Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan Kesenin Ağzını Açtı: Oğulcan Engin İle Miray Daner Evleniyor mu?

Seda Sayan Kesenin Ağzını Açtı: Oğulcan Engin İle Miray Daner Evleniyor mu?

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, bir süredir Miray Daner ile aşk yaşıyor. İddiaya göre Seda Sayan, Miray Daner ve Oğulcan Engin için kesenin ağzını açtı. Seda Sayan, İstanbul'un merkezi konumunda olan bu projeye Oğulcan Engin için yatırım yaptı. Bu durum karşısında akıllara Oğulcan Engin ile Miray Daner evleniyor mu sorusu geliyor. Peki mutlu çift evleniyor mu? İşte yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Sayan, yıllardır kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Sayan oğlunun aşk hayatını konuşma konusunda yasaklı olsa da oğlunun aşk hayatı için yatırımlar yapıyor. Yeni gelişme ile Oğulcan Engin ile Miray Daner cephesinde evlilik yolunda ilerledikleri söylendileri var. Peki evleniyorlar mı?

Seda Sayan Kesenin Ağzını Açtı

Seda Sayan Kesenin Ağzını Açtı

Sayan Miray Daner'le aşk yaşayan oğlu Oğulcan Engin'in evlendiğinde oturması için Nişantaşı'nda lüks bir ev aldı. İddiaya göre; 4+1, 300 metre kare olan Nişantaşı'ndaki projeye 30 milyon lira ödedi.

Oğulcan Engin İle Miray Daner Evleniyor mu?

Oğulcan Engin İle Miray Daner Evleniyor mu?

Şu anda inşaat aşamasında olan ve önümüzdeki sene dairesine kavuşacak olan Seda Sayan, oğlunun evlendiğinde oturacağı evinin hazır olmasını istemiş. İkiliden yakında bir evlilik haberi gelir mi merak konusu oldu. Ancak ikiliden şimdilik bu konuda bir açıklama gelmedi

Bildiğiniz üzere uzun süredir mutlu ilişki süren Oğulcan Engin ile Miray Daner evlilik iddiası doğru ise mutluluklar şimdiden mutluluklar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın