Görüş Bildir
Haberler
Semih ve Melo 11'e Dönüyor

Semih ve Melo 11'e Dönüyor

Batuhan
20.04.2015 - 14:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır darbe alan Galatasaray'da zorlu deplasmanda alınan mağlubiyetin yanı sırada sakat ve cezalıların artması teknik ekibi zor durumda bıraktı... Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gaziantespor maçına önemli değişikliklerle çıkacak.

Uzun süreli sakatlığının ardından yeniden sahalara dönen ancak sakatlanarak Trabzonspor maçından çıkmak zorunda kalan Burak Yılmaz ile Hamit Altıntop'un durumları Sarı - Kırmızılılar'ı düşündürüyor.

Felipe Melo'nun sakatlanmasının ardından formayı kapan ve ortaya koyduğu futbolla ilk 11'in değişmez ismi haline gelen Hamit Altıntop'un iyileşmemesi halinde Melo'nun Gaziantepspor maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Burak Yılmaz'ın haftasonuna kadar hazır olamaması durumunda ise Umut Bulut'un tek forvet olarak sahaya çıkacağı gelen haberler arasında.

Galatasaray'da keyifleri kaçıran bir başka durum ise Wesley Sneijder'in cezalı duruma düşmesi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı yıldızın görevini Selçuk İnan'a verecek. Wesley Sneijder bu sezon sadece Gençlerbirliği maçında forma giyememişti. Sarı - Kırmızılılar bu maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun üstünde durduğu bir başka sorun ise savunma hataları... Trabzonspor maçında yenilen iki golde de hatalarıyla dikkat çeken Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu'nun performansından memnun kalmayan Hamzaoğlu'nun Gaziantepspor maçında Semih Kaya'yı görevlendirmesi bekleniyor. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında henüz ligde forma giyemeyen Semih'in Chedjou ile birlikte savunmanın merkezinde görev alacağı kaydedildi.

Trabzonspor maçında oyuna sonradan girmesine karşın attığı gol ve ortaya koyduğu performansla beğeni toplayan Emre Çolak da Gaziantepspor maçında ilk 11'e yakın isim olarak dikkat çekiyor. Hamza Hamzaoğlu'nun Emre Çolak'ı orta alanın sağında sahaya sürebileceği öğrenildi.

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/11e-don...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0