Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Ne Kadar Yalnızsın?

etiket Sen Aslında Ne Kadar Yalnızsın?

Osman Avcı
20.12.2014 - 13:13 Son Güncelleme: 20.12.2014 - 17:31

Bütün yalnızlar toplansın, test yaptık :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi şarkıcı senin ruh eşin?

2. Yalnızlığını 1'den 9'a puanlarsan, kendine kaç verirsin? (9 en umutsuz olmak üzere!)

3. Bir hayvan olsaydın, hangisi olurdun?

4. Sen nasıl bir sarhoşsun?

5. Peki ya favori mezen desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok nerede yalnız kalmayı seversin?

7. Çok yeni bir ilişkiye başlamışsın diyelim. Bu ilişkiyi ne bitirebilir?

8. Gönderelim mi seni bi' yerlere, açılırsın hem! Ama nereye?

9. Sevgililer günü hakkında ne düşünüyorsun peki?

10. Kendinin en çok neyini seviyor, kendine beşlik çakıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pizzayla seviyeli bir beraberliğin var!

Pizzayla seviyeli bir beraberliğin var!

Kim sana yalnız demiş, sen yalnız falan değilsin. Patates kızartmasıyla, pideyle, hamburgerle de kısa süreli ilişkilere girdin; ama saadeti pizzada buldun. Seviyeli bir ilişkiniz var, birbirinizin dertlerini dinleyebiliyorsunuz bir kere. Aranızda saçma sapan gurur yok, ego yok, beklenti hiç yok. Seni bir tek, ağzının kenarına bulaşması ve ara ara üstüne dökülmesi konusunda zorluyor. Ama sevgi demek, emek demek, fedakarlık demek!

Senin yalnızlığın geçici!

Senin yalnızlığın geçici!

Senin için yalnızlık demek, büyük bir fırsat demek. Zaten programın oldum olası doluydu, hiç kendinle başbaşa kalamadın bu zamana kadar. Özlemişsin valla yalnızlığı. Ara ara kendini nadasa bırakmak iyidir iyi. Bekarlık cidden sultanlık yani konu sen olunca. Yok değilse birilerini bulmak çocuk oyuncağı senin için. Tadını çıkar yalnızlığın, bizden demesi ;)

Kediyle ciddi düşünüyorsun!

Kediyle ciddi düşünüyorsun!

Evet, kedin olmayabilir ama zaten mesele bu değil. Mesele senin insanlardan oldukça sıkılman. Hepsinin allah cezasını bir kalemde versin, hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorsun. Bu yüzden en iyisi hayvanlar, özellikle de kedi. Evi, arabası, sigortalı işi falan olmasa da, bizce seni mutlu eder. Denemelisin, denemeden de bilemezsin!

Arayıştasın!

Arayıştasın!

Sen yalnız değilsin asla, belki senin için 'armudun sapı, üzümün çöpü' insanı demek daha doğru olur. Etrafın insanlarla dolu, ancak sen doğru kişiyi, yani ruh ikizini arıyorsun. Bu arayışta da oldukça kararlısın, denemekten ve risk almaktan da asla kaçınmıyorsun: Cesursun cesur. Bizce bulacaksın. Sadece başını öne eğme, önüne çıkanları göremeyebilir aksi halde ;)

Sen ebedi yalnızsın!

Sen bu dünyaya yalnız olmak için gelmişsin, varoluşun bu. Senin için yalnızlık; yemek yemek, su içmek, gece uykuya dalmak kadar doğal bir şey. Aşkın anlamını çoktan unuttun ve hatta şu anda neyden bahsettiğimizi bile anlamakta güçlük çekiyorsun. Yalnızlık Allah'a mahsus, galiba bir de sana...

Sen gerçekten yalnızsın!

Sen gerçekten yalnızsın!

Lütfen bu durumu takma kafana arkadaşım! Evet, yalnız olabilirsin, hatta senin için yalnızlık; şairin dediği gibi adeta bir kemik, ne yana dönsen batıyor olabilir. Fakat herkes illa birileriyle beraber olacak diye bir kaide yok. Bunun için saçma sapan ilişkiler batağına saplanmaya da gerek yok. Oluruna bırakmak en güzeli di mi ama? Dİ Mİ AMA?

Yalnızlığını seviyorsun!

Yalnızlığını seviyorsun!

Sen yalnızsın, o ne şüphe? Fakat kim takar, çok seviyorsun yalnızlığını. Yalnızlık ülkenin kralı da sensin, kraliçesi de, belediye başkanı da. Kendi kendine eğlenmeyi çok iyi biliyorsun bir kere. Hem zaten değişik bir insansın vesselam, senin çileni çekecek vatandaş zor bulunur. Arayan kim zaten? Bir de, ciddi bir ilişkiye başlamak için çok üşengeç olduğunu söylemek gerek. Kaprisler, sorumluluklar, bitmeyen kavgalar... Anası-danasıyla tanışacaksın falan bir de, of ki ne of!.. Böyle iyisin bizce...

Yalnızlık senin kaderinde var!

Derin bir nefes al ve gerçekten endişelenme! Bu hayatta bazı şeyler kesinoğlu kesindir: Ölüm gibi, her sabah işe/okula gitme zorunluluğu gibi ve pek tabii Yalnızlık gibi. Hem yalnızlık, öyle sandığın gibi sana mahsus bir şey değil. Bu dünyada yalnız olmayan insan yok, çok mutlu olduğunu iddia eden insan bile böyledir. Sen azından şanslısın ki, sırf yalnız olmamak için kötü bir ilişki girdabına düşmemişsin. Bu yüzden ölüp gömülmeyenler var!

Yalnızlıktan kusacaksın!

Yalnızlıktan kusacaksın!

Şu dünya üstünde senin kadar yalnız bir insan var mıdır, merak konusu doğrusu. Etrafındaki herkes istisnasız çift ve seni ufak ufak dışlıyorlar. Onların cıvık romantizmleriyse senin mideni bulandırıyor, sürekli nane limon içiyorsun bu yüzden. Ama kendine sormadan da edemiyorsun 'Ben neden yalnızım', 'Hata bende mi?', 'Bu yalnızlık ne zaman bitecek?' diye. Sürekli uyumak ve rüyanda güzel bir ilişkiye başlamak istiyorsun. Hatta hayatının amacı bu, diyebiliriz. Tüneldesin ve ucunda ışık hüzmesi dahi yok kısaca! Ama korkma, bir gün özel biri çıkacak karşına. Eminiz... Belki... (Çıkmadı!)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
554
410
252
210
165
106
103
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın