Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker'in İfşa Ettiği Hadi Özışık: 'Süleyman Soylu'nun Görüşmeden Haberi Yoktu'

Sedat Peker'in İfşa Ettiği Hadi Özışık: 'Süleyman Soylu'nun Görüşmeden Haberi Yoktu'

Sedat Peker'in yaptıları görüşmenin kaydını paylaştığı Hadi Özışık'tan özür açıklaması geldi. Özışık, Peker ile yaptığı görüşmeden Soylu'nun haberinin olmadığını ileri sürdü. Peker ile yaptığı görüşmede söylediklerinin aksine 'aracılık' iddiasını yalanladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile aralarında arabuluculuk yaptıkları iddiasını reddeden İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'la yaptığı telefon görüşmesinin video kaydını yayınladı.

İçişleri Bakanı Soylu söz konusu görüşmedeki ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Özışık: Soylu ile bu konuda irtibatımız olmadı

Hadi Özışık bunun üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Süleyman Soylu ve kamuoyundan özür diledi. Soylu ile 'yıllardır süre gelen bir hukuku' olduğunu belirten Özışık, Peker ile yaptığı görüşmeden Soylu'nun bilgisinin olmadığını savundu. Özışık 'aracılık' iddiasını yalanlayarak 'Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır' dedi. Özışık'ın açıklaması şöyle:

'Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker'i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye'nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu'nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce 'haklısın' diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır.'

Açıklamasında 'aracılık' iddiasını yalanlayan Özışık, Sedat Peker ile görüşmesinde kardeşi Süleyman Özışık'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker hakkında görüştüğünü belirtmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
18
12
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gazeteci Şerif Bey

Yalaya yalaya en son boklu kısma geldin. Ne demişler filler sikişirken çimenler ezilir. Artık fetöcü mü derler yoksa vatan haini mi bilmem . Yavaştan valizi ... Devamını Gör

Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Daha neler çıkacak neler.

Chad Thundercock

Yav heeeeeeeeeeee heeeeeeee.