Görüş Bildir
Haberler
Senin Aşk Hayatın Nerenin Trafiğine Benziyor?

Senin Aşk Hayatın Nerenin Trafiğine Benziyor?

Trafitalk
26.01.2018 - 16:56

Ah aşk… Hayatımızın merkezi, olmazsa olmazımız bazen de bir o kadar ne gerek vardı’mız! Tıpkı trafik gibi. Peki senin hayatın nerenin trafiğine benziyor? Bunu öğrenmenin bir yolu var, hadi teste!

1. Hoş geldin. Öncelikle ilişki durumunu bi’ gözden geçirelim bakalım. Ne oluyor ne bitiyor?

2. Biraz özel olacak ama şimdiye kadar kaç ciddi ilişkin oldu?

3. Hazırsan bilinçaltının derinliklerine inelim biraz. Duygusal ilişkileri bir nesneye benzetecek olsan hangisi olurdu?

4. O zaman, aşk hayatını bir müzik türüne benzetecek olsan bu ne olurdu?

5. Girmek istemiyorduk ama trafikten kaçış yok :( Trafikte geçirdiğin süreyi bir şarkı sözüyle anlatacak olsan bu ne olurdu?

6. Peki işe ya da okula giderken ulaşımını nasıl sağlarsın?

7. Daha net bir soru soralım: Günün kaç saatini trafikte geçiriyorsun?

8. Son soruda yine aşka geri dönelim... Hayatının aşkını bulamadığını düşünüyoruz... Bulamadın ki buradasın. Peki bulabileceğini düşünüyor musun?

Zincirlikuyu Bağlantısı!

Zincirlikuyu Bağlantısı!

Senin aşk hayatın Cuma günü iş çıkışındaki Zincirlikuyu trafiğine benziyor. Her yönden ilişkilerin tıkanmış. Ah o bağlantıyı bir atlatsan köprüde tüm olay çözülecek; ama dedik ya işte tıkanmış. Tüm güzel vakitlerini o bağlantıda heba ediyorsun biliyoruz, hele bir de ileride kaza falan da varsa vay haline... Zincirlikuyu trafiğine ve aşk hayatına yapılacak bi şey yok; ama Allah'tan TrafiTalk var. TrafiTalk'la yol durumunu öğrenebilir; bunu yaparken de yeni insanlarla tanışıp sosyalleşebilirsin :) TrafiTalk ile hayat yolunda yeni bir sayfa açmak için uygulamayı şimdi telefonuna indir!

iOS - Android

Mecidiyeköy Trafiği!

Mecidiyeköy Trafiği!

Senin aşk hayatın Mecidiyeköy trafiğine benziyor. Yani o kadar canlı ki ancak o kadar olur. Günün her saati başka bir dertle uğraştırıyor seni. Bir türlü de ilerlemiyor. Yoğun olmadığı nadir saatlerde ise tek başına eve gelmiş oluyorsun ve her şey için çok geç oluyor :)) Maalesef Mecidiyeköy trafiğine ve aşk hayatına yapılacak bi şey yok; ama Allah'tan TrafiTalk var. TrafiTalk'la yol durumunu öğrenebilir; bunu yaparken de yeni insanlarla tanışıp sosyalleşebilirsin :) TrafiTalk ile hayat yolunda yeni bir sayfa açmak için uygulamayı şimdi telefonuna indir!

iOS - Android

İş Çıkışı E5 Trafiği!

İş Çıkışı E5 Trafiği!

Senin aşk hayatın iş çıkışı E5 trafiğine benziyor. Gün boyu bekliyorsun, yalandan iş yapar gibi görünüp o kutlu saatin gelmesini bekliyorsun. Nitekim geliyor da… Fakat o da ne, iş çıkışı E5 trafiği bütün heybetiyle seni bekliyor. Aşk hayatın da öyle açılmıyorsun, günlerce belki de aylarca uygun zamanın gelmesini bekliyorsun. Tam açılmaya karar veriyorsun, o da ne sen uygun zamanı beklerken gelip başkası girmiş hayatına :( Maalesef iş çıkışı E5 trafiğine ve aşk hayatına yapılacak bi şey yok; ama Allah'tan TrafiTalk var. TrafiTalk'la yol durumunu öğrenebilir; bunu yaparken de yeni insanlarla tanışıp sosyalleşebilirsin :) TrafiTalk ile hayat yolunda yeni bir sayfa açmak için uygulamayı şimdi telefonuna indir!

iOS - Android

Bağdat Caddesi Trafiği!

Bağdat Caddesi Trafiği!

Senin aşk hayatın tıpkı Bağdat Caddesi trafiği gibi. Aslında hiç trafik olmayacak bir yer, fakat o kadar gözde ki günün her saati dolu maşallah. Tıpkı senin aşk hayatın gibi. Sen de o kadar gözdesin ki; seçmekte oldukça zorlanıyorsun. Bu da kafa karışıklığı yaratıyor tabii ki. Aklın hep başkasında kalıyor. Maalesef Bağdat Caddesi trafiğine ve aşk hayatına yapılacak bi şey yok; ama Allah'tan TrafiTalk var. TrafiTalk'la yol durumunu öğrenebilir; bunu yaparken de yeni insanlarla tanışıp sosyalleşebilirsin :) TrafiTalk ile hayat yolunda yeni bir sayfa açmak için uygulamayı şimdi telefonuna indir!

iOS - Android

9. Sıkıntı Yok, TrafiTalk Var ;)

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Mecidiyeköy Trafiği!

Tuba Çetinkaya

Senin aşk hayatın Cuma günü iş çıkışındaki Zincirlikuyu trafiğine benziyor. Her yönden ilişkilerin tıkanmış. Ah o bağlantıyı bir atlatsan köprüde tüm olay çö... Devamını Gör