Görüş Bildir
Haberler
Sedanur Şen'in Şüpheli Ölümü: Serdar Yazıcı Tutuklandı

Sedanur Şen'in Şüpheli Ölümü: Serdar Yazıcı Tutuklandı

Maltepe'de, 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel odasında ölü bulunmasına ilişkin adli kontrolle serbest bırakılan ve yapılan itiraz üzerine hakkında yakalama kararı çıkarılan şüpheli, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

İstanbul Maltepe'de 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel odasındaki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada şüpheli Serdar Yazıcı (32) 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

"Ölümüyle benim ilgim yok"

"Ölümüyle benim ilgim yok"

Başka bir suçtan tutuklu bulunan şüpheli Serdar Yazıcı, Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) bağlandı.

Şüpheli Yazıcı'nın hakimlik sorgusunda emniyetteki ifadelerini tekrar ettiğini belirterek şunları kaydetti:

'Sedanur Şen'in vefat etmesiyle benim ilgim yoktur. Ona uyuşturucu maddeyi ben vermedim. Seda Nur'un uyuşturucudan ya da başka bir nedenle öldüğü konusunda benim bir bilgim yoktur. Benim bildiğim bu olayla bir ilgim olmadığıdır. Ölümün benimle ilgisi bulunmadığı otopsi raporunda çıkacaktır. Bu olaylar nedeniyle savcılık hakkımda yakalama isteyince uyuşturucu kullanmış olduğumdan dolayı ben de başka birisinden uyuşturucu satın aldım. Burada da satın aldığım halde ben satıyormuşum gibi yol çevirmesinde ele geçen uyuşturucudan dolayı İstanbul Adliyesi'ne çıkarılarak tutuklandım.'

Hakimlik, sorgusunun ardından 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan Yazıcı'nın tutuklanmasına karar verdi.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

9 Eylül'de Maltepe'deki otel çalışanı T.Y, Serdar Yazıcı'nın elinde çantasıyla odasından çıkarak kız arkadaşının uyanmadığını ve vücudunun morardığını söylemesi üzerine 112 ve 155'e haber vermiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri Şen'in hayatını kaybettiğini belirlemişti.

'Uyuşturucu madde imal ve ticareti', 'uyuşturucu madde kullanma' ile 'dolandırıcılık' suçlarından kaydı bulunan ve Ümraniye'de mobilyacı olarak çalıştığı öğrenilen Serdar Yazıcı olayın ardından gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Yazıcı, savcılık ifadesinin alınmasının ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti.

Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelinin 'yurt dışına çıkış yasağı' ve 'imza atma' şartını içeren adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmasına karar vermişti.

Ayrıca bakınız 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ateist derviş

Kimyasal içmeyin dostlarım. İlla kafa yapacam diyorsanız alın 3 kırmızı tuborg biraz yeşillik oturun muhabbet edin. En fazla acıkır 5 hamburger yersiniz.

o yorum yapılacak

Ne diyeceğimi bilemedim : S Allah rahmet eylesin ! Sebep olanlarında 2 yakası bir araya gelmesin !