gibi unvanlarla taçlandırıldılar. Onun için bunların ne olduğunu cumhurbaşkanımıza hatırlatma gereği duymuyoruz ama burada dursunlar.

7. Merkez bankası

7. Merkez bankası

Cumhurbaşkanımızın ülkenin bekası için istediği hiçbir adımı atmayan, faiz lobisinin esiri, ülkenin geleceğini ipotek altına alan bu kurum da dinimizle alakası olmadığını göstermiştir.

8. TMMOB

8. TMMOB

Yapılan her icraate, her iyi şeye yönelik mutlaka tepki gösteren, engellemek için davalar açan, direnen, eylemler düzenleyen bu odanın da dinimizle alakasını biz çözmedik. Cumhurbaşkanımızın da çözebildiğini zannetmiyoruz, o zaman aforoz deyip geçiyoruz.

9. HES karşıtları

9. HES karşıtları

Ülke enerji krizine girsin, elektriksiz kalsın diye kendilerine doğayı kalkan eden bu dinimizle alakası olmayan, belli belirsiz güruhu da kınıyor ve aforoz edilmesi talebiyle cumhurbaşkanlığına havale ediyoruz.

Bonus - Paralel Yapı

Bonus - Paralel Yapı

Bu her daim aforozluk bir yapı. Şükür ki artık ne olduğu biliniyor ve sürekli aforoz ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0