Görüş Bildir
Haberler
Sefirin Kızı 48. Bölüm Fragmanı

Sefirin Kızı 48. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
08.04.2021 - 23:40

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Halise evde 'Oğlumu aldı benden.' diyerek çıldırmış vaziyette etrafa saldırır. Sancar'ın eski kayınpederi Işıklı ailesinin hisselerini devraldığını söylediğinde Sancar şok olur. Halise Mavi'nin eski kocasına Mavi'nin hamile olduğunu söyler. Mavi çocuğu aldırmaya karar verdiğinde Sancar koşarak hastaneye yetişir. İşte Sefirin Kızı 48. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sefirin Kızı Son Bölüm Özet

Sefirin Kızı Son Bölüm Özet

Mavi'nin Sancar'ı kurtarmak için aldığı risk Sancar'ın kalbini kırarak başka bir çatışmanın fitilini ateşler.

Hastaneye kaldırılan Sedat, Güven’in planından habersiz hayat mücadelesi vermektedir. Güven durumu lehine çevirmek ve her şeyi kontrol altına almak için gözünü karartır. Sancar’ı bulmak için yaptıkları da başka canların yanmasına neden olacaktır.

Elvan, Yahya’nın tepkisiyle kendi hayatına dair yaptığı tercihleri daha çok sahiplenir. Sonrasında yaşayacağı büyük yüzleşmeyle de omuzlarından geçmişin yükünü atar. Bu sırada Bora’nın aklına ektiği bir şüphe ise onu başka bir telaşa düşürecektir.

Sancar için bütün umutlar tükenirken Mavi, Sancar’ın kurtuluşu için her şeyden vazgeçmeye hazırdır. Hem Sancar hem de Mavi, içine düştükleri cendere yüzünden kendi yok oluşlarına neden olacak kararların eşiğine geleceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın