Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Doğa Olayısın?

etiket Sen Hangi Doğa Olayısın?

Yung Boş Ada
11.06.2015 - 15:24 Son Güncelleme: 11.06.2015 - 16:46

Karakter özelliklerini doğa olaylarına benzetecek olursak acaba sen hangi doğa olayı olurdun? Hangi doğa olayı aslında tıpkı senin karakterine benziyor? Hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak gitmeyi en çok istediğin yeri seçmeni istiyoruz senden!

2. Stresle nasıl başa çıkarsın?

3. Birine hiç fiziksel olarak zarar verdin mi? Kasıtlı veya kasıtsız fark etmez.

4. Şimdi de bir ressam seçmeni istiyoruz senden!

5. Bir de piksellenmiş gözüne hoş görünen bir resim seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki gece mi gündüz mü?

7. Çevrendekilere sürpriz ziyaretler yapar mısın?

8. Son olarak kendini dört temel elementten hangisine daha yakın görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen "Tutulma" gibisin!

Sen "Tutulma" gibisin!

Bazıları senin son derece korkutucu ve tuhaf olduğunu söylese de asıl gerçek şu ki sen çok özel ve esrarengiz birisin. Sen resmen türünün tek örneği, eşsin bir insansın. İnsanın her gün senin gibi biriyle tanışma, karşılaşma olanağı yok. Bu yüzden seni tanıyan insanlar gerçekten çok şanslılar. Ayrıca bazıları senin üzerinden gözlerini gerçekten alamıyor, büyüleyici bir insan olduğunu düşünüyor.

Sen "Fırtına" gibisin!

Sen "Fırtına" gibisin!

Sen fırtına gibi çok güçlü ve yırtıcı bir insansın. Yabancılara karşı son derece temkinli ve korkutucu olduğun kadar yakınındakilere korumacı ve sevgi dolusun. Fakat sen sağı solu belli olmayan birisin biraz. İki dakika sonra ne yapacağın hiç kestirilemiyor. Bu yüzdendir ki bazı insanlar senden çok çekiniyor. Fakat şöyle de bir gerçek var ki, sen çok eğlenceli bir insansın! Senin yanında asla sıkılmak diye bir şey yok asla!

Sen "Yıldız Kayması" gibisin!

Sen "Yıldız Kayması" gibisin!

Sen bir kere çok gizemli bir insansın. Kimse seni henüz tam olarak çözebilmiş, tanıyabilmiş değil. Çünkü sen insanlara sadece kendi istediğin kadarını gösteriyorsun. İnsanlar seni çok seviyor ve sana çok yakın olmak istiyorlar; fakat senin bu gizemli tarafın ister istemez bazen onları üzebiliyor. Ama yapacak bir şey yok, senin doğan bu çünkü. Kendini değiştiremezsin. Son olarak senin biraz ürkütücü bir insan olduğunu söylememiz lazım. Çünkü insanlar seni tanıyamıyor, bilemiyor. Kendini tam anlamıyla ifade edemiyorsun onlara. Bu da onları haliyle ürkütüyor.

Sen "Şelale" gibisin!

Sen "Şelale" gibisin!

Sen aynı anda hem çok rahatlatıcı hem de çok görkemlisin! Değişik bir havan var senin. Bu yüzden insanlar sana nasıl yaklaşacaklarına emin olamıyorlar. Haklılar da, çünkü senin çok kesin kuralların var. Seni tanımayanlar da bu kurallarını bilemezlerse senin hayatının dışında kalırlar. Ayrıca sen dışarıdan bakınca çok dışa dönük bir insan gibi görünsen de gizli duvarların vardır. Herkesi sokmazsın sen etrafına.

Sen "Yıldırım" gibisin!

Sen "Yıldırım" gibisin!

Sinirlerin bozulduğunda, kan beynine vurduğunda son derece yıkıcı olduğun doğru. Çünkü sen her duygusunu çok güçlü, keskin yaşayan bir insansın. Acın da, öfken de, sevgin de çok güçlüdür senin. Bunun yanında her zaman korkutucu yıkıcı bir insan değilsin, bunu söylememiz lazım. Sen çok da eğlenceli bir insansın, eğlenmek neymiş gelip senden öğrenelim, o derece! Yalnız sana şunu söylememiz lazım, senin bir kafa tatiline ihtiyacın var. Biraz beynini boşaltıp dinlenmelisin.

Sen "Gökkuşağı" gibisin!

Sen "Gökkuşağı" gibisin!

Sen yedi rengin yedisini de temsil ediyorsun! Kırmızı gibi tutkulusun, hem de ne tutkulu. Turuncu gibi sonsuz bir enerjiye sahipsin, yerinde hiç durmuyorsun. Sarı gibi de pozitifsin, mutlusun. Yeşil gibi doğalsın, sakinsin. Mavi gibi insanı ferahlatır, huzur verirsin. Lacivert gibi kusuru örtmede gece gibisin Son olarak mor gibi de havalı, karizmatik birisin. Kısacası sen yedi rengin yedisini de içinde barındıran rengarenk bir insansın!

Sen "Yanardağ" gibisin!

Sen "Yanardağ" gibisin!

Sen; huyunu suyunu bilmeyen, seni tanımayanlar için korkulu rüya, seni yakından tanıyan ve sevenler için ise tam bir nimetsin. Yani bir yanın acımasız derecede tehlikeliyken, diğer yanın son derece cömert ve sevgi dolu. Ama hak edene elbette. Sen o ayarı çok iyi kurarsın. Bunun dışında senin çok çekici bir insan olduğunu söylememiz lazım. İnsanda merak uyandırıyor ve inanılmaz derecede kendine çekiyorsun.

Sen "Gün Doğumu" gibisin!

Sen "Gün Doğumu" gibisin!

Sen etrafına daima umut dağıtan, umut dolu bir insansın. Sabahın ilk ışıkları kadar ferah ve huzur vericisin ayrıca. İnsan seni görünce içi umut ve huzurla doluyor. Çünkü sen asla yılmayan, pes etmeyen bir insansın. Zümrüdü Anka gibi, küllerinden doğarsın sen. Her yeni günün yeni bir başlangıç olduğunun farkında olan, asla umutsuzluğa kapılıp yılmayan bir insansın. Hepimiz seni örnek almalıyız bizce!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1359
624
267
86
61
38
24