Görüş Bildir
Haberler
Seni İyi Hissettirecek Dans Hangisi?

etiket Seni İyi Hissettirecek Dans Hangisi?

miray soysal
22.02.2024 - 11:16

Dans enerji verir ve hayatı canlandırır. Tam da bu sebepten testin sonunda, sana kendini iyi hissettirecek dans türünü bulacaksın. Haydi, dans etmeye başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım! Daha önce hiç dans dersi aldın mı?

2. Sence dans konusunda ne kadar yeteneklisin? Puanlar mısın?

3. Peki, hızlı tempolu bir müzikle hareket etmek mi, yoksa daha yavaş ve romantik bir ritimde dans etmek mi hoşuna gider?

4. Zor zamanlardan geçiyorsun diyelim. Sorunlarını kiminle paylaşırsın?

5. Hangi renk sana dans enerjisi verir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dans ederken hangi duyguyu daha çok hissetmek istersin?

7. Ne kadar esneksin?

8. Son olarak bir gif seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tango

Aşk ve tutku onun özünde var! Tango, duyguların içten bir dışavurumudur ve bu yönüyle çok özeldir. Bu dans, partnerinle seni birbirinize daha yakın hissettirip, birlikte geçirdiğiniz zamanı daha anlamlı kılacak. Her bir hareket, duygularınızı derinden hissetmenizi sağlayıp, size içsel bir tatmin ve mutluluk verecek.

Hip Hop

Bu dans stili, sana kendi tarzını yaratma özgürlüğü ve ritimle bütünleşme fırsatı sunacak. Hip hop, rahat ve doğaçlama hareketleriyle öne çıkıyor, bu dans etmeyi daha da keyifli hale getiriyor. Senin de bağımsızlığa ne kadar düşkün olduğunu biliyoruz, bu yüzden hip hop dansı sana tam olarak istediğin özgürlüğü verecek.

Salsa

Verdiğin cevaplara göre senin için en mükemmel bir dans seçeneği salsa. Enerji dolu ve tutkulu yapısıyla salsa, bedensel hareketlerle mutluluğunu yansıtman için adeta biçilmiş kaftan. Bu sıcak ve ritmik dans, sana dansın güzellikleriyle dolu keyifli anlar yaşatacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
21
16
15
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tango çıktı hiç anlamam 😅

KumdanKum

Bir sır her sabah ayna karşısında makyajımı saçımı yaparken roman havası oynarım :)💃🏻...inanılmaz iyi hissediyorum kendimi.. ve ayrıca hakkını verir güzel de ... Devamını Gör

pikasevde

tango çıktı hiç yapmadım benim yaptığım dans bir tek bollywood dansı bide sporda zumba yapıyorum o da yapabildiğim kadar stepde bile ayaklarım karışıyor :D