Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Flörtöz Birisin?

etiket Sen Ne Kadar Flörtöz Birisin?

luna
08.07.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne kadar flörtöz biri olduğunu merak ediyorsan, hemen teste başlayalım!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenmekle başlayalım mı?

2. O zaman başlayalım! Bulunduğun ortamda biri sana uzun uzun bakıyor ve yanına gelmek üzere, ne yaparsın?

3. Peki daha önce kaç ilişkin oldu?

3. Peki daha önce kaç ilişkin oldu?

4. O zaman söyle bakalım, ilişkilerin en fazla ne kadar sürdü?

4. O zaman söyle bakalım, ilişkilerin en fazla ne kadar sürdü?
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Karşı cinste senin için önemli olan şey nedir?

6. Peki ilk görüşte aşka inanlardan mısın?

7. Şu anda nerede olmak isterdin?

8. Sonuçlara geçmeden önce son soru! Dm'den karşı cinse yürür müsün?

Maalesef... Bu flört işleri sana göre değil!

Maalesef... Bu flört işleri sana göre değil!

Sen, pek flörtöz bir insan değilsin, daha çok uzun ilişki insanısın. Biriyle konuşmaya başladığında sadece o kişi aklında olur ve onunla vakit geçirmeyi seversin. Yani sürekli farklı insanlarla flört edeyim kafasında olmuyorsun. Gerçi bunun sebebi flört işlerinin artık seni yorması, artık işler ciddiye binmeli diye düşünüyorsun. Doğrusu gerisi sana vakit kaybı geliyor artık! Bu sebepten dolayı da biri hayatına girecekse bazı kriterlere uymalı, flört için çok çaba harcamalı ve seni kazanmalı çünkü sen işini sağlama almayı seversin :)

Flört etmeyi sevip, uzun ilişki yapanlardansın!

Flört etmeyi sevip, uzun ilişki yapanlardansın!

Sen aslında ciddi ilişki insanısın ama konuştuğun kişiyle bir şey olmayacağını hissettiğinde flört ediyorsun. Anlayacağın flört etmeyi seviyorsun ama uzun ilişki seni daha çok cezbediyor... Sanki biraz çapkınlık var gibi, ne dersin? Bize öyle geldi de... Gerçi sendeki bu cazibe de baş döndüren cinsten. Flört ederken karşındaki kişinin sana uygun olup olmadığını kontrol edip, ona göre bir yön çiziyorsun. Baktın ileriye gitmiyor, flört etmeye devam ediyorsun çünkü senin zaten kaybedecek bir şeyin yok!

Flört etmek senin için resmen bir yaşam biçimi!

Flört etmek senin için resmen bir yaşam biçimi!

Sen tamamen kısa ilişki insanısın. Öyle uzun ilişkim olsun onunla yaşlanayım kafaları sende hiç yok. E bunun da senin özgür ve asi bir insan oluşundan kaynaklanıyor! Genelde ilişkiye başlayınca az bile olsa kısıtlanmalar başlıyor ve bu da seni soğutuyor. Biliyorsun ki flört etmek seni daha çok mutlu ediyor. Bu sebepten dolayı da flört dönemi bitince senin de karşındaki kişiyle ilişkin bitiyor. Aman sende böyle mutlusun boş ver, seni çekemiyorlar belli ki!

Fazla söze gerek yok...Sen flört uzmanısın!

Fazla söze gerek yok...Sen flört uzmanısın!

Sana flört uzmanı dememizin sebebi tabii ki de senin kadar flört etmeyi seven başka bir insanın olmaması! Her hafta farklı insanla tanışıp, onunla flört edebilirsin. Hızına kimse yetişemez! E herkes uzun ilişki sevecek diye bir şey yok sonuçta... Seni tanıyan insanlar da bu huyunu çok iyi biliyor fakat bazısı senden korkmuyor da değil, bizden söylemesi! Çünkü çekiciliğinin ve yarattığın auranın farklındalar :) Hal böyle olunca da senden uzak durmak istemeleri çok doğal çünkü bu cazibeyle flört edemeyeceğin insan yok!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
41
31
22
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?