Görüş Bildir
Haberler
Sel Felaketinde Can Kaybı 27'ye Yükseldi

Sel Felaketinde Can Kaybı 27'ye Yükseldi

Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde can kaybı 27'ye yüksedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batı Karadeniz'de şiddetli yağışlar BartınSinop ve Kastamonu'da sel ve heyelanlara neden oldu.

AFAD tarafından yapılan son açıklamada can kaybınının yükseldiği bildirildi. Açıklamada, 'Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu'da 25, Sinop'ta 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Bartın'da kaybolan bir vatandaşımızı arama çalışmaları devam etmektedir.' bilgisine yer verildi.

Arama-kurtarma çalışmaları sürüyor

Arama-kurtarma çalışmaları sürüyor

AFAD'dan Batı Karadeniz'deki sele ilişkin yapılan açıklamada, tüm kurumların, personel ve araç desteğiyle tahliye, arama kurtarma ve müdahale çalışmalarına devam ettiği belirtildi. 

Bartın'ın Ulus Akörensöküler köyünde kaybolan kişiyi arama çalışmalarının AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri ile UMKE personelince sürdürüldüğü vurgulanan açıklamada, Sinop'un Ayancık ve Kastamonu'nun Bozkurt ilçelerinde arama ve kurtarma ekiplerince çalışmalara devam edildiği anlatıldı.

Erdoğan, Bozkurt'a gidiyor

Erdoğan, Bozkurt'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bozkurt'a gidiyor. Erdoğan afet bölgesini ziyaret edecek. CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, şu bilgileri paylaştı:

'Cumhurbaşkanı dün Ankara’daki mesaisinde bakanlardan bilgi almıştı ama bugün bizzat kendisi de sahada olacak. Selden etkilenen bölgeleri inceleyecek, vatandaşların sorunlarını dinleyecek. Erdoğan’ın ağırlıklı olarak Bozkurt ilçesinde olması bekleniyor. Erdoğan öncelikle cuma namazını kılacak ardından vatandaşlara seslenecek ve hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katılması, bölgelerde incelemelerde bulunması da bekleniyor. Bölgede yapılacak koordinasyon toplantısına da başkanlık etmesi bekleniyor.'

Soylu: Gördüğüm en ağır sel felaketi

Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
27
7
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Sırf oy almak için imar affı getirip dere yataklarına kat iznini aşarak ev yapmalarına müsade eden akp ve onun belediyeli hayatını kaybedenlerin fiilen suçlu... Devamını Gör

Akın Durmuş

çay herşeyi çözer 👍

devlet, bizim iyi, sağlıklı ve uzun yaşamamız için bir şeyler yapması, çaba harcaması gerekirken, cesetlerimizi toplamaktan başka bir işe yaramıyor.