Görüş Bildir
Haberler
Sen İnsanları Nasıl Baştan Çıkarıyorsun?

etiket Sen İnsanları Nasıl Baştan Çıkarıyorsun?

'O'na reddedemeyeceği teklifler sunuyorum....

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dışarıda gittiğin bir ortamda otururken biriyle bakışmaya başladın; onun dikkatini nasıl çekersin veya çekmeye çalışırsın?

2. Diyelim ki bakıştığın kişiyle birbirinizi tanıma aşamasına geçtiniz. Geçmişte yaptıklarınızdan kısacası kendinizden bahsediyorsunuz; muhabbeti soğutmamak için izleyeceğiniz yol ne olurdu?

3. Birinin senden hoşlandığını nasıl anlarsın?

4. Birkaç haftalık uğraşlar sonucu ikna etmeyi başardın ve onda kalıcı bir etki bırakmak için bir yere götüreceksin; Sürpriz bir adım, onu memnun edecek. Sence yapılacak en iyi şey:

5. Konuşarak baştan çıkarmanın en iyi yolu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzunca zamandır flörtleştiğin kişiyle evinde başbaşa kalma fırsatı buldun. İlk defa evine gelmiş olacak; bu durumda yapılacak en iyi şey:

7. İnsan vücudunda öyle bir nokta var ki ilk orası dikkatini çekiyor:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Öyle gösterişlisin ki insanlar senin ayağına geliyor!

Bazıları vardır, şeytan tüyüne sahip olduğu için kiminle konuşursa konuşsun hemen etkiler. Bazıları vardır inanılmaz güzeldir veya yakışıklıdır hiç çaba sarf etmeden karşısındakini baştan çıkarır; ama sendeki çekicilik ise bambaşka. Yani birini etkilemek için senin uğraşmana gerek yok, çünkü onlar senin ayağına geliyor. Sendeki karizma veya cazibe insanların sana düşmesi için yeterli sebep. Dış görünüşüne aşırı önem verdiğin için ortamlarda hemen dikkat çekiyorsun. Bazen hemen sıkılıyorsun. Çünkü her zaman kendini sevdirmeyi başarmış biri olarak insanları doğal olarak kendine çektiğin için çaba sarf etmeden gördüğün ilgiyi alamayınca sıkılman normal. Bu senin ilgi meraklısı olduğu anlamına gelmez, aksine beğenilmişsin, beğenilmemişsin pek umrunda değil. İronik olarak, seni diğerlerinin gözünde çekici kılan şey ise bu zaten.

Herkesin hayalindeki "kusursuz aşıksın"!

Herkesin hayalindeki "kusursuz aşıksın"!

Sen ayağını yaş tahtaya basmayanlardansın. Hassasiyetin, sabrın ve en önemlisi arzu ettiğin şeylerle uyuşan fantezilerin karşındakini baştan çıkarmaya yeterli. Oldukça 'gözlemci' birisin ve kimse senin gibi derin düşüncelere sahip birini reddetmek istemez. Herkesin hayalini kurduğu masallarda yer alacak bir aşkı vaad ediyorsun. Senin romantikliğinin gücü burada. İnce davranışların, cömert yaklaşımın karşındakini ellerinin arasından kayıp gitmesini engelliyor ve karşı konulmaz cazibenle onları daima kendine yakın tutuyorsun.

Tatlı dilinle herkesin aklını alırsın!

Tatlı dilinle herkesin aklını alırsın!

Hani derler ya mıknatıs gibi... İltifat etme, eğlendirme ve harika dinleme yeteneğinle 'baştan çıkarma' işini bir sanatmış gibi icra ediyorsun. İnsanları her zaman en mükemmel şekilde kendi yoluna çekmeyi başardığın için zaman zaman 'tehlikeli' olarak addediliyorsun. Senin gerçekten yetenekli olduğun konu ise karşındakini iyi hissettirmen ve güvensiz hissettiği taraflarda çok üstüne durmaması gerektiğini söyleyerek onların gözünde daimi konfor kaynağı olarak görüyorlar.

Sendeki cazibe ile baştan çıkaramayacağın kişi yok!

Sen insanları parıldayan seksiliğinle, tatlı yabaniliğinle ve kimi zaman ürkütücü bulunan varlığınla baştan çıkarıyorsun. Stilin ve vücut dilin seni cazibeli kılan şeylerden. Kendi değerinin ve ne sunacağının farkındasın; farklı bir arkadaşlığınla diğerlerini çıldırtıyorsun. İçindeki vahşi tarafını senin için özel sayılabilecek biri için saklıyorsun her zaman. Sahip olduğun enerji insanları kolaylıkla ele geçiriyor. İşte sessiz görülmenin altında yatan asıl sebep bu. Hani derler ya 'melek yüzünün altında ne yatıyor acaba?' işte o sorunun cevabı kesinlikle sensin. Güçlü sessizliğin kimileri için erotik olarak çekici geliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
149
77
32
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinco

Vallaa kadın olsun erkek olsun, birine bok muamelesi yaptın mı geberiyor senin için. Bu muameleyi yapacak kadar boklaşmanız lazım tabi.

Apollonia corleone

meme açınca düşüyorlar gerek yok çok da uğraşmaya

Deniz

'Sendeki cazibe ile baştan çıkaramayacağın kişi yok!' Yok efenm iltifatınız~😇