Görüş Bildir
Haberler
Seks Hayatınızı Canlandıracak Öneriler…

Seks Hayatınızı Canlandıracak Öneriler…

Her Kadına
11.11.2014 - 01:05 Son Güncelleme: 11.11.2014 - 18:55

Seks Hayatınızı Canlandıracak Öneriler…

Biraz daha dikkat çekici olarak seksin kapılarını aralayabilir, böylece hayatınıza yeni bir soluk getirerek ilişkinizin temellerini güçlendirebilirsiniz.

Birbirinize sarılın

Seksten hemen önceki kucaklaşmalar ve küçük oyunlar seks sırasında kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Şefkatli dokunuşlar ya da şehvetli öpüşmeler… Hangisini tercih edersiniz edin birbirinize sarılmayı unutmayın. E tabii küçük oyunları da ihmal etmeyin!

Duvarlarınızı aşın

Hayatınız, günlük yaptığınız işler, kişisel bakımınız… Her şeyi bir rutine bağlayabilirsiniz. Seks dışında! Rutin bir seks hayatı, partnerinizden sıkılmanıza hatta soğumanıza yol açabilir. Bu yüzden, risk alın! Arabada, sinemada, asansörde, mutfakta, banyoda… Riskli ve heyecanlı olduğunu düşündüğünüz mekanları değerlendirin. Arada bir yapacağınız küçük kaçamaklar sizi daha istekli ve heyecanlı bir çift haline getirebilir.

Doğru nefes alın

Orgazm zevkini ikiye katlamak istiyorsanız, doğru nefes alıp vermeyi öğrenmelisiniz. Orgazm anında burnunuzdan nefes alıp, vücudunuzu nefesle doldurun ve ağzınızdan yavaşça üfleyerek geri verin. İnanın orgazm anında hissettikleriniz değişecek.

Sırları yok edin

Yatakta istediğiniz kadar gizemli olabilirsiniz; maskeler, cüretkar iç çamaşırları, sürpriz seks oyuncakları … Ama ruhsal olarak tamamen çıplak olun. Birbirinize korkularınızı, fantezilerinizi, beklentilerinizi açıklamaktan korkmayın.

Kaynak: http://herkadina.com/iliskiler/seks-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın