Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Renge Göre Ufkunun Ne Kadar Geniş Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Renge Göre Ufkunun Ne Kadar Geniş Olduğunu Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
28.10.2018 - 18:39 Son Güncelleme: 28.01.2019 - 12:10

Seçtiğin renk senin karakterini ortaya koyuyor. Bakalım senin ufkun ne kadar geniş?

Rengini seç ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir renk seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok geniş bir ufkun var!

Seçtiğin renge göre ufkun fazlasıyla geniş. Gerçekten şaşırtıcı derecede geniş bir pencereden bakabiliyorsun olaylara. İnsanların bakıp göremediğini sen bakmadan görebiliyorsun. İnanılmaz bir şey bu! 

Olaylara yaklaşımın zaten çocukluğundan beri herkesin dikkatini çekiyordu. Çözüm konusunda senden daha iyisine rastlanmıyor. Ufkunun bu kadar geniş olmasının sebebi muhtemelen bir kitap kurdu olmandır. Çok seviyorsun kitap okumayı. Kitaptaki karakterlerin yerine kendini koymayı da çok seviyorsun. Bu kadar geniş ufkun varken öğretmen falan olmalısın. Çünkü bu zihinle yetiştireceğin çocuklar gerçekten ülke için harika birer insan haline gelirler.

Ufkun geniş!

Seçtiğin renge göre sen kalıplarına sığmayan birisin. Ufkunu genişletmişsin ve daha da devam ediyorsun. Biraz daha vaktin var, kendine zaman ver.

Olaylara dışarıdan bir gözle bakmayı, doğruyu ve yanlışı iyi biliyorsun. Empati kurma yeteneğini geliştirmişsin. Kendi hatalarını görebiliyorsun ve bunun üzerine gidiyorsun. Ufkun etrafındaki çoğu kişiye göre çok geniş. İnsanlar senin nasıl bu kadar geniş bakabildiğine şaşırıyorlar. Kültürlü ve bilgilisin. Genel kültür konusunda kendini geliştirmeyi iyi başarmışsın. Kişisel gelişimle hiç uğraşma kendi problemlerini kendin düzeltebilecek zekâdasın. Geleceği görebiliyorsun ve gelecek hakkında doğru yorumların oluyor. Doğru da biliyorsun çoğunu. İleriye dönük kararlarını doğruca veriyorsun.

Ufkun genişleme sürecinde!

Seçtiğin renge göre ufkun genişleme sürecinde. Kendini toparlama ve ufkunu genişletme sürecindesin. Zihnin o kadar yeniliklere açık ki her öğrendiğin yeni bilgi seni yeniden doğmuş gibi yapıyor. 

Ufkunu genişletmek sürecinde kendinle baş başa kalmaya ve yenilenmeye ihtiyacın var. Kendini yenilemekten ve eleştirmekten asla kaçmıyorsun.

Ufkunu genişletmeye ihtiyacın var!

Seçtiğin renge göre ufkunun genişlemeye ihtiyacı var gibi gözüküyor. Sakinliğin ve dinginliğin senin yeniliklere açık ve dönüşüme hazır birisi olduğunu gösterebilir. Senin daha çok yenilenmeye ihtiyacın var. 

Sabırlı ve olaylara geniş pencereden bakman gerekiyor. Sen gidip ufak şeylere takıldığın için o bakış açını asla genişletemiyorsun. İnsanlar sana çok güveniyorlar ve geleceğe dair fikirlerine inanıyorlar. Onları yarı yolda bırakamazsın. Kendini mutlaka yenile ve her zaman değişime açık ol.

Ufkun dar!

Seçtiğin renge göre senin ufkun dar gözüküyor. Geleceğini planlamak konusunda çok sığsın. Oluruna bırakmışsın hayatını ve hiçbir şey düşünmüyorsun. 

Hayatına yeni insanlar girmesine izin ver. Eskileri kafana takmaktan daracık bir odada sıkışmış gibi hissediyorsun. Kendine izin ver ve birazcık geleceğini planla. Her konuda dar düşünüyorsun ve asla mutlu olamayacağının farkındasın. Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Kendini geliştirmen için çok vakit var. Oluruna bıraktığın hayatın savruluşunu izlemeyi bırakmalısın.

Ufkun tamamen kapalı!

Seçtiğin renge göre ufkunu tamamen işleve kapatmışsın. Geleceğe dair ne bir fikrin ne de bir planın var. 

Bu kadar dar görüşlü olman yüzünden etrafındakilere de zarar vermişsin. İnsanlar artık sana bir şeyler anlatmaktan vazgeçmiş. Çünkü eskisi gibi değilsin artık insanları yargılamaya başlamışsın. İnsanların yüzlerine eleştiri yapıyorsun evet fakat bazen bu eleştiriler kırıcı hale gelebiliyor.

Peki ya kendin için ne yapıyorsun, ileride kendini nerede görüyorsun? Bunların hepsini bir kenara bırak önünde aşman gereken kocaman bir hayat denizi var. Ufkunu genişlet dünya buradan ibaret değil. Yeni yerlere yelken aç. Yeni kalplere yeni şehirlere. Kendini al oradan oraya bırak. Bırak nasıl olacağı varsa öyle olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
121
49
37
36
30
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seda Bal

Test editörlerinin ufku gerçekten dar.