Görüş Bildir
Haberler
Kendi Düşen Ağlamaz'ın Sinem'i Selen Soyder Kimdir? Selen Soyder Kaç Yaşında, Dizileri Neler?

Kendi Düşen Ağlamaz'ın Sinem'i Selen Soyder Kimdir? Selen Soyder Kaç Yaşında, Dizileri Neler?

TRT 1 ekranlarının yepyeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz yayın hayatına başladı. Selen Soyder de başrol oyuncusu olarak seyirciyle buluştu. Güzelliği ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Soyder, merak konusu oldu. Selen Soyder daha önce 'Lale Devri' isimli dizide canlandırdığı 'Toprak' karakteriyle hafızalarda yer edinmişti. Peki, Selen Soyder kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi Düşen Ağlamaz'ın Sinem'i Selen Soyder Kimdir?

Kendi Düşen Ağlamaz'ın Sinem'i Selen Soyder Kimdir?

İzmir, Alsancak'ta dünyaya gelen Selen Soyder, Yanya göçmeni bir ailenin tek çocuğu olarak 26 Aralık 1986 yılında dünyaya gelmiştir. İlkokul ve liseyi Izmir'de bitiren Soyder, lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölümü'nde tamamlamıştır.

Selen Soyder'in Kariyeri

Selen Soyder'in Kariyeri

'Miss Model of Turkey' yarışmasında 2006 yılında Türkiye'nin en iyi modeli seçilen güzel oyuncu, Miss Bikini of The Universe' yarışmasında ise Çin'de düzenlenen yarışmada Türkiye'yi temsil ederek 1. seçildi.

2007 yılında ise (Miss Turkey) Türkiye Güzellik Yarışmasında Türkiye Güzeli seçildi.

Ardından 2007 yılında Vakko'nun modelliğini yapan Soyder, daha sonra dil eğitimi için Kanada'ya gidip 2009 yılında Türkiye'ye dönmüştür. Babasının isteği üzerine spikerlik kursuna yazılan başarılı oyuncu Selen Soyder, Star TV Ana Haber'de staj yapmaya başlamıştır. Kısa bir süre Star Tv'de spikerlik yapan sunucu, Kapadokya'da çekilen Yer Gök Aşk dizisi kadrosunda yer almaya başladı.

'Lale Devri' dizisiyle çıkış yakalan Selen Soyder'in kendi adına bir dergi çıkarılmıştır. 'Selenist' adlı dergiyle adına ilk dergi açılan insan olarak tarihe geçen güzel oyuncu Soyder, birçok dizi ve filmde de rol almıştır.

Selen Soyder'in Rol Aldığı Yapımlar

Selen Soyder'in Rol Aldığı Yapımlar
  • 2023 - Kendi Düşen Ağlamaz

  • 2016 - 2017 Hangimiz Sevmedik

  • 2014 - Kod Adı Reaksiyon (TV Dizisi)

  • 2011 - 2013 Lale Devri (TV Dizisi)

  • 2010 - 2012 Yer Gök Aşk (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın