Görüş Bildir
Haberler
Sen Dışarıdan Ne Kadar Güvenilir Duruyorsun?

etiket Sen Dışarıdan Ne Kadar Güvenilir Duruyorsun?

Begüm
12.10.2023 - 23:48

Seni hiç tanımayan, ilk defa gören biri için sen dışarıdan ne kadar güvenli duruyorsun hiç düşündün mü? Testi çöz, cevabını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Dürüst ol lütfen, ne kadar sıklıkla yalan söylersin?

3. Sana normal bir arkadaşın sır verse bunu tutabilir misin?

4. Peki ortamlarda sık sık dedikodu yapar mısın?

5. Biriyle arkadaş ortamında tanışıyorsun, ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni bir işe girdin, iş arkadaşlarınla yemeğe çıkıyorsun. Onlarla ne konuşursun?

7. Peki birilerini teselli etmek konusunda nasılsın?

8. Son olarak sen arkadaş grubundaki hangi karaktersin?

Sen her açıdan güvenilir duruyorsun!

Daha ilk saniyeden güvenilirlik demek sen demek! Çünkü yaydığın enerji ve tarzınla ne kadar güvenilir biri olduğunu çok rahat bir şekilde kanıtlıyorsun. Sen insanlara sevgiyle kolayca yaklaşabiliyorsun bu da seni daha samimi yapıyor. Ee bunların yanı sıra yaşam tarzın, anlayışın ve hal hareketlerin de var. Ama kabul edelim sen daha ilk saniyelerden insanın içinde zaten bir güven oluşturuyorsun. Seni tanıdıkça da insanlar yanılmadıklarını anlıyor.

Tam da emin değiller...

Sen bazen güvenilir bazen de gerçekten güvenilmez duruyorsun. O biraz da senin o anki ruh halin ve karşındaki kişinin enerjisine göre değişiyor. Aslında gerçekten de güvenilir birisin ama bazen kırdığın potlar veya bakışların, davranışların seni güvenilir olmaktan uzaklaştırıyor. Zaten senin de güvenilir görünmek gibi bir kaygın olmadığı için bunun üzerinde de çok durmuyorsun.

Pek çok açıdan güvenilir durmuyorsun...

Senin soğuk bir tarzın ve mizacın var. İnsanlarla öyle kolayca anlaşamıyorsun. Bundan dolayı da insanlar ilk başta senden çekiniyor. Çok konuşmadığın için de o bekledikleri güven duygusunu almıyorlar. Bazen ne yapacağın da çok belli olmuyor. Hal böyle olunca dışarıdan da çok güvenilir durduğunu söyleyemeyiz... Tabii ki içinde gerçekten çok güzel bir kalp var, sen birine güvendiğin zaman o da sana kayıtsız şartsız güvenebilir ama buna ulaşmak için senin ilişkilerinde zamana ihtiyacın var gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
18
12
11
8
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen her açıdan güvenilir duruyorsun!

Adem Özel

Dışarıdan bakıyorum da tipime; hiç de Güvenilir durmuyorum, heran Patlamaya hazır Bomba gibiyim yani ben kendime güvenmiyorum ki bu tiple, haliylen başkası ... Devamını Gör

Nrgsss

Sen her açıdan güvenilir duruyorsun!