Görüş Bildir
Haberler
Selçuk Bayraktar Siyasete Girecek mi?

Selçuk Bayraktar Siyasete Girecek mi?

BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a 'Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı siz misiniz' sorusu yöneltildi. Bayraktar, Cumhur İttifakı’nın adayının uzun zamandır belli olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği 'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları' programına kapsamında konuşmacı olarak katıldı.

Bayraktar, İHA ve SİHA’ların yanı sıra kendisi hakkında da birçok soruya yanıt verdi.

"Neden siyasete gireyim?"

"Neden siyasete gireyim?"

Gazeteci Özlem Gürses, Bayraktar'a 'Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı mısınız?' diye sordu. Bayraktar şu yanıtı verdi:

'Bu aralar galiba böyle bir tevatür dönüyor. İnsanoğlunun hayal gücünün sınırlarına kimse gem vurmak istemez. İnsanoğlu doğası gereği yaratıcı bir varlık. Hayalleriyle birlikte değişik fanteziler de üretiyor. Ama bunlar tevatürden ibaret. Cumhur İttifakı’nın adayı bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır belli. Ben siyasette de değilim. Bir taraftan bana çok kızıyorlar. Niye siyasete giriyorsun diye. Girmiyorum ki; atılan iftiraya yanıt veriyorum. Bir taraftan da 'illa gel'. Ya neden geleyim? Yani işimi yapamıyor muyum onunla alakalı bir şikayet mi var?’Genelde herkes memnun.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
20
8
6
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?