Selvi Kılıçdaroğlu: "Ben First Lady Unvanı Peşinde Değilim"
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, ‘first lady’ unvanının peşinde olmadığını yazdı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Selvi Kılıçdaroğlu, iki gün önce Twitter hesabı açmış ve ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile miting alanında çekindiği bir fotoğrafı “Son zamanlarda en çok sevdiğim fotoğraflarımızdan biri” notuyla paylaşmıştı.

Selvi Kılıçdaroğlu'nun hesap açması ayrıca sosyal medyada, 'First Lady Twitter'da' yorumlarına neden olmuştu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Kılıçdaroğlu bugün bir paylaşım daha yaparak, "Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı, tek derdim gerçekler" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında ayrıca şunları söyledi: "Türkiye'de çocuklarımızın yüzde 67'si sebzeyi, yüzde 87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir."

İşte o paylaşım ⬇️
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam




Yorum Yazın