Görüş Bildir
Haberler
Sende Ön Plana Çıkan Özelliği Söylüyoruz!

Sende Ön Plana Çıkan Özelliği Söylüyoruz!

12.12.2021 - 15:30

Benzerliklerimiz olsa da aslında hepimiz birbirimizden farklıyız. Aynı manzaraya bakıp farklı şeyler görürüz ya da makarnayı hepimiz farklı şekillerde yemekten hoşlanırız. Yeni insanlarla tanıştığımızda kimimiz sıcakkanlı, kimimiz soğukkanlı davranırız. Her birimiz farklı özelliklerimizle hatırlanırız. Bakalım senin hangi özelliğin ön plana çıkıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim:

2. Cümleyi tamamla bakalım: "... insanlara tahammül edemiyorum."

3. Hangisine karşısın peki?

4. Eğitim hayatında en sevdiğin ders hangisiydi?

4. Eğitim hayatında en sevdiğin ders hangisiydi?

5. Hangi görseli senin evinde görebiliriz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki söyle bakalım, kabaca ifade edecek olsan yaklaşık kaç arkadaşın vardır?

6. Peki söyle bakalım, kabaca ifade edecek olsan yaklaşık kaç arkadaşın vardır?

7. Hangi gereksiz övünme sinirinizi en çok bozuyor?

8. Son olarak, en büyük zaafın hangisi olabilir?

8. Son olarak, en büyük zaafın hangisi olabilir?

Komiklik!

Komiklik!

Senin ön plana çıkacak pek çok özelliğin olsa da, en çok komikliğin dikkat çekiyor. İnsanları güldürmeyi seviyorsun ve bu yetenek sende doğal olarak var. Ekstra bir çaba sarf etmiyorsun komik olmak için. Zaten öyle olsa bayağı görünürdün ve komik değil itici olurdun belki de. Sen herhangi bir konuşmanın akışında etrafındakileri güldürüyorsun ve bu sebeple de ortamların aranan ismisin.

Mantıklılık!

Mantıklılık!

Senin hayatına kesinlikle mantığın yön veriyor. Mantıklı gelmeyen herhangi bir şeye uyman ya da uygulaman mümkün değil. Duygularını her daim arka planda tutmayı başarıyorsun ve özellikle karar almada belki de hiç duygun yokmuş gibi davranıyorsun çoğu zaman. Bu da senin bir miktar ketum görünmene sebep oluyor açıkçası. Evet mantıklı bir insan olman güzel ama duygularını da yok sayma bize sorarsan.

Yaratıcılık!

Yaratıcılık!
economictimes.indiatimes.com

Sen sürekli düşünen ve sürekli üreten bir insansın. Bomboş dururken bile zihninde bir şeyler üretiyor ve ilk fırsatta bunları uyguluyorsun. Dünyadaki tüm renklerin farkındasın. Bu da sana pozitiflik katıyor aslında. Sıkıcı ve karamsar olmak hiç sana göre değil. Bu sebeple etrafında da böyle insanlar barındırmıyorsun, kimsenin seni aşağı çekmesine izin veremezsin çünkü. Bana sorarsan olması gereken de bu, kötü eleştirilere aldırış etme.

Duygusallık!

Duygusallık!

Sen dünyadaki en duygusal insanlardan birisin. Hemen her şeye duygularınla yaklaşıyorsun, tabii pek çok kararını da etkiliyor bu durum. Sen halinden memnunsun ama bazen duygularınla aldığın kararlar sonucu üzülüyorsun, kendine kızıyorsun hatta. Bu yüzden işin içine biraz olsun mantığını katsan diyoruz, belki de bu kadar üzüleceğin kararlar almamış olursun. Ne olursa olsun üzülmene değmeyeceğini düşün, her şey geçiyor sonuçta.

Pozitif enerji!

Pozitif enerji!

Sende ön plana çıkan en büyük özellik pozitif enerjin! Enerjin o kadar yüksek ki etrafına adeta ışık saçıyorsun. Daima güler yüzlü bir şekilde dolaşıyorsun insanların içinde. İlk kez tanıştığın ya da yıllardır tanıdığın insan fark etmez senin için. Herkes güler yüzlü olmayı, pozitif enerjiyle donanılmayı hak ediyor. Keşke hepimizin hayatında olsa senden bir tane!

Cömertlik!

Cömertlik!

Sen yüce gönüllü bir insansın. Cömertliğinle insanlara yol gösteriyorsun sanki. Paylaşmak ve birilerine yardım etmek sana mutluluk veriyor her zaman. Ama bu senin için doğal bir süreç. Yani sen kendini böyle olayım diye zorlamıyorsun, senin içinden böylesi geliyor. Zaten sevilmenin en büyük sebeplerinden biri de bu. Yapay bir duruşa sahip olmayı hiç istemezsin, böyle bir yapın da yok senin. Her şey doğallık üzerine kurulu olmalı, insanlar birbirini ve doğayı sevmeli, doğa gibi sonsuz bir cömertliğe sahip olmalı. Hep böyle kal!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
28
25
16
10
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KatsuyaBarka

Komiklik! Çıktı. Tam zıttım oysaki xD

Halil Ibrahim Alkan

Yaratıcılık çıktı lan bana.

cansu ersan

Komiklik! Komiklik! Senin ön plana çıkacak pek çok özelliğin olsa da, en çok komikliğin dikkat çekiyor. İnsanları güldürmeyi seviyorsun ve bu yetenek sende ... Devamını Gör