Görüş Bildir
Haberler
Seni Gerçekten Etkileyen Görseli Seç 10 Yıl İçinde Yapacağın Mesleği Söyleyelim!

etiket Seni Gerçekten Etkileyen Görseli Seç 10 Yıl İçinde Yapacağın Mesleği Söyleyelim!

Penny
28.02.2021 - 12:08

Hazırsanız başlayalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce bu huzur veren köy fotoğraflarından birini seç bakalım;

Bu pastel renklerdeki görsellerden hangisi?

Peki bu şehir fotoğraflarından hangisi?

Bu neon ışıklardan hangisi?

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak sana huzur veren bu odalardan birini seç ve sonuca geçelim;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

AVUKAT!

AVUKAT!

Sen oldukça zekisin ve olaylara insanların hiç akıllarına gelmeyecek yönlerden bakabiliyorsun. Kimsenin görmediği detayları yakalayabiliyorsun. Ayrıca ikna kabiliyetin de oldukça güçlü, kendini ifade etmeyi çok iyi biliyorsun. Bu yüzden elinden kaçacak bir dava yok diyebiliriz. Bu kesinlikle herkesin layığıyla yapabileceği bir iş değil ama bu kesinlikle senin işin!

SANATÇI!

SANATÇI!

Sanat senin kendini anlatma yolun. Sanatın her alanı sana huzur veriyor. Bu senin için bir tutku ve sen bu tutkunu işe dönüştürmeyi istiyorsun. Çünkü bunun dışında her şey sana oldukça büyük bir yük gibi geliyor ve oldukça yoruluyorsun. Kendini gelecek kaygısıyla daha fazla yıpratmadan hayallerine kavuşmak için elinden geleni yapacaksın. 🌸

ŞEF!

ŞEF!

Yemek yapmayı, yeni tarifler denemeyi seviyorsun. Aynı zamanda yaptığın yemekleri çevrendekilere tattırmak da senin için büyük bir tutku. İster beş yıldızlı bir otelin mutfağında çalış, ister kendi mekanını aç. Nerede olursan ol, bu tutkunu gerçekleştirdiğin sürece artık çalışma hayatı senin için asla bir zorluk olmayacak. Aksine büyük bir motivasyonla her güne daha enerjik başlayacaksın.

MODEL!

MODEL!

Benzersiz bir havan, kusursuz bir tarzın var. Bu herkesin dikkatini fazlasıyla çekiyor. Sen de bunun farkındasın. Kendini her gün daha da geliştirmeye çalışıyorsun. Bunu profesyonel anlamda yapmaman için hiçbir neden yok. Çünkü sen zaten bu iş için doğmuşsun!

DOKTOR!

DOKTOR!

İnsanlara yardım etmek senin için bir tutku. Birinin yarıma ihtiyacı olduğunda her zaman ilk aklına gelen sen oluyorsun. Ayrıca öğrenmeyi de seviyorsun. Kitaplar ve ders çalışmak senin için bir yük değil. Hangi konuda uzmanlaşmayı seçersen seç, her gün tam olarak olman gereken yerde olduğunu hissederek işine başlayacaksın. Doktor olmak için çok çalışmak gerekecek ama eğer istiyorsan neden olmasın?

PİLOT!

PİLOT!

Senin seyahat konusunda her zaman engel olmadığın bir tutkun var. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak senin için yaşama amacı olmuş. Senin gibi insanları hedeflerine ulaştırmak da sana oldukça keyif verecek. Engin gökyüzü senin ofisin olacak. Bundan daha iyisini hayal edebilir misin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
129
97
53
25
24
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşenur Ulutaş

MODEL ? NGLFSHGJLSŞGNDJŞ

Can Kutlu

Ben kim, doktor olmak kim. Hele de Türkiye'de

Sad Pony

İnsanlar, doktor ile hekim arasındaki farkı ne zaman öğrenecek acaba çok merak ediyorum.