Görüş Bildir
Haberler
Seni Yöneten Duyu Organın Hangisi?

etiket Seni Yöneten Duyu Organın Hangisi?

04.05.2018 - 13:07

5 duyu organından hangisi seni yönetiyor biliyor musun? Eğer bilmiyor ama merak ediyorsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcun hangi element gruba ait?

2. Bir sınav söz konusu olunca hangisi sensin?

2. Bir sınav söz konusu olunca hangisi sensin?

3. Sence ruhun hangi mevsime ait?

4. Senin hayatının anlamı kaç yaşında? Yani çocuğun kaç yaşında?

5. Çok sevdiğin biriyle tartıştığında ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi ilk etapta karşındaki kişiden fazlasıyla etkilenmene neden olur?

7. Söyle bakalım, hangi süper güce sahip olmak isterdin?

8. Son olarak, mümkün olsa hem çok severek hem de başarılı bir şekilde yapabileceğin bir meslek seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dil!

www.roro44.net

Seni yöneten duyu organın dil! Sadece yiyecek ve içeceklerden değil, hayattan da tat almayı çok iyi biliyorsun. Dünyaya bunun için gelmişsin desek yalan olmaz. Şartlar ne olursa olsun sonucun mutluluk olması için çaba harcıyorsun ve bunu da başarıyorsun. Tabii tatlı dilinin bunda etkisi çok büyük! Hayattan hep tat almaya devam et!

Burun!

Burun!

Seni yöneten duyu organın burun! Tabii burun derken her şeye burnunu sokmandan bahsetmiyoruz 😛 Yaşadıklarından çok iyi ders çıkardığın ve artık insan sarrafı mertebesine eriştiğin için, insanları ya da durumları çok iyi tahmin edebiliyorsun. Bu da seni detaycı biri yapıyor ve ayrıntılara takılmana sebep oluyor. Ama akıllara başka bir şey gelmesin tabi, son derece güvenilirsin!

Kulak!

Kulak!

Seni yöneten duyu organın kulak! Burada senin bütün sesleri ne kadar iyi duyduğundan bahsetmiyoruz. Karşındaki insanları çok iyi dinliyor ve onların sorunlarına çözüm oluyorsun. Ama bunu asla gösteriş için yapmıyorsun, aksine tüm bunları gizli yapmaktan keyif alıyorsun. Kimseye kulaklarını kapatmıyorsun, iyi insan olmak senin bu hayattaki en büyük hedefin. Keşke herkes senin gibi olsa!

Göz!

Göz!

Seni yöneten duyu organın göz! Senin gördüklerin, başkalarının gördüklerinin çok daha ötesinde. Ayrıntıcı ve dikkatlisin, bu sebeple önlem alma konusunda üstüne yok. Planını programını yapıyor ve her işini garantiye alıyorsun. Bu da hata yapma oranını azaltıyor. Başarının nedenini sorgulamana hiç gerek yok!

Deri!

Deri!

Seni yöneten duyu organın deri! Elbette bu dokunma hissi sadece nesnelerin sana verdiği duyudan ibaret değil. Dokunma duyun senin için son derece önemli. İnsanlara ya da nesnelere dokunarak onlar hakkında fikirler ediniyorsun ve onları çözmede son derece iyisin. Çok iyi analiz edebildiğin için de empati yeteneğin oldukça güçlü. Ayrıca, kalplere dokunurken de oldukça çok iyisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
461
214
152
57
33
29
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kulak! Seni yöneten duyu organın kulak! Burada senin bütün sesleri ne kadar iyi duyduğundan bahsetmiyoruz. Karşındaki insanları çok iyi dinliyor ve onların ... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Burun....