Görüş Bildir
Haberler
Senin Ateşini Ne Söndürür?

Senin Ateşini Ne Söndürür?

Penny
14.08.2022 - 13:52

Şu sıcak yaz günlerinde senin ateşini ne söndürür? Hazırsan başlayalım. Sonucunu yorumlarda paylaşmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaz mevsimiyle aran nasıl?

1. Öncelikle yaz mevsimiyle aran nasıl?

2. Bu yaz meyvelerinden hangisi favorin?

3. Sana bir tatil hediye etsek bu ünlülerden hangisiyle gitmek isterdin?

4. Yeni çıkan yaz dizilerine hakim misin bilmiyoruz ama en beğendiğini seçmeni istesek. Hiçbiri hakkında bir fikrin yoksa en dikkatini çekeni seçebilirsin.

5. Yaz dizisi izlerken bunlardan hangisi daha iyi gider?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen yaz kış sıcak kahve içenlerden misin?

7. Son olarak, yaz denince akla gelen bu ürünlerden asla kullanmam dediği seç ve testi bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

BİR BARDAK SOĞUK SU!

BİR BARDAK SOĞUK SU!

Verdiğin cevaplara göre senin ateşini şöyle buz gibi bir bardak su söndürür. Senin çok büyük isteklerin ve beklentilerin yok. Hayatın tadını her türlü çıkarmayı biliyorsun. Bu sıcak havalarda senin ateşini söndürmek için bir bardak su yeterli olacaktır.

8. LİMONATA!

8. LİMONATA!

Verdiğin cevaplara göre senin ateşini söndürecek şey buz gibi bir bardak limonata. Ama öyle herhangi bir limonata değil. Şöyle güzel bir deniz kenarında denizin tadını çıkardıktan sonra içeceğin bir bardak limonata. Peki sen bu yaz bunun için fırsat bulabildin mi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

KLİMA!

KLİMA!

Verdiğin cevaplara göre senin ateşini söndürebilecek şey bir klima. Sen gününün büyük bir kısmını evde geçirenlerdensin. Bu yüzden bir klimaya gerçekten ihtiyacın var. Peki sence senin ihtiyacın olan şey tam olarak ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

SEVDİCEĞİN!

SEVDİCEĞİN!

Verdiğin cevaplara göre senin ateşini sadece sevdiceğin söndürebilir. Muhtemelen işlerden belki hayatın koşuşturmacasından birbirinize pek zaman ayıramamış olabilirsiniz. Belki şu an güzel bir sürpriz için en uygun zamandır? Neden olmasın...

SENİN ATEŞİNİ HİÇBİR ŞEY SÖNDÜRMEZ!

SENİN ATEŞİNİ HİÇBİR ŞEY SÖNDÜRMEZ!

Verdiğin cevaplara göre senin ateşini söndürebilecek herhangi bir şey yok. Sen çok fazla bunalmışsın ve ne yapsan hiçbir şey düzelmiyormuş gibi hissediyorsun. Peki sence senin tam olarak ihtiyacın olan şey ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

UZUUUN BİR TATİL!

UZUUUN BİR TATİL!

Verdiğin cevaplara göre senin ateşini söndürecek tek şey şöyle uzun bir tatil. Çünkü sen ciddi anlamda yorulmuşsun ve gerçekten nefes almaya ihtiyacın var. Peki sence tatil senin ateşini söndürmeye yeter mi? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
26
14
7
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

SENİN ATEŞİNİ HİÇBİR ŞEY SÖNDÜRMEZ!

Gizem Yenikler

UZUUUN BİR TATİL! Verdiğin cevaplara göre senin ateşini söndürecek tek şey şöyle uzun bir tatil. Çünkü sen ciddi anlamda yorulmuşsun ve gerçekten nefes almay... Devamını Gör