Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Terliğe Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Seçtiğin Terliğe Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Nergis
06.03.2023 - 17:11

Yaz kış fark etmeksizin, patiğinden pandufuna her türlüsünü giydiğimiz ve bir türlü vazgeçemediğimiz terlik seçimlerinize göre kişiliğinizi analiz ettik. Bakalım sizin favoriniz kişiliğiniz hakkında ne söyleyecek? 

Eğer hazırsanız,

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Söyle bakalım; sen parmak arası mı yoksa normal terlik insanı mısın?

3. Söyle bakalım; sen parmak arası mı yoksa normal terlik insanı mısın?

4. Yolda terlik giyilir mi peki?

4. Yolda terlik giyilir mi peki?

5. Ülkece en büyük bölünmeyi yaşadığımız o soru: Terlik sadece yazlık yerlerde mi giyilir yoksa gündelik de kullanılır mı?

5. Ülkece en büyük bölünmeyi yaşadığımız o soru: Terlik sadece yazlık yerlerde mi giyilir yoksa gündelik de kullanılır mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak; sence hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen çok soğukkanlı bir insansın!

Plansız yaşayamıyor ve düzensizlikten nefret ediyorsun. Öz güvenin de epey yüksek ancak bu düşünüldüğü gibi kötü bir durum değil. Kendine güveniyor ancak ego da yapmıyorsun. Çevrendeki insanlar bu soğukkanlılığına ve zekana imreniyor gerçekten! Hani insanın ‘ya bunu çözse çözse o çözer’ dediği arkadaşları olur ya, hah işte sen o insansın!

Zor senin göbek adın!

Şimdi dürüst olayım; işleri son dakikaya bırakmayı içten içe seviyorsun gibi. Çünkü baskı altında daha iyi çalıştığının sen de farkındasın. Hafiften bir sinsirellalık da seziyorum sende, kaos seviyorsun bence. Gerçi sevmiyorum diyen yalan söylüyordur ama değil mi? Ayrıca anda kalabiliyor ve hayatın tadını gerçekten çıkarmayı biliyorsun… Biraz bana da tavsiye versen ya! DM kutum sana her zaman açık.

Hayatındaki en önemli şey tartışmasız aile!

Sen tam bir ev kuşusun! Hani bazı insanlar vardır, evde olmak onlara huzur verir ya… Hah, işte sen tam olarak öyle bir insansın! Ayrıca son derece idealist ve yaratıcısın. Bu bazen seni zorluyor olsa da başarıya ancak ve ancak bu şekilde ulaşabiliyorsun. Ayrıca insanlara destek olmayı seviyor, tabiri caizse tüm arkadaşlarının Güzin Abla’sı oluyorsun. DM kutun bana açık mı? Biraz da ben anlatsam ya…

Tam bir mükemmeliyetçisin!

Beklentilerin her zaman için çok yüksek. Bazen bu seni yoruyor ancak istediklerini ancak ve ancak bu şekilde elde edebiliyorsun. Olduğun kişi için asla özür dilemiyor ve kendine her daim güveniyorsun. Bence bu harika bir şey! Ayrıca çok da yaratıcısın. Kimseyi dinlemeyip bildiklerini yapıyor olman inan bana çok fazla insana ilham oluyor. Bence sen aynen buradan devam!

Güven denince akla gelen tek isim gibisin!

İnsanları rahatlatmayı ve onları dinlemeyi seviyor ve kısa süre içerisinde herkesin güvenini topluyorsun. Yakınlık kurma konusunda da mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Zaten bu yüzden pek çok insan sana kendisini açıyor. Ancak iş kendi hislerine gelince durum biraz değişiyor gibi, ne dersin? Fazlasıyla tedbirli oluşun insanlara güvenmeni zorlaştırıyor.

Öz güvenin sözlükteki anlamı gibisin!

Kendisini her daim rahat hissediyor ve insanların senin hakkındaki düşüncelerini pek de umursamıyorsun. İşte tam olarak bu nedenle aran pek çok insanla iyi. Çünkü sen insanların farklılıklarını birer farklılık gibi görmüyor, onları olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Ayrıca son derece sıcak ve alçak gönüllü de bir insansın. Ne diyebilirim ki… Keşke arkadaş olsaydık!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
65
36
34
16
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Zor senin göbek adın!

Enes

Öz güvenin sözlükteki anlamı gibisin!