Görüş Bildir
Haberler
Sefirin Kızı 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Polis Sancar'ın Peşine Düşer...

Sefirin Kızı 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Polis Sancar'ın Peşine Düşer...

Müge Kakşi
25.03.2021 - 22:04

Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Mavi'nin eski kocası yere düşerken Sancar şok içerisinde elinde kanlı bir bıçakla duruyordur. O arada Mavi ve Melek Sancar'ı görür. Mavi'nin git Sancar demesi üzerine Sancar Mavi'ye ben yapmadım diyerek kendini inandırmaya çalışır. Polisler telefon sinyalinden Sancar'ın peşine düşerken, Mavi bazı planlar yapar. İşte Sefirin Kızı 46. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sefirin Kızı Son Bölüm Özet

Sefirin Kızı Son Bölüm Özet

Sancar annesinin tutuklanma nedenini anlamaya çalışırken Mavi’yi de Sedat’tan uzak tutmaya çalışır. Olanların iç yüzünü ise Yahya’dan öğrenecektir. İki kardeş Halise’yi çıkarmak için mücadele etseler de annelerine karşı aldıkları tavrı korumaya kararlılardır.

Mavi, dışarıda kopan felaketlerden ve yaşanan tüm olumsuzluklardan Melek’i korumak için bir anda kendilerine küçük bir dünya kurar. Üstelik bunu Sancar’ı çok şaşırtacak bir yerde yapacaktır.

Dudu yaşadıklarına inanamaz ve yaşadığı acıyla konakta kriz yaratmaya devam eder. Yahya ise büyük bir pişmanlığın peşinde Elvan’la konuşmaya çalışır. Elvan, Bora sayesinde bambaşka bir Elvan keşfederken konağın sınırlarından girdiği anda arka arkaya öğrendikleriyle sarsılır.

Sedat ise hız kesmeden saldırmayı sürdürür ve Sancar’ın kucağına başka bir bomba daha bırakır. Sancar aynı yerden sınanmaya devam ederken Mavi’nin geçmişindeki başka sırlar da yavaş yavaş su yüzüne çıkar. Sonunda Sedat’ın kontrolden çıkan öfkesiyle herkesin hayatı bir kabusa dönüşecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın